Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben de burda takıldım yav nasıl olcak burası

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)
  • Biraz hayal kırıklığı içindeyim. Lara'nın princeden bir farkı kalmamış bir zaman güçleri eksik. Yapımcıların daha farklı hareketler bulmaları lazım. Neyse oyuna devam edeyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: predatör-trgamer

Oyunda bir hata oluştu.Motor ile kayanın arasıda sıkuşup kaldım.Yalnız bölüme yeniden başlicam başlayamıyorum.Çünkü load game seçeneğinde bölümler açılmıyor.

Arkadaşım;sen de benim gibi sıkışmışsın, arkadaşlar;şu derdimize bir çare hadii
  • Çaresi save dosyası bulup kullanmak.
    Burdan hangi bölümdeyseniz onun save dosyasını indirebilirsiniz. http://www.tombraiderfan.com/dosyalar/viewcategory-2.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 10 Aralık 2008; 22:53:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunama

ben de burda takıldım yav nasıl olcak burası

Arkadaşım tam karrşındaki tepedeki büyük heykelin elindeki dalga dümenlere kristalleri koydunmu koymadıysan önce onları bulman lazım merdivenlerden aşağı inip oralarda giriş vardı zati fragman gösteriyo sana sonrasın abakarız

• quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

Oyunda bir hata oluştu.Motor ile kayanın arasıda sıkuşup kaldım.Yalnız bölüme yeniden başlicam başlayamıyorum.Çünkü load game seçeneğinde bölümler açılmıyor.

@feriox arkadaşın verdiği site işinize yaramazsa takıldığınız yerin resmini koyun belki oraya yakın bir yerde save dosyam varsa ileteyim.. bendede hata olmuştu ama benimki çok iyi bir yönde olmuştu bedevadan oyunu bitirdimmm

• quote:

Orjinalden alıntı: umur BEY

quote:

Orjinalden alıntı: bigen

quote:

@feriox arkadaşın verdiği site işinize yaramazsa takıldığınız yerin resmini koyun belki oraya yakın bir yerde save dosyam varsa ileteyim.. bendede hata olmuştu ama benimki çok iyi bir yönde olmuştu bedevadan oyunu bitirdimmm

Aynı hata bendede oldu. Oyunda bir hata var muhtemel. Bende netten o bölümün save dosyasını buldum.
    İsteyenler buradan indirsin
    http://www.tombraiderfan.com/Save_Dosyalari/Tru_Southern_Mexico_-_Land_of_the_Dead.rar

Oyun az geriden başlıyor bu save dosyasında işinize yarayacaktır. Ayrıca ordaki kayayı çekmek yerine itmemiz gerekiyor sanırım daha denemedim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asc2 -- 11 Aralık 2008; 1:19:10 >

• Ben bu oyunu sırf tomb-raider için bile alırım
  • Maya kentinde Büyük meydandaki kapıdan geçtikten sonra savesi olan lütfen atsın. Tam kralların oturdugu tuzak odalarının orda kayıt ettim oyundan attı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

Çaresi save dosyası bulup kullanmak.
    Burdan hangi bölümdeyseniz onun save dosyasını indirebilirsiniz. http://www.tombraiderfan.com/dosyalar/viewcategory-2.html

Dostum saol geçtim;iyi bayramlar
  • Oyunu bitirdim ama hiç relic bulamadım.. Uygun bi zamanda tekrar oynicam ve tüm relicleri toplicam...
  • arkadaşlar benim de bi sorum olucak oyunun grafik ayarlarını nerden yapıcaz optionsta bulamadım sadece oyun ilk yüklendiğinde launcherdan yapmıştım ayarları ama şimdi yapamıyorum

edit : nese buldum gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogii -- 11 Aralık 2008; 20:04:07 >
  • Arkadaşlar bütün ayarlar full açık halde 61 FPS alıyorum iyimi sizce?
  • next gen açıp kapatmayı nasıl yapıyorz. bi bilgisi olan varmı? oyuna eklememişler farkındayım. ama başka yoldan bi şey yapılamıyormu. şerefsiz bunlar ya . ne vardı ekleselerdi yine şu ayarı. illa yeni ekran kartı alcaz. para yedircez adilere. offfffffff
  • Arkadaşlar 2 kafatasını da buldum ve yerleştirdim 45 saniye tamamlanmadan geçitten geçmem gerekti ama yapamadım bende gittim ilk çarkların olduğu yere ama bu çarkın üstünde de kuru kafa olmasına rağmen çarklar hiçbirşekilde dönmüyor* Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. İyi oyunlar...

• quote:

Orjinalden alıntı: burukan

Arkadaşlar 2 kafatasını da buldum ve yerleştirdim 45 saniye tamamlanmadan geçitten geçmem gerekti ama yapamadım bende gittim ilk çarkların olduğu yere ama bu çarkın üstünde de kuru kafa olmasına rağmen çarklar hiçbirşekilde dönmüyor* Ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. İyi oyunlar...

Arkadaşlar kimse cevaplayamaz mı?? Yardım bekliyorummm hala

• Arkadaşlar soruma neden kimse cevap vermiyorrrrrr???? Yardım eder misiniz? herkes nereye kayboldu?
  • Arkadaşım orası geniş bir bölüm olduğu için anlatması biraz zor. Orada yapmam gereken her yeri güzelce dolaşıp tüm kafataslarını toplaman sonra onları çemberdeki yerlerine yerleştirmen ve çevirmen. Eğer çember dönmüyorsa mutlaka biri eksik kalnıştır dikkatli bak...
  • Oky saolasın şimdi de thor'un kemerini alacağım yerdeyim ama alamadım thorun tek kolunu halat ile açtım kombinasyonları tamamladım ancak su yükseliyor thor'un içindeki kapıya bir türlü ulaşamıyorum.
  • 1.1 yaması çıkmış. Yalnız şu an için bir indirme adresi bulamadım, bulan bir arkadaş eklerse iyi olur.
    Yamanın getirdiği düzeltmeler:
    quote:

- Inability of users to map the mouse buttons.
    - Inability of users to map the ‘center camera’ button.
    - Some occasional crash fixes.
    - Graphics card stability:
    A change to re-enable use of some graphics card features on ATI hardware, with their latest drivers.
    Progress has been made towards addressing stalling on GeForce 6/7 series hardware.
    - Fixed compatibility issues with certain Realtek sound drivers which could cause crashes.
    - Autosaves now made for each chapter. Number of save slots is increased to accommodate these.
    - Bug with ramp not raising in Xibalba.
    - Fixed black screen deadlock when skipping doppelganger cinematic.
    - Issue with door lever at Kraken room entrance.
    - Occasional control issue during headshot move.
    - Fixed an occasional problem when entering a save game filename.
    - Some PDA fixes.
    - Some cinematic subtitle fixes.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.