Şimdi Ara

TOMTOM GO 510 alınırmı ? Acil Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    GPS hakkında pek bilgim yok arkadasımda Garmin Nuvi 200W var ve cok hosuma gitti.Sonra forumlarda arastırmaya basladım..TomTOM ve GArmin in en kaliteli markalar oldugunu tespit ettim yazılanlardan.Bir vatandaş TomTom G 510 diye bir GPS satıyor. 275 YTL civarı 2. el..Sizce alınırmı ? Artıları ve eksileri nelerdir ? Turkiye haritası kolaylıkla bulup yukleyebilirmiyim bu alete ?
    Yardımcı olabilirseniz inanılmaz makbule gececek...
    Saygılar

• Bende Yeni bir Navi arıyordum ve Garmin de karar kıldım.
    Birçok TomTom cihazı yurtdışında araştırdım ve çok kaliteli ( 720 , 920 ve 930 gibi ) cihazlarda buldum ,
    ama harita yükle harita çıkar...yok program yükle falan istemediğim için ve garanti şartlarından dolayı çok daha pahalı olduğu halde sıfır bir garmin tercih ettim. Ayrıca TomTom un bildiğim kadarı ile şu an Türkiyede ne distrübütörü var nede servisi. Bunlar benim fikirlerim tabi ama bence Türkiyede servis ağı ve satış ağı olan bir cihaz tercih et.
  • Su anda alinmaz ama 1 yil sonra alinabilir.
    Tomtom un Türkiye haritasi en az 30 senelik
  • Yardımlarıız icin tesekkur ederim..Bana da uygun gelmisti fiyat cunku..Zira aynı zamanda araç için bluetooth kiti vazifesi görmesi , geniş ekranı gibi artı özellikleri hoşuma gitmişti..Yani forumlarda linkleri verilen Turkiye haritasını yuklesemde pek işime yaramayacak söylediginize bakılırsa cunku eski ve guncellenmemis bir harita mevcut olan...
    Garmin Nuvi 200 de cok ufak ekranı var o acidan kararsiz kalmistim aslinda
  • Öncelikle igo lu bir cihaz bakın ( Başarsoft haritalı) bulamazsanız garmin Nüvi 200 alınız ekran küçük gelirse geniş ekranlısıda var ama daha pahalı..
  • igo lu bir cihaz derken biraz açarsanız çok memnun olurum çünkü fazla bilgim yok olay hakkında..Fiyat pahalı olmamalı tabii..Ve harita olayını da rahatlıkla bulabilmeliyim forumlarda vs..Çünkü bir haritaya 100 kusur YTL vermek agırıma gidiyor açıkçası :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratf1

..................................Çünkü bir haritaya 100 kusur YTL vermek agırıma gidiyor açıkçası :)

Sizin "bir harita" diye küçümseyerek baktığınız program için onlarca kişi tüm Türkiye yollarında yıllarca dolaşarak veri topluyor.

Yakışmamış...
  • Kim nerde kaç saat veri topluyor bu beni ilgilendirmez.Ben gücüm mukabili ödeyebileceğim kadarını alırım..Ayrıca yorumumu veya mesajımı eleştirebilirsiniz elbette ancak '' YAKIŞMAMIŞ '' tarzı karar organıymışsınız gibi hüküm vermeniz , tabiri caizse racon kesmeniz direk şahsıma yönelik bir hareket..
    Lütfen daha saygılı ve seviyeli olalım..Beceremiyorsakta hiç yazmayalım...
    Saygılar..Sevgiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: muratf1

Kim nerde kaç saat veri topluyor bu beni ilgilendirmez.Ben gücüm mukabili ödeyebileceğim kadarını alırım..Ayrıca yorumumu veya mesajımı eleştirebilirsiniz elbette ancak '' YAKIŞMAMIŞ '' tarzı karar organıymışsınız gibi hüküm vermeniz , tabiri caizse racon kesmeniz direk şahsıma yönelik bir hareket..
    Lütfen daha saygılı ve seviyeli olalım..Beceremiyorsakta hiç yazmayalım...
    Saygılar..Sevgiler

İnsanların emeğine saygısızlık yapmayı, hak etmediği bir şeyi hak olarak görmeyi "saygı" sınırları içinde görerek "seviye" koruyan mesajınız size yakışabilir, oradaki "yakışmamış" sözcüğü şahsınıza dağildir. O sözcüğü "bu mesaj bu foruma yakışmamış" olarak algılayın.

Eğer şahsınıza hakaret ettiğimi düşünüyorsanız forumun yetkililerine bir PM atarak konuyu iletebilirsiniz.

Sizinle son cümlenizde aynı fikirde olduğumu belirtmem gerekiyor....

"Beceremiyorsak hiç yazmayalım..."

