Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hasskabal

Oyunun DVD Kapağını bulabilen varmı?

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

• Gelsin bakalım yeni başlattım çıktıgından haberim yoktu
  • yahau başına oturdumu kalkılmıyor valla eski oyunların bilhassa TR III ün tadını veriyor resmen bulmacalar çok iyi ve uzun etaplı
  • Herhalde Tomb Raider serisini oynamayalı 7-8 sene olmuştur. Hiç de ilgim kalmamıştı ta ki bu oyunun ekran görüntülerini görünceye kadar. En son oynadığım Tomb Raider'dan oynanabilirlik açısından ne fark var bilemiyorum ama grafikleriyle beni bile cezbetti. Bu geceye doğru oynamaya başlarım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakuzun_

Bu taşları resimdeki gibi ayarladıktan sonra karşıya giden bir yol bulmam gerekiyor ama karşıya nereden gideceğimi bir türlü bulamadım. Yardım edebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Kasım 2008; 16:49:49 >
  • Burası nasıl olacak bulamadım bir türlü

Edit: @evohan saol kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 18 Kasım 2008; 17:34:09 >
  • yahu croft manorda neler oldu öyle laranın ailevi ilişkileri giderek derinleşiyor oyunda :) yannız anlamdığım bir iki nokta var...

spoiler.....................

- şimdi köşkü yakan milelete saldıran laranın ikizimiydi ve neden böyle bişey yaptı ne istiyo manyak gaci :) ama temiz sopa çekti laraya ha kim yetiştirdi bunu acaba :)

......................

SERSAN @

orda yandaki girişlerden birinden ilerle başka bir mekan çıkcan ordan lens alman lazım o dev heykelin ellerine yerleştirecen sen oraya git zaten çıkışın yukarda biryerden olcak

..................

lens leri yerleştir elleri havaya kalksın tekrara sonra güneş ışığını oraya yansıtacak yelpazeleri kullanarak ışığı kristale yansıtacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Kasım 2008; 17:16:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Burası nasıl olacak bulamadım bir türlü

Edit: @evohan saol kardeşim

Şimdide burda takıldım burası açıldıktan hemen sonra ki yer

Not: Tom Raider serisini ilk kez oynuyorum çok zor geldi bana karuşuk yav

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 18 Kasım 2008; 18:56:53 >

• SERSAN @

ilk kez oynuyosan doğaldır kardeş ve oyun gerçekten tr nin en zor oyunlarından biri olmuş diyebiliriz bulmacalar çok uzun soluklu genelde yannız tab la girdiğin menuden "find .. " diye o anki yapcağı şeylerin anlatıldığı yer var oraya gir e ye bas sana daha fazla ipucu veriyor

- son sorduğun yerde ise halatı takınca e ye bas bikaç kez çekecek o yeri ve düşürüpü aşağıya bir geçit açacak .. bodazlama atlama ama aşağı ölürsün tutunarak inceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Kasım 2008; 19:05:08 >
  • Bitti :( Ana menüde "resume game" yerine şimdi "treasure hunt" yazıyor, oyun en baştan çözülmüş şekilde başlıyor, sadece eksik küpler için mi acaba? Var mı bilen?
  • quote:

Hikaye

Thor'un efsanevi çekici Mjöllnir
    Nesillerdir İskandinav mitolojisinin yıldırım tanrısı Thor'un korkutucu silahı Mjöllni hakkında hikayeler anlatılır. Mjöllnir, adının anlamı "parçalayıcı" olan kocaman bir çekiçtir. Çekiç, Thor'un onu kolayca saklayabilmesi için küçülebilir. Ayrıca bir bumerang gibi, bir düşmana atılınca düşmana tüm gücüyle çarpar ve sahibinin ellerine geri döner. Thor kılık değiştireceği zaman çekici ile kendi yörüngesinde hızlıca döner. Fırtınaları çekici ile kontrol eder, yağmurları onunla yağdırır. Çekici ile evlilikleri ve nesneleri de kutsayabilir. Efsane bize bu çekiç şeklindeki silahı kim kullanırsa dağları vadilere dönüştürebilecek ve Tanrıları bile yok edeblecek bir güce sahip olduğundan bahseder. Bu hikaye sadece bir mitoloji ürünü görünüyordu, ta ki şimdiye kadar... Maceracımız Lara Croft Akdeniz'in dibinde bulunan antik kalıntıları incelerken İskandinav yeraltı dünyası ve bu mit çekiç hakkında kanıtlar bulur. Lara bu mitin içinde bulunduğu gizemleri çözmeye kalkıştıkça bütün uygarlıkları yok edebilecek, unutulmuş teklikeli bir güce doğru yolculuğa devam edecektir. Bu ilahi savaş aletini arayış, Lara'yı kuzey kutup bölgesi, Meksika ve Taylanda sahillerine yönlendirecektir.

Maya mitolojisini araştırmak üzere Akdenizden Meksika'ya giden Lara, Maya takviminin sırlarını çözmek istemektedir. Maya mitolojisine göre Maya takviminin bitiği gün yeraltı dünyasının kapıları aralanacaktır. Lara'nın amacı ise Maya takviminde Wayeb yılının ardından gelen 5 kayıp günün (haab) esrarını çözmek. Ancak Lara, sorularına cevap ararken yüzyıllar boyunca karanlıklar dünyasında hapsolan kötülüğü yeryüzüne çıkardığının farkında değildir.

• quote:

Orjinalden alıntı: abem32

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Bu taşları resimdeki gibi ayarladıktan sonra karşıya giden bir yol bulmam gerekiyor ama karşıya nereden gideceğimi bir türlü bulamadım. Yardım edebilir misiniz?

Dışarı Çıkıp motosikletle yoldan gideceksin..

karşıya geçince orda bi kafatası şeklinde taş eksi oldunun görüyoruz onu nerden bulucaz acaba

• mağara gibi olan yerden motorun giremediği yerde motoru bırak devam et orada
  • quote:

mağara gibi olan yerden motorun giremediği yerde motoru bırak devam et orada

orası değil ilk kafatası jaguar kafasmı ne onu taktım ilk takvimi ayarladım yerdeki kayalar içeri girdi felan bide onun tam karşısında bi düzenek var aynı şekidle bu seferde ortadaki döndrdüğümüz düzeneğin üstünde kafa yok bu sefer onu nerden bulcaz
  • tamam kurukafayı almışsın bide kedi kafası var oda o bölüme ilk başladığın o yerde o kadar birini 1 düzenekte 1 ini bir düzenekte kullanıyorsun
  • ya onu bulamıom işte ya kedi kafasını ben atlamışım galbia ilk heralde kedi kafasını takmak lazımmış ben gitimişm kuru kafayı takmışım şimdi nerden bulcam kedi kafasının bida ilk başladım yerede baktım şu hani kancayla aşa sarkıosun sarkarkende kancanın tutunduğu yuvalrak sana doru gelio ve düzenek kapıyı açıo ordamı kedi kafası =)))
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) arkadaşlar burada takıldım yukarıdaki zincirler geri ilerliyor gidemiyorum oradan
  • Zincirlere tutunduktan sonra shift tuşuna sıksık basarak karşıya kadar bu şekilde ilerleyeceksin. Normal hızda elleriyle asılı şekilde yürümeye kalkarsan ilerleyemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 18 Kasım 2008; 22:23:53 >
  • saol kardeş shift le olmadı e tuşu ile oldu
  • Pardon öyle birşey işte destekli yani :)
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.