Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar silent hill yeni bitti yaklaşık 30 dk sonrada tomb raider inmiş olacak silent hill den sonra iyi açar bu beni verdiğiniz ss ler harika dx 10 mu
  • oyunda dx10 yok bildiğim kadarı ile benim ss ler.. high / 1280*1024 / 16XQAA .. demodaki bazı grafik sorunları giderilmiş oyunda, bazı detaylardada rütuşlar var
  • benim 7950 gt 1024*768 çözünürlükte high ta çalıştırır inşallah
  • Tabiki arkadaşım , makinan hiçte yabana atılacak cinsten değil.
  • bi ekran kartı eskidi gibi ama dx9 ta tüm oyunları full oynuyorum zaten monitörümde küçük üstüne üstlük xp dende vazgeçemiyorum iyide anlamıyorum bu yeni oyunlarda dx10 olmayacaksa ne anlamı var dx 10 un
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

oha diorum baska da bisey demiorum bu kadar guzel oyun beklemiordum eidos tan. grafie bak oynanabilirlik super bi oturdum agazim acik kaldi ikinci bolume kadar geldim bakin manzaraya. vistada full detayda 1280px × 1024px oyuyom makinayi kasmior helal olsun eidos a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 17 Kasım 2008; 13:56:04 >
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)
    Yağmurlu bölümlere bayılıyorum.
  • yunus kız LARA
     Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

örümcek kız LARA

maymun kız LARA

kısacası tomb raider lara croft :) hakketen 10 numara oyun olmuş laranın aksiyonları tam bir göresel şölen ve gerçeklik olmuş.. aslında çoğu imkansıız hareketler ama okadar güzel tasarlanmışki herhalde bir insan bunları yapsa bu şekilde yapabilirdi diyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Kasım 2008; 12:53:08 >

• ya arkdaşlar burda takıldım coastal thaland bangiog mu ne öle bölüm tahta platfrm kırıldı aşağı indridm sürüngenler geldi öldrdüm felan daha sonra heykelin sağ kolunu aşağı indrdim salıncak gibi olan şeyin altına kafesi koydum fakat attımız iple tutunduğumuz şeyden kaşıdada var fakat kapalı onu nasıl açıcaz karışya geçip heykeilin sol kolunuda aşa indrmem lazım ama bi türlü karşıaya geçemiyorum bi yardım edin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delisolucan -- 18 Kasım 2008; 0:41:54 >

• Crystal Dynamics ile Tomb Raider tekrar coştu, ssler müthiş görünüyor oynadıktan sonra yorumlarımı yazarım ama buna sıra gelene kadar daha bitirecek bikaç oyun var
  • Ulen 7.5 gb indirdik trojan çıktı işe bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: delisolucan

ya arkdaşlar burda takıldım coastal thaland bangiog mu ne öle bölüm tahta platfrm kırıldı aşağı indridm sürüngenler geldi öldrdüm felan daha sonra heykelin sağ kolunu aşağı indrdim salıncak gibi olan şeyin altına kafesi koydum fakat attımız iple tutunduğumuz şeyden kaşıdada var fakat kapalı onu nasıl açıcaz karışya geçip heykeilin sol kolunuda aşa indrmem lazım ama bi türlü karşıaya geçemiyorum bi yardım edin lütfen

Öncelikle tahta platform kırıldıktan sonra aşağı indiğin yerin gerisinde karşılıklı iki kapı var. İkisinden birine girerek (iki kapı da aynı yere vardığından hangisine girmen gerektiğinin önemi yok) merdivenleri takip edip ilerideki boşluktan aşağı indikten sonra ilerleyip geldiğin odadaki iki elması almış olmalısın. Odadan geri dönmek için odanın sağından aldığın elmasın bulunduğu yere kanca atıp aşağı inmen ve oradan içeri girmen gerekecek. Geri döndüğünde heykelin bulunduğu platformun sol yükseltisinde bulunacaksın. Bulunduğun yerin ilerisindeki kefenin üzerine çıkınca heykelin sol kolu inecek. Aldığın iki elmastan birini heykelin sol koluna, diğerini sağ koluna yerleştirmen gerekiyor. Elmasları yerleştirdikten sonra heykelin kollarını geri yukarı çekmelisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 17 Kasım 2008; 20:00:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: delisolucan

ya arkdaşlar burda takıldım coastal thaland bangiog mu ne öle bölüm tahta platfrm kırıldı aşağı indridm sürüngenler geldi öldrdüm felan daha sonra heykelin sağ kolunu aşağı indrdim salıncak gibi olan şeyin altına kafesi koydum fakat attımız iple tutunduğumuz şeyden kaşıdada var fakat kapalı onu nasıl açıcaz karışya geçip heykeilin sol kolunuda aşa indrmem lazım ama bi türlü karşıaya geçemiyorum bi yardım edin lütfen

Öncelikle tahta platform kırıldıktan sonra aşağı indiğin yerin gerisinde karşılıklı iki kapı var. İkisinden birine girerek (iki kapı da aynı yere vardığından hangisine girmen gerektiğinin önemi yok) merdivenleri takip edip ilerideki boşluktan aşağı indikten sonra ilerleyip geldiğin odadaki iki elması almış olmalısın. Odadan geri dönmek için odanın sağından aldığın elmasın bulunduğu yere kanca atıp aşağı inmen ve oradan içeri girmen gerekecek. Geri döndüğünde heykelin bulunduğu platformun sol yükseltisinde bulunacaksın. Bulunduğun yerin ilerisindeki kefenin üzerine çıkınca heykelin sol kolu inecek. Aldığın iki elmastan birini heykelin sol koluna, diğerini sağ koluna yerleştirmen gerekiyor. Elmasları yerleştirdikten sonra heykelin kollarını geri yukarı çekmelisin.

@nForcer elmasları almak için gittiğimiz yerde demir kapı var ve elmaları bulamadım ben o demir kapıyı açmak için bir düzenek varmı?

• arkadaşlar şu taşları hangi tuşla fırlatıcaz
  • Taşları caps lock tuşu ile atıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feriox

@nForcer elmasları almak için gittiğimiz yerde demir kapı var ve elmaları bulamadım ben o demir kapıyı açmak için bir düzenek varmı?
    Sol duvarda bir yerlerde çıkıntılar olacak. Onları kullanarak yukarı çık ve kapının üstünden geç.
  • gözümün önünde duruyormuş halbuki Çok Sağol nForcer
  • Oyun süper ya Evden Bi ÇıkaBilsem En Az 5 oyunLa DönüCem beni baya İdaRe Eder SanırSam
  • sağol kardeşim bi caps look u denememiştim onada parmağım gitmiyordu bi türlü tayland a geldim bakalım sanırım tüm gece oynucam senenin en iyilerinden kesinlikle
  • ip atıosun ya duvara forlat ve onu çek duvardan kaya düşüp yeri yarıo =)) içeri girip devam ediyosun oyuna

ben bu eldiveni taktıktan sonra koca bi taş onu çeviryruz ya orda takıldım taşı çeviryrm sora atlıyorum yan tarafa ip le tutundumuz yerdeki taşı çekiyrm sona kadar getryrm ordan sonra ilerleyemiyrm uyuz olmdy bu arada çok salamışım ben kitlenmişim o iple yukarı tıramnılan yere ilk girdiğim yerdeki kapıları görmemişim =)))
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.