Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar benim videolarla alakalı bir sorunum var. Videolar ilerlemiyor. CTRL ile geçilmeyen videolarda oyun takılıyor. Örneğin ilk bölümün sonundaki videoda lara yata biniyor sonra karşıdaki gemiye bakıyor, sonra tam yat ilerlerken donuyor ve yat duruyor. Denizin dalgası falan gözüküyor ama yat ilerlemiyor. Hiç bir şey anlamadım. Patchini indirdim ama düzelmedi. Sistemden kaynaklı bir sorunmu? Yoksa oyundan mı?

Sistem
    windows 7 32 bit
    Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs), ~2.4GHz
    3072 gb ram
    NVIDIA GeForce 9600 GT synergy

Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ediyorum....
  • Sorun çözüldü nasıl oldu bilmiyorum ama çözüldü....
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord of the pes

arkadaşlar oyunu indircemde önerirmisnz zewkli olsa yeter grafik fln önemli değil birde yaması fln varmı yardımcı olursanız sewinirm zor oyunları severim yorumlara bakılırsa bir hayli zor

Oyun o kadar da zor değil. Legend, 10th Anniversary'i bitiren bunu hayli hayli bitirir.
  • Eyv. Grafikler Güzel, oyunda Güzele benziyo
  • Oyuna bayagi heves etmistim. Oyunu bir sefer aldim 2 DVDli, 2.DVDsi sorunlu cikti, Aynisi, 2. kez aldigimda da oldu. Sonra, teke dusurmusler
    ; ama, oyle olunca da biliyorsunuz extract cart curt islerinden kurulum uzuyor, bu sefer calistirdim.

Ne var ki, oyunun isiklandirma efektleri, golgeleri falan bende cok soluk duruyor. (Oyunu kurarkenki goruntulere hic benzemiyor yani)
    sizde de boyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Oyuna bayagi heves etmistim. Oyunu bir sefer aldim 2 DVDli, 2.DVDsi sorunlu cikti, Aynisi, 2. kez aldigimda da oldu. Sonra, teke dusurmusler
    ; ama, oyle olunca da biliyorsunuz extract cart curt islerinden kurulum uzuyor, bu sefer calistirdim.

Ne var ki, oyunun isiklandirma efektleri, golgeleri falan bende cok soluk duruyor. (Oyunu kurarkenki goruntulere hic benzemiyor yani)
    sizde de boyle mi?

Sistemin nedir? Hangi ayarlar açık oyunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

quote:

Orijinalden alıntı: Usak_Efesi

Oyuna bayagi heves etmistim. Oyunu bir sefer aldim 2 DVDli, 2.DVDsi sorunlu cikti, Aynisi, 2. kez aldigimda da oldu. Sonra, teke dusurmusler ; ama, oyle olunca da biliyorsunuz extract cart curt islerinden kurulum uzuyor, bu sefer calistirdim.

sizde de boyle mi?

Sistemin nedir? Hangi ayarlar açık oyunda?

Sistemim solda duruyor. Antialising kapali, o haric hepsi yuksekte. Anisotropic filtering de 8x (yani, Texture filteringde)
  • Oyundan resimlerim

Orijinali
     Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

GIMP 2 ile Uzerinde oynandiktan sonraki halleri :

1 -

2-

3-

4-

Bu, denize hemen dalmadan evvelki ...

Bu da degistirdigim hali

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Usak_Efesi -- 2 Nisan 2010; 22:49:58 >

• Itpalugundan kacarken ahtapota yakalandik. Odum koptu ulen!
  • selam arkadaşlar bende de tomb raider underworld oynarken yanan şatonun içinden çıktığımız bölümde oyundan atıyor ve resimde gösterdiğim hatayı veriyor. yanına dxdiag hakkında bilgi olsun die onun da resmini ekledim. bir sorun yok ama oyunda ne arıza var anlayamadım nolur yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lipitor45 -- 23 Ağustos 2010; 3:09:07 >

• Oyunun grafik ayarlarını en düşüğe getirip dene birde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pir

Oyunun grafik ayarlarını en düşüğe getirip dene birde...

farketmiyor denedim. zaten şimdi oyunu hiç açmıyor daha girerken oyundan atıyor. hem zaten sinir oldum oyunu komple sildim. cd sini de kırıp attım. gerek kalmadı yani :D
  • Ya ben meksikalı olan yerdeyim herşeyi yaptım yerlerine de koydum yer acıldı ama yetişemedim normalde mya takviminin bozulması lazım ama benim ki bozulmadı nasıl geçicem bir yardımcı olurmusunuz?
  • Oyunu daha bugün yükleme fırsatım oldu. Yaklaşık 6 saatte bitirdim gerçekten güzel bir oyundu. Hele sonları beni bitirdi.
  • Favorilerimden
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.