Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben bir bölümde takıldım ve deli olmak üzereyim. hani yılan heykeli olan bir oda var. orda ilk olarak üstteki barfiks demirine çıkıp suları azcık azaltıyoruz. peki ya ondan sonra ne yapacağız. 2 gündür orayı geçicem diye savaş veriyorum, denemediğim yol kalmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLubTaXiM

arkadaşlar ben bir bölümde takıldım ve deli olmak üzereyim. hani yılan heykeli olan bir oda var. orda ilk olarak üstteki barfiks demirine çıkıp suları azcık azaltıyoruz. peki ya ondan sonra ne yapacağız. 2 gündür orayı geçicem diye savaş veriyorum, denemediğim yol kalmadı

http://www.tombraiderfan.com/index.php?option=com_content&task=view&id=145

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feriox -- 23 Ocak 2009; 22:30:50 >

•  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Bu bölümün çözümünü bilen varmı. kol dönmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatlı -- 25 Ocak 2009; 22:58:42 >
  • Bir yerlerden bir kafa bulacaksın. Aynı arkadaki kolun üzerindekinden. Onu o çevirmeye çalıştığın kolun üzerine koyunca dönüyor o çark.

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

• Şu oyunda tüm Relic'leri bulan var mı ya?
  • quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Oraya gelmeden önceki binaların birinde sanırım kafatası olması lazım...İlk bina olabilir...Galiba şu büyük tünele girmeden önce duvara tırmanarak giriş yaptığımız yerde...
  • Çok eskiden beridir oynamıyorum yakında yeniden başlarım umarım yakında başlarım
  • @Rapator ve @AKINLASINN sağolun cevap için. kafatası avına çıkiim o zaman.
  • Oyun harika, ilk defa bi tomb rider oyunu bitirdim, grafikler,sesler demo ,bayaa hoşuma gitti, takıladığım yerlerde youtube dan yardım aldım...
  • arkadaşlar hiç tomb raider oynamadım fakat görüntüleri tarzı falan tam benlik almayı düşünüyorum sizce almalımıyım bide ben vista kullanıyorum ram 1 gb ekran kartım ati x1550 prince of perisayı kaldırdı bunu kaldırırmı bilmiorum oynayan arkadaşlar yardımcı olabilirmi systemlab gibi sitelerede güvenmiyorum açmaz denen oyunlar genelde açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

Oyun harika, ilk defa bi tomb rider oyunu bitirdim, grafikler,sesler demo ,bayaa hoşuma gitti, takıladığım yerlerde youtube dan yardım aldım...

evet bende youtubeden yardım alıyorum, bir arkadaşım söyledi bir yerde takılırsan youtubeden izle geçersin dedi :D
  • takıldığınız yerlerde hemen yardım almayın, biraz uğraşın arkadaşlar...oyunu daha zevkli hale geliyor böylece...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

takıldığınız yerlerde hemen yardım almayın, biraz uğraşın arkadaşlar...oyunu daha zevkli hale geliyor böylece...

toplam 12 saat civarı bir süre bitirebileceğin bir oyunun bir yerinde 2 gün boyunca debelenirsen yardım alman kaçınılmaz oluyor
  • Ben hala tr4 kadar zevkli tr oyunu bulamadım. Bence grafiğe bu kadar yükleneceklerine oyunun senaryosuna yüklenmeliler. Underworld ü de sadece bilmece üstüne kurmuşlar. Hiç yaratık öldürmeden oyun bitti diyeceğim nerdeyse. Oyunun sadece son bölümü zevkliydi. Oyunda hız hiç kalmamış. Duvardan duvara atla. başka bir şey yok.
  • Şükür bitirdim oyunu sonunda.. Gayet güzel ve başarılı bir oyundu bence, bakalım sırada ki TR oyunu ne olacak?
  • ya oyun içinde yopladığımız parçalar var ki ben hepsini toplamıyorum önüme geleni alıyorum bunların hepsini toplayınca ne oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

ya oyun içinde yopladığımız parçalar var ki ben hepsini toplamıyorum önüme geleni alıyorum bunların hepsini toplayınca ne oluyor

galiba ana menüdeki extralar kısmındaki herşey açılıyor...
  • çok sağol hocam bu ekstralardan gına geldi artık pop light seedleri toplayana kadar kaç saatim geçti bu eksik kalsın artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

çok sağol hocam bu ekstralardan gına geldi artık pop light ****i toplayana kadar kaç saatim geçti bu eksik kalsın artık

böyle oyunlarda kasmaya gerek yok...rahat rahat oynayacaksın...öbür türlü onu toplıyım bunu alayım diye oyundan zevk alamıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 6 Şubat 2009; 0:33:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Ben hala tr4 kadar zevkli tr oyunu bulamadım. Bence grafiğe bu kadar yükleneceklerine oyunun senaryosuna yüklenmeliler. Underworld ü de sadece bilmece üstüne kurmuşlar. Hiç yaratık öldürmeden oyun bitti diyeceğim nerdeyse. Oyunun sadece son bölümü zevkliydi. Oyunda hız hiç kalmamış. Duvardan duvara atla. başka bir şey yok.

Aynen katılıyorum sana.Bence tam bir hayal kırıklıgı oldu.Nerde o eski tombraider'ler.Çok basit olmuş bence.Tr4 süperdi bence tadi damağımızda kaldı.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.