Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradan en son hızla indiriyorum arkadaşlar

http://www.tombraiderdemo.com/tr8/trudemopc.exe
  • guzel bi siey olacak full version ciksin indiririz.
  • Allah razı olsun arkadaşlar linkler ilaç gibi geldi Torrentten inmiyordu bir türlü.
  • bende indiriyorum şimdi
  • Butun Grafikleri Ayarları En Ust Seviyede , FPS 55-108 Arasında

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

• Oyun next gen açık geliyor ama maalesef next gen açma kapama seçeneği koymamışlar. Bu yüzden sistemimde biraz kastı.

• Benim için senenin oyunu olduğu için merakla demonun inmesini bekliyorum
  • Atlamalı zıplamalı oyunlara zaafum olduğu için indirmeye başladım...Çok güzel olmuşsa Uncharted tarzı PS3 bile alabilrim :)
  • Oyun harika olmuş.Oynanış olarak prince of percia'yaya çok benziyor.Grafik olarak gayet güzel.(Oyun içide görüntü yukarıda ss lerden çok daha iyi)) Çalıların arasından geçerken çalılar hareket ediyor( crysisteki gibi).Ayrıca optimizesi de iyi.Legend gibi berbat değil .1680 1050 Full ayarlarda ortalama 45-90 fps akıcı oynanabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genculus -- 31 Ekim 2008; 19:40:18 >
  • Demoyu biraz önce bitirdim. Grafik detayları ve karakter animasyonları başarılı. Prince of Persia'da olan karşılıklı iki duvar arasında atlayarak yukarı çıkmak gibi yeni hareketler eklenmiş. Oyundaki tek kötü şey özellikle çatışma anlarında ve dar yerlerden geçerken oluşan kötü kamera açıları.
  • Bende grafikte bir sorun oldu

8.10 Driver kurulu aynen bu şekilde

@Ziwro

Kullandığın driver nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 31 Ekim 2008; 20:59:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Bende grafikte bir sorun oldu

@Ziwro

Upsss

Kızın çoğu görünmüyor yarım yamalak

• Bende indiriyorum şimdi 110kb hızla..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Demoyu biraz önce bitirdim. Grafik detayları ve karakter animasyonları başarılı. Prince of Persia'da olan karşılıklı iki duvar arasında atlayarak yukarı çıkmak gibi yeni hareketler eklenmiş. Oyundaki tek kötü şey özellikle çatışma anlarında ve dar yerlerden geçerken oluşan kötü kamera açıları.

Ya elimizde çubuk olan yerde takıldım. Ne yapcaz orda? Hani halatın yanındaki duvardan sopayı söktüğümüz yer...
  • quote:

Orjinalden alıntı: *Furious*

Bende grafikte bir sorun oldu

@Ziwro

8.10 HotFix 1
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Ya elimizde çubuk olan yerde takıldım. Ne yapcaz orda? Hani halatın yanındaki duvardan sopayı söktüğümüz yer...
    Çektiğin barfiksi geri takabilirsin. Artık mekanizmanın çalışmasını engellemez. Sonra geri dönüp halatın diğer ucunun bağlı olduğu yere giden bir yol bul. Halatın diğer ucuna ulaştığında mekanizmanın çalışmasını engelleyen yuvarlak bir cisim göreceksin. Bu yuvarlak cisme Q tuşuyla kanca at ve E tuşuyla yuvarlak cismi çek. Girişe geri dönüp aşağı hareket eden platforma yürü ve soldaki kolu çek. Böylece demo bitecek.
  • Uzun uzun anlaymaya gerek yok Fanlarını mutlu edecek bir oyun olmuş optimizasyon süper full ayar oynadım ortalama 60 fps
    Tüm secretleri toplarsanız demo farklı bitiyormuş.
  • o kadarda güzel deyilki bu oyun
  • Ya o Badavia mıdır her neyse. Orada takıldım. İlk daireyi kırdım, ikinciye de ulaşamadım... Haaa bu arada benden de resim...

FPS'de tam denk gelmiş...

http://s8.directupload.net/file/d/1600/3dwxoune_jpg.htm

Tıklayın!

(BU sistemle bu fps... şaşırdım. Normalde 50-90 Fps giderken, 30'lara düşmesi beni şaşırttı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 1 Kasım 2008; 1:23:34 >

• oyunun demosunu bi türlü çekemedim. burda verilen bütün linkleri denedim 25 kb geçmio hız.başka link verebilecek varmı düzgün ve hızlı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.