Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • giriş trailer ı harika gerçekten sanki bir aksiyon filminin trailer ını izleyor gibiyiz

birde tariler da dikkatimi çekti sanırım oyun içinde ilerledikçe lara bir de özel yeteneğe kavuşcak
  • evet...

6.74 GB

hayırlı olsun
  • Tam da format zamanına denk geldi, daha bir dünya güncelleme ve program var kurulacak. Artık yarına oynarız...
  • demosunu oynamadım ama bu oyundan umutluyum listeme aldım yarın başlarım indirmeye...

• oo Lara turn back oldu ha.. çok iyi dead space de bitmek üzer idi zaten yarın akşama lara ile macerealara başlarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Kasım 2008; 23:57:13 >
  • CIKTI PC'ye

Minimum System Requirements

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)

CPU: Intel Pentium 4 3+GHz or AMD Athlon 2.5+GHz

RAM: 1GB (Windows XP) / 2GB (Windows Vista) system memory

GRAPHICS: NVIDIA GeForce 6 series 6800GT (or better) / ATI 1800XT (or better)

SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers

DVD-ROM: DVD-ROM drive

HARD DRIVE: 8 GB Free Space

INPUT DEVICES: Keyboard and mouse

Recommended System Requirements

OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP (admin rights required)/Microsoft Windows Vista (admin rights required)

CPU: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or Athlon 64 X2 4400+

RAM: 2 GB system memory

GRAPHICS: nVidia GeForce 9800 GTX or ATI HD4800

SOUND: Direct X 9.0c compatible sound card and drivers

DVD-ROM: DVD-ROM drive

HARD DRIVE: 8 GB Free Space

INPUT DEVICES: Microsoft Xbox360 Controller

• Benim gibi Tomb Raider serilerini sevenleri kesinlikle memnun edecek başarılı bir oyun.
  • ÇIKTI
  • bu zamanda özüne bağlı kalan oyunlar gömek güzel
  • Tomb'da çıktı , Nfs'de yarın çıkıyor, hadi bakalım...
  • Gece formattan sonra 2 gibi indirmeye başladım, ama sabah bitiverdi Genel olarak demodaki grafik kalitesinde, Lara bayağı çağ atlamış bu oyunla, benim hoşuma gitti. Ancak grafikler hala nextgen diyebileceğimiz ayarda değil... Yine de PC için mükemmel bir yapım diyebilirim. İçinde hem Lara olan, hem de kaliteli sayılabilecek kaç oyun var ki?

• Benden de resimler geldi, hadi bakalım.

• şükür geldi oyun ya. lara sız hayat pilavsız kurufasulye gibi.
  • hehe Buda çıktı oyunlar iyice yığıldı valla hangi ara oynıcaz bu kadar oyunu bilmiyorum
  • harbi ya bekleyen 10 tane oyun var hardiskkin 80gbte oyunla doldu need for speed tomb raiderla beraber taşacak artık hdd
  • Oyunun son videosunu izledimde, bu oyun oynanır galiba. :)
  • Benimde oyun hazır , kurup ssleri atayım buraya.
  • Şu Dead Space i bi bitirebilsem, ondan sonra sırada Cod WaW var, daha sonra sıraya bunu koyarım, günde bi saat oynayarak oyunlar bitmiyo, nerde o eski gençlik yıllarım, gece oturur sabah gün ışıyana kadar oyun oynardım.

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.