Şimdi Ara

Tomtom Navigasyon Cihazları (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
10
Favori
158.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TomTom - Bahar Haritaları yayında arkadaşlar,

v9.05 - 124.3 Mb.

2013 Yılının ilk haritalarına kavuştu TomTom kullananlar !

Hayırlı olsun kullananlara

Tomtom Navigasyon Cihazları
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Haritada zoom yaparken az sonra tekrar eski haline dönüyor.Bu normal mi?

Normal; ayarlardan Akıllı Zoom veya akıllı yakınlaştırma seçeneği olması lazım; şu an cihaz yok yanımda, oradