Bildirim
::: TOMORROWLAND 2017 ::: (Etkinlik tamamlandı) (113. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Trackler bir bir gelmis hosss gelmis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar.
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar. -- 27 Şubat 2020; 12:22:56 >
quote:
quote:
Buralar fazla şenlenmeden şimdiden sorayım. Tomorrowland i konuyu popüler konularda görünce sizin sayenizde keşfettim. Keşke daha erken keşfetseymişim. Dün gece Armin den sonrakileri izledim. Düne kadar olan 2 haftalık süreçte en çok beğendiğiniz performanslar hangileri? Link atabilirseniz çok makbule geçer.
Aranıza yeni katılan şu kardeşinize tavsiyesi olan yok mu?
Bir de bu DV&LM nin tekrarlarını göremedim. Farklı isimle mi ekleniyor?
Youtube Tomorrowland sayfası bütün setleri paylaşıyor ordan bakabilirsiniz.Benden tavsiye Marshmello ile başlayabilir W&W ile devam edebilirsiniz.Afrojack'i de izlemeyi unutmayın. ardından da bugünkü canlı yayınları takip edebilirsin. DV&LM daha paylaşılmadı youtubedan
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar. -- 27 Şubat 2020; 12:23:11 >
Tomorrowland bugün çok sessiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
--
sorun düzeltildi. teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcar -- 30 Temmuz 2017; 21:13:39 > -
haahahahahahahah harika ya
-
5.kanal da ümmet Özcan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarcar -- 30 Temmuz 2017; 21:17:0 > -
beyler bu dede kim ya -
Armin Tomorrowland'i satın aldı galiba. Vini Vici çalmayanı dövüyorlar. -
Dede de Cenk Ergün'ü andırıyor sanki. Her yerde Dursun Özbek ve yönetiminden izler görüyorum. Psikolojim bozuldu. -
-
chuckie hızlan reis biraz -
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
chuckie hızlan reis biraz
shm-one(garmiani remix) geliyor ayağa kalk
-
-
SUAN FENA CALIYOR CHUCKIE DEVAM BÖYLE KEKEMMMM -
Rose Garden de sahnedeki kafanın hareket etmesi efsane ya bitiyorum, gözleri de hareket ediyor. Ara sıra alev atıyor diye biliyorum. Flamingolamaya daha var :D -
dede artık sal main'i beaa -
Mainstage hatunlar devralıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X