Şimdi Ara

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
1
Favori
54.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende de tru.exe hatası verdi ve kapatılması gerekiyor dedi.
    Google a baktığımda hile vs gibi bir anlatımlar çıktı.
    Fakat oyunda ben hile falan kullanmıyorum.
    Neden verebilir acaba bu hatayı?
  • Bir süre daha oynadım şimdilik vermiyor bakalım aynı hatayı.
    Ama bua arada oyunda ahtapot lu yerde takıldım.
    Ahtapotun kafasına üstündeki neseneyi düşüreceğiz ama nasıl?
  •  Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

Burasını nasıl geçeriz? :(

---

Buldum çözümünü. Tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 19 Kasım 2008; 22:35:47 >
  • İkiye ayrılan yoldan motorsikletle devam et. Oradaki olayı çöz geriye buraya dön.
  • arkdaşlar motoru bıraktım ve bir odaya geldim odada bi masa üzerinde 4 tane taş koyma yeri var taşları bulup yerine koycaz neyse ağzından ateş çıkcan kafaların olduğu odadki taşı aldım taktım sonra bu duvarlar daralıo kapanıo açlıp kancamızı atıp tepden düşen blokla ilerleyip o kapanan duvarların arasından geçtim o taşı da koydum deliğe sonra diğer odadki böle onda bi atraksiyon yoktu sadece yıkılmış kayaların arasından eğelip gidip taşı alıp yerien koydum ama diğer odaay bi türlü gircek yeri bulamyorum nası giricez bi anlatabilirmisiniz bu bahsettiğim böle taş koltuklarda adamalr var ellerine sopalarını takıp onları geri çevirip ataşları yerien koyup koltukta oturan heykeleri geri geri masaya ittiğimiz bölüm bi tane taşın oldu yere çıkamadım bi türlü
  • Odada kırık olmayan bir merdiven vardı. Onun ortasına doğru gelince sağında bir kalas gibi birşey var. Onun üstünde çıkıp gittin mi? Gitmediysen git :)
  • gittim o odadkini aldım bak ağzından ateş çıkan odadakini aldım duvarların kapandı odadkinide aldım sonra böle yıkık tşlar var o odadkini de aldım bitane kaldı oraya nası gircem bulamdım bi türlü
  • Peki iki dar sütunun arasından yukarıya sıçrayıp tutunarak, duvardaki taşlara tutunarak ilerleyip , yanlardaki sutunların üstünden geçerek odaya ulaştın mı? Duvardaki taşlara bakım bulabilirsin gideceğin yeri. Çıkış yolunu bulamıyorsan, vardığı noktadan geriye doğru bakaran başlangıç nokasını bulabilirsin. Tersten çöz yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 19 Kasım 2008; 23:00:22 >
  • ikisi araında aynen çıktım yukarı taşa tutdun sola doru çıknıtı var L şeklinde fakat sağ tarafa geçemiyorm bi türlü yol ordan devam edio taşların tutuncağım yer ama ben solda kalıyorum iki sutun arasında zıpladım yukarı çıktım
    sağ tarafa çıkıo zaten ondan sora karşıya sola atladım orda taşlara tutunup yukarı çıktım l gibi olan çıknıtıya ordan atlım sağ sola bişe çıkar belki die ölüo karı paso =))
  • Yukarıya çıktığında lara'nın sırtı ekrana tam ters olduğunda , yani ellerinle döndüğün köşeye yakın olduğun yerden, sağa doğru sıçrayacaksın ( oyunun tamamında son noktada lara atlayacağı tarafa bakıyor ama burada son nokta olmadığı için sağ tarafa doğru küşeden sen atlayacaksın) , o zaman zorla karşıya atlayıp sağ taraftaki taşlara tutunuyor. Oraya geçince zaten taşların sonunda arkandan kalan sutuna atlayacaksın ve devam edeceksin sütunden sütuna.
  • ge.tim geçtim onu sen cevap yamzışın bu arada ama ya şimdide bu mızrakların oldu yerde taşı aldım mızraklar taklıdı kaldı öle uyuz oldm bu gün bede harbi bi salaklık var ya oyun oynayamıyorum mızrakları nası geçicez kaldılar harekt etmiolar kapandı
  • Valla hayatımda ilk defa tomb raider oyunu oynadım.Ama POP yüzünden bana daha önce oynadım hissini verdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: truva1975

Yukarıya çıktığında lara'nın sırtı ekrana tam ters olduğunda , yani ellerinle döndüğün köşeye yakın olduğun yerden, sağa doğru sıçrayacaksın ( oyunun tamamında son noktada lara atlayacağı tarafa bakıyor ama burada son nokta olmadığı için sağ tarafa doğru küşeden sen atlayacaksın) , o zaman zorla karşıya atlayıp sağ taraftaki taşlara tutunuyor. Oraya geçince zaten taşların sonunda arkandan kalan sutuna atlayacaksın ve devam edeceksin sütunden sütuna.