• Bu forumun amacını kavrayamadıgınızı ve okuduklarınızı anlamakta zorlandıgınızı görüyorum üzülerek...Burası paylaşım ve yardımlaşma grubu...Ben harita için ödemem gereken paranın bana fazla geldiğini ve forumun nerdeyse her konusunda verilen harita linklerinin almayı dusundugum cihaz için uygun olup olmadıgını ögrenmeye çalışırken sizin araya girerek ahkam kesmeniz ancak saygısızlık la adlandırılır..
    Açılan konu baslıgı bellidir !! ya yardımcı olmak için fikrinizi ve tecrübelerinizi yazın yada artık rahatsızlık vermekten vazgecin..Burası kişisel atışma forumu değil !!!
  • Forumun amacının illegal paylaşıma destek vermek olduğunu bilmiyordum. Eğer böyle ise sizden ve forum yöneticilerinden özür dilerim.

Saygılarımla.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24116412/tm.htm

Harita linkleri illegal o nedenle kaldırldı,gözden kaçanlar ise bildiriliyor.

Yardımlaşma korsan harita paylaşarak olmaz,para fazla geliyorsa daha ucuzunu alın,o da pahalı ise adresi muhtara filan sorun.Yazılarınız ile yukarıda verdiğim ve sonrasında sorduğunuz harita paylaşımı örtüşmüyor.

Sonrada sizi uyaranlara siz ahkam kesiyorsunuz.

1. mesajınıza net olarak yanıt vereyim...

Kaliteli cihazdır,harita bulup yükleyebilirsiniz,ama satın alacağınız siteyi bulmanız için yazayımwww.tomtom.com yada yakında aktif olacakwww.tomtom.com.tr

Herhalde sorunuza yanıt olmuştur.

• quote:

Orjinalden alıntı: gps.navigation

http://forum.donanimhaber.com/m_24116412/tm.htm

Harita linkleri illegal o nedenle kaldırldı,gözden kaçanlar ise bildiriliyor.

Yardımlaşma korsan harita paylaşarak olmaz,para fazla geliyorsa daha ucuzunu alın,o da pahalı ise adresi muhtara filan sorun.Yazılarınız ile yukarıda verdiğim ve sonrasında sorduğunuz harita paylaşımı örtüşmüyor.

Sonrada sizi uyaranlara siz ahkam kesiyorsunuz.

1. mesajınıza net olarak yanıt vereyim...

Kaliteli cihazdır,harita bulup yükleyebilirsiniz,ama satın alacağınız siteyi bulmanız için yazayımwww.tomtom.com yada yakında aktif olacakwww.tomtom.com.tr

Herhalde sorunuza yanıt olmuştur.

ahahah:))) süper...

Kardeş sen yapman gerekenin tam tersini düşünüyorsun...Asıl cihaz önemli değil...Harita en önemlisi gidipte cicili bicili cihaz alacağına...git dandik bir cihaz al üstüne kalite harita al......ben işin korsanında falan da değilim ama bu konularda bilgin yoksa bize güvenebilirsin...Navigasyonu navigasyon yapan şey haritadır......Git istersen 1.5 milyara 2 dinlik araç cihazı al içinde igo 8 yoksa benim 300 milyonluk naviamın tırnağı bile etmez....Yani gidip harita linki alsanda güncel haritalara ulaşamassın...Al işte 2008.04 haritasını aylardır herkes arıyor bulamıyor...ama Parayı veren düdüğü çalıyor şu anda...Git harita al güncellemeleride alırsın ohhh rahat rahat kullanırsın...Benden söylemesi...

• gps.navigation önerilerin ve uyarıların daha da önemlisi bilgilendirmelerin için tesekkur ederim..
    Ancak mesajlarımı dikkatle okursan ben hiç kimseden harita linki yada harita paylaşımı talep etmedim..Sadece bu ürün için ( GO 510 ) harita bulabilirmiyim dedim forumlarda..Zira Tomtom cihazlar için Türkiye haritasının pek bulunmadıgını , bulunsa bile çok eski oldugunu görmüştüm bazı forumlarda..
    Ögrenmek istediğim bu cihaz için Türkiye haritasının var olup olmadıgı idi indirmem için..
    Forumdan ve üyelerinden sadece ürün hakkında olumlu olumsuz fikirlerini tecrübelerini talep etmiştim...

djdigy5 adlı arkadaşa da bilgilendirmesi için tesekkur ederim...
  • Evet parayı veren düdüğü çalar demiş atalarımız boş yere değil Garminde 2008/07 kullanmaya başladım bir çok yer düzelmiş gördüğüm kadarı ile...Hafta sonu ve önümüzdeki hafta uzunyolda gördüğüm hataları ve Bodrum merkez hatalarını kontrol edeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.