Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Pir

quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

biz daha Legend'ı oynamadık yaw...

Legend'i dört kez, Anniversary'yi beş kez bitirdim...

sonradan bi bulantı kusma olmadı mı bu kadar oynayınca
  • Genel olarak beğendim çevredeki çoğu şeyler hareket ediyor mesala çiçekler üzerine gittiğimizde sallanıyor kuşlar var güzel olmuş artık full u bekleyip görecez.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://img514.imageshack.us/img514/113/tru2008110101225378copygq2.jpg

http://img266.imageshack.us/img266/4126/tru2008110101310843copyia2.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/3199/tru2008110101354272copybo6.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/7432/tru2008110101394173copyih0.jpg

http://img526.imageshack.us/img526/4408/tru2008110101492857copyjm0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin Flynn -- 1 Kasım 2008; 2:27:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Ya elimizde çubuk olan yerde takıldım. Ne yapcaz orda? Hani halatın yanındaki duvardan sopayı söktüğümüz yer...
    Çektiğin barfiksi geri takabilirsin. Artık mekanizmanın çalışmasını engellemez. Sonra geri dönüp halatın diğer ucunun bağlı olduğu yere giden bir yol bul. Halatın diğer ucuna ulaştığında mekanizmanın çalışmasını engelleyen yuvarlak bir cisim göreceksin. Bu yuvarlak cisme Q tuşuyla kanca at ve E tuşuyla yuvarlak cismi çek. Girişe geri dönüp aşağı hareket eden platforma yürü ve soldaki kolu çek. Böylece demo bitecek.

Eyvallah dostum...

• quote:

Orjinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: .: mds :.

biz daha Legend'ı oynamadık yaw...

Legend'i dört kez, Anniversary'yi beş kez bitirdim...

sonradan bi bulantı kusma olmadı mı bu kadar oynayınca

Pişman değilim, gene olsa gene bitiririm...

Bu arada demo benim hoşuma gitti. Yeni hareketleri beğendim, grafikler tatmin edici, bulmacalar gene bildiğimiz tadında...

• bu oyun sarmadı benı ya :D
  • yha bu oyun deişmicekmi hiç arkadaş... grafikler de gelişme var ama hep aynı hareketler yahu bişeyler eksik yine...seri hep aynı tomb raider 1 den başlıo son demo da dahil..fifa serisine döndü buda.demo yu bile bitirmeden kapattım arkadaş o kadar uzun geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 1 Kasım 2008; 19:12:03 >
  • lara croft muhteşem dönüyor
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Ya elimizde çubuk olan yerde takıldım. Ne yapcaz orda? Hani halatın yanındaki duvardan sopayı söktüğümüz yer...
    Çektiğin barfiksi geri takabilirsin. Artık mekanizmanın çalışmasını engellemez. Sonra geri dönüp halatın diğer ucunun bağlı olduğu yere giden bir yol bul. Halatın diğer ucuna ulaştığında mekanizmanın çalışmasını engelleyen yuvarlak bir cisim göreceksin. Bu yuvarlak cisme Q tuşuyla kanca at ve E tuşuyla yuvarlak cismi çek. Girişe geri dönüp aşağı hareket eden platforma yürü ve soldaki kolu çek. Böylece demo bitecek.

Eyvallah dostum...

Ya bende burda kaldım ama anlamadım nasıl oluyo

• bu oyun lutfen psp ye cıksın lutfen
    pcye para yatırmak istemiyorum ram ekran kartı pahalı seyler bunlar
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

demoda ufak tefek buglar olsada önceki oyunlara göre oynanış daha kolay olmuş kızımız daha hızlı hareket ediyor

• Tomb raider oynadıktan bir süre sonra bende bir adrenalin patlaması oluşuyor.Kalbim 450 hp gücünde atmaya başlıyor.Anlımdan terler akıyor.Kalkış işareti verilmişçesine br hareketlenme oluyor
    NEDEN ?????????????>??>???
  • evlenmen lazim...

oynayamadim yav paslanmisiz ama grafikler guzel.
  • Arkadaşlar sizin demolar nasıl bitti yaw?
  • Yüksek bir yerde iken karşıda karşıya nasıl zıplıyoruz arkadaşlar?
    Space+E yapıyorum am olduğu yerde zıplıyor.W ye basıyorum aynı.İlmini bir öğretseniz... :)
  • aynı şeyi tencit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar yaw...
    Biraz alayıp pulluyolar diyecem onu bile yapamıyolar. .. acıkcası pc oyun tarihinin yapı taşlarından biri olan ve angelina jolie ye bile sohretin kapılarını acılmasında büyük pay sahibi olan bu oyunun senenin en iyi oyunlarına aday gosteribilecek kalitede ve de ana karakterin plastik vari havasından kurtulmasını bekliyorum ama heralde baska bi firma tom raider rakip olup nassıl oyun yapılacagına gostereceğiini beklesem veya onu da gec ben kendim bi sirket kurup yapsam diye dusunmeye basladım.

Bu oyunun yeri burası değil acıkcası yeni cıkan bi oyun olsa basımızın tacı ama kısacası bu kadar populeritesi olan bi oyunun adı daha iyi kulanılmalı.....
  • Demo grafikler bakımından çok güzel olmuş oynanış prince of persia benzio.Ama bende ilk defa tomb raider oynadım hayatımda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: huoyuanjia

aynı şeyi tencit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar yaw...
    Biraz alayıp pulluyolar diyecem onu bile yapamıyolar. ..
    Oynanış aynı olabilir ama hikaye aynı mı? Mekanlar aynı mı? Bulmacalar aynı mı? Bu dediğin şey Crystal Dynamics'e haksızlıktır bence.
  • Resimlere aldanmayın oyun resimlerden daha kaliteli grafiklere sahip

Eski oyunlara göre kızımız daha seri hareket ediyor.
    Oyun gayet güzel yani

Ayrıca benim sorun halâ devam ediyor.

