resimleri biraz küçük ekleyin arkadaşlar. Sayfa açılmıyor.
resimleri azdaha büyük verin ya çok küçük veriyonuz bişe belli olmuyo..
yahu bune "simage" dene bir tuş var orda
YA BURDA KAPIYI AÇTIM ÇARKI ÇEVİRERK AMA KAPI YAVAŞ YAVAŞ KAPANIO ODA SORUN DEĞİL KAPI KAPANANA KADAR YUKARI ÇIKYORUM AMA KAPININ ORAYA NASI ATLIYCAZ VARMI Bİ YOLU YADA NASIL GEÇİCEM BURAYI BİDE O IŞIKLI ZIMBIRTININ OLDUĞU YUVARLAK TAŞTAN KOLLARDAN BİRİ ÇALIŞMIYOR BİŞİLERİ AÇMAK LAZIM AMA NEYİ BULAMDIM Bİ YARDIM LÜTFEN
BİDE ARKAŞLAR BÜYÜK RESİMLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM HEMEN DÜZLTİCEM SİMAGE İ BİLMİYODUM KUSURA BAKMAYIN
quote:
Orjinalden alıntı: delisolucan
YA BURDA KAPIYI AÇTIM ÇARKI ÇEVİRERK AMA KAPI YAVAŞ YAVAŞ KAPANIO ODA SORUN DEĞİL KAPI KAPANANA KADAR YUKARI ÇIKYORUM AMA KAPININ ORAYA NASI ATLIYCAZ VARMI Bİ YOLU YADA NASIL GEÇİCEM BURAYI BİDE O IŞIKLI ZIMBIRTININ OLDUĞU YUVARLAK TAŞTAN KOLLARDAN BİRİ ÇALIŞMIYOR BİŞİLERİ AÇMAK LAZIM AMA NEYİ BULAMDIM Bİ YARDIM LÜTFEN
BİDE ARKAŞLAR BÜYÜK RESİMLER İÇİN ÖZÜR DİLERİM HEMEN DÜZLTİCEM SİMAGE İ BİLMİYODUM KUSURA BAKMAYIN
Kapıyı açmak için çarkı çevirdiğin yerin hemen arkasından tırmanıp yukarı çıkacaksın ve kancanı kullanarak kapıya atlayacaksın Laranın sırtını kapıya verdiğinde tırmanman gereken yer karşıdaki kolların olduğu platformun hemen solunda kalıyor.
Gunwane dostum sende kancanı attığında E tuşuna aralıklarla basarsan yıkılır orası E tuşunu basılı tutarsan olmuyor Yanlız oyun çok deli olmuş ya Mexsico ya kadar geldim ben Croft Manorda olanlara çok şaşırdım
arkdaşlar gene takıldım burda bi taş eksik onu bulmam lazım malum takvim için nereye gidicem bi fikri olan bilen varmı aşa inemyrm bi trlü yan tarfta dduvar delik ordan çıkıom gene bişe yok acaba başka bi yere mi gitmem gerekio yada üst kata felan mı çıkmamka lazım nası çıkıcaz bi yardı el atın had ibe =)))
bende southern mexico dayım croft manor da olanlara bende çok şaşırdım
quote:
Orjinalden alıntı: burakuzun_
bende southern mexico dayım croft manor da olanlara bende çok şaşırdım
mexicodaysan birazdan benim taklıdım yere geliceksin dmektir belkide geldin nasıl geçtini söleye bilirmisin 2 3 tane adam var bide mavi kaplan öldürysn sonra kapıyı kol takıp yuvasuna açıyorsun ve takvimin önüne geliyorsun ve bi parça taşın eksik oldunu gördüğün yerde nerden bulcaz o taşı ya
hoca valla şimdi bende orada takılıp oynamayı bıraktım foruma bi bakıyım belki senin soruna cevap veren vardır diye ama maalesef
geçen biri vardr illa artık bakınmaktan beynim sulandı ya bazende kitleniyo insan böle komplex bişe arıo meerse çok basit olan gözünün çnndeki şeyi göremio bakalım biri çıakr yardım etcek elbet =))
bende takıldım işte orada aklıma senin resim geldi belki cevaplayan vardır dedim yok bi sigara kola arasından sonra devam edecem oyuna biraz daha araştırayım şurayı
bak bakalım ya belli sol taraftan gidilcek heralde çnki karşıda sol duvarda hem koca bi kapı var hemde böle tutuna bilceğimiz çıknıtılar var bariz gözüküo ama oraya nası ulaşcaz deli oldum =))
dışarı çıktım atladım motosiklete diğer yerleri araştıracam ara ara alttab yapıp foruma bakıom geçersen hemen yaz
geri dön motorla geldiin yerlerden biraz sora yol ikiye ayrılıyo sağdan git motoru bıraktıın bi yere geliosun ilk defa gördm orayı ordan devam et içeri bende şimdi gircem farklı bişe görnce yazıyım hemen dedim =))
arkadaşım geçtim orayı şu mağaragibi olan yere git motorsikletin giremediği motoru bırak yola devam et oradaki bulmacaları çöz kurukafayı al aldığım o kurukafayıda verdiğin o ss deki yerdeki kullan sonra düzeneği ayarla kolay gelsin
aynen çözdüm bende genede çok sağolasın vla oyanamaya devam taklınca burdayız gene =)))
ben kaçar ufaktan çıkıyım da askerlik şubesine gitcem sevk için aralık ta askeriz işallah fazla sıra olmadan sevk işlemini yaptıyım bare =))