ge.tim geçtim onu sen cevap yamzışın bu arada ama ya şimdide bu mızrakların oldu yerde taşı aldım mızraklar taklıdı kaldı öle uyuz oldm bu gün bede harbi bi salaklık var ya oyun oynayamıyorum mızrakları nası geçicez kaldılar harekt etmiolar kapandı
  • Orayıda geçemiyorsan kapat yat bu akşam yorgunsu belliki :) Zaten onuda söylersem sen oyundan zevk alamazsın, yarın rahatlıkla geçersin onu ve gülersin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi truva1975 -- 20 Kasım 2008; 0:36:31 >
  • bende basladıgımdan berı ılk defa burda takıldım sımdıye kadar harıka gectı oyun hıc zorlamadı oyle , o bolumde ben gıdılecek her yere gıttım karsı taraftakı carkları da ayarladım yerdekı taslar da oynadı ama gel gelelım ılk kısımdakı carkların hıcbırı haraket etmıyor , dedıgım gıbı gıtmedıgım yer kalmadı harıtada ama orayı haraket ettıremıyorum ne hıkmetse

Tomb Raider: UnderWorld™ (ÇIKTI)

• dediğini yapıyorum ve kapatıp yatıyorum ahkakten iki günder sabah 5 ten akşama kadar askerlik şubesinde bekliom sıra gelsin die =)) ben yarın gündüz devam ediyim oyuna en hayırlısı o olcak =))) sağoll =))
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pércussionist

bende basladıgımdan berı ılk defa burda takıldım sımdıye kadar harıka gectı oyun hıc zorlamadı oyle , o bolumde ben gıdılecek her yere gıttım karsı taraftakı carkları da ayarladım yerdekı taslar da oynadı ama gel gelelım ılk kısımdakı carkların hıcbırı haraket etmıyor , dedıgım gıbı gıtmedıgım yer kalmadı harıtada ama orayı haraket ettıremıyorum ne hıkmetse

bak şidmi ilk ksımdaki ortadaki çarkta kedi kafası eksik onu git ilk bölüme başladığın yerden al oraay tak sora yerden taşlar çıkcak geçit açılcak hemen atla motora geçite doru bas ucu ucuna giriosun zaten olmadıı geri döncen gene çarkları ayarlıcan gene açılcak girene kadar dene =)))

• quote:

bende basladıgımdan berı ılk defa burda takıldım sımdıye kadar harıka gectı oyun hıc zorlamadı oyle , o bolumde ben gıdılecek her yere gıttım karsı taraftakı carkları da ayarladım yerdekı taslar da oynadı ama gel gelelım ılk kısımdakı carkların hıcbırı haraket etmıyor , dedıgım gıbı gıtmedıgım yer kalmadı harıtada ama orayı haraket ettıremıyorum ne hıkmetse

O bulunduğun yerdeki eksik olan çarkı çalıştırmak için kafasını bulman lazım. O çarkın kafasıda, ikiye ayrılan yolun solundaki yolda. Onun sonuna git tepeye çık oralarda tepede ortada yamuk duran bir taş var düştü düşecek :) , onu görünce uyanırsın :)

• quote:

Orjinalden alıntı: delisolucan

quote:

bak şidmi ilk ksımdaki ortadaki çarkta kedi kafası eksik onu git ilk bölüme başladığın yerden al oraay tak sora yerden taşlar çıkcak geçit açılcak hemen atla motora geçite doru bas ucu ucuna giriosun zaten olmadıı geri döncen gene çarkları ayarlıcan gene açılcak girene kadar dene =)))

zaten ıngılızce olarak yazıyor pda da ama ben aldım sanmıstım , gıdıp bakıyım bakalım ılk yere bulabılıcem mı tesekkurler

tamam tamam beyler ıtemı zaten almıstım da megersem kafayı onden yaklasıp koymak gerekıyormus , hadı ben devam eder sagolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 20 Kasım 2008; 0:57:16 >

• arkadaşlar bu oyunda mouse ayarları niye değişmiyor.legend da ve anniversary de böyle bi sorun yoktu.5 tuşlu mouse um var ve bunlara legend da ve anniversary de yaptığım gibi graple ve use u atamak istiyorum.ama değişmiyor.pc oyunlarına konsollar girdi gireli bu sorunlar oyunlarda oluyor ve gerçekten sinir bozucu.dead space dede yön tuşlarını klavyedeki ok tuşları yapamıyodunuz w a s d ye mahkum oynuyodunuz.bense oyunları ok tuşları ve kendime göre ayarladığım mouse tuşları olmadan oynayamıyorum.şimdide bu ouyunda böle saçma sorun var.eğer bu sorunu nasıl aşacağımı söylerseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.