8.9-8.10-Hotfix 1-2 hepsini denedim aynı
  • quote:

Orjinalden alıntı: huoyuanjia

aynı şeyi tencit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar yaw...
    Biraz alayıp pulluyolar diyecem onu bile yapamıyolar. .. acıkcası pc oyun tarihinin yapı taşlarından biri olan ve angelina jolie ye bile sohretin kapılarını acılmasında büyük pay sahibi olan bu oyunun senenin en iyi oyunlarına aday gosteribilecek kalitede ve de ana karakterin plastik vari havasından kurtulmasını bekliyorum ama heralde baska bi firma tom raider rakip olup nassıl oyun yapılacagına gostereceğiini beklesem veya onu da gec ben kendim bi sirket kurup yapsam diye dusunmeye basladım.

Bu oyunun yeri burası değil acıkcası yeni cıkan bi oyun olsa basımızın tacı ama kısacası bu kadar populeritesi olan bi oyunun adı daha iyi kulanılmalı.....

Tomb Raider için Fanları haricinde herkses aynı şeyleri söylüyor. Söylermisin nasıl bir oyun bekliyorsun?
    Bu bir platform oyunu ve Lara bir Arkeolog olduğuna göre başka ne yapabilirki? Değişiklikten kastınız nedir arkadaşlar oyuna hep aynı hiç değişmedi diyorsunuz birbirinizi tekrar ediyorsunuz. Söyleyin nasıl bir Tomb Raider istiyorsunuz.

• Selam arkadaşlar. Demoyu ben de tamamladım ve kendimce artıları eksileriyle demoyu yorumlayım dedim. Tabii birkaç resim eklemeyi de ihmal etmedim

* Öncelikle grafiklerinden bahsetmek istiyorum. Şu ana kadar çıkan bütün Tomb Raider serilerinden daha kaliteli grafiklere sahip olduğunu zaten biliyoruz. (resimlerden de anlaşılıyor zaten ) Bir de gördüğünüz gibi Lara'mızın tipini hafiften değiştirmişler. Lara'yı canlandıran Alison Carrol'a benzetmişler. Bu tipini beğendim aslında. Çevre detayları inanılmaz derecede artırılmış. Capcanlı bir doğayla karşılaşıyoruz demoda. Bitkiler üzerlerine yürüdüğümüzde sallanıyorlar ve Lara da elleriyle bitkileri kenara savuşturuyor. Otlar, çalılar, ağaçlar, kuşlar, kelebekler vb. çok gerçekçi. Bir de "Shadow" diye bir özellik var ki Anti-Alliasing'den sonra bilgisayarları en fazla kasan seçenek. Gölgelendirmek anlamına gelen bu özellik açıldığında muhteşem güneş-gölge efektleriyle karşılaşıyoruz. Bunu aşağıdaki ilk resimde de görebilirsiniz zaten. Buna benzer bir özellik Legend'da da "Next Generation Contest" ismiyle yer almıştı ama bu kadar etkileyici ve güzel değildi.

* Demoda karşılaştığımız hayvanlardan söz etmek gerekirse Kaplanlar çok iri, çok ürkütücü ve de çok gerçekçi yapılmışlar. Kaplanlar üzerinde de özenle durulduğu belli oluyor. Bir de Papağanlar var ki uzaktan gerçekten çok hoş gözüküyorlar. (zaten Papağanları çok severim ) Ama kameramızla yakıdan bakınca kaplanlara göre biraz özensizce hazırlanmış gibi geldi bana. (bknz. son resim) Bilmiyorum bu konuda siz ne düşünürsünüz. Bunun dışında bir de sıçrama yetisine sahip iri örümcekler var ama çok hızlı hareket ettikleri ve hemen öldürüldükleri için yakından görme şansım hiç olmadı. Resmini çeken arkadaş varsa yayınlarsa biz de incelemiş oluruz Unutmadan son olarak da Yarasalar var. Onlar da iri ve güzel.

* Hareketler ve kontrollere gelince; Lara'mızın hareketleri özellikle Angel of Darkness'dan sonra (angel of darkness tam bir felaketti!) her yeni oyunda daha da gerçekçi bir hal almıştı. Bu oyunda da Lara'nın yürüyüşü ve hareketleri daha bir gerçekçi hazırlanmış. Yapabildiği hareketlerin arttığını demoda da görebiliyoruz zaten. (daha önce Tomb Raider oynayıp da bu demoyu oynayanlar bu yeni hareketleri fark edeceklerdir.)

* Oyunun ana menü sistemi de tamamen değiştirlimiş diyebilirim. Bu ilginç yuvarlak tasarım benim hoşuma gitti. Tomb Raider oyununa yakışır bir menü sistemi olmuş.

Benim yazacaklarım şimdilik bu kadar. Şu sıralar Tomb Raider serisi doğru yolda ve Kaliteyi artırıp özünü korumaya çalışıyor. Tomb Raider ve Lara'dan hiçbir zaman bıkmayacak bir hedef kitle varken (benim gibi ) kolay kolay bu seriden vazgeçmezler zaten. Bize de beğenerek oynamak kalıyor sadece. Herkese iyi eğlenceler.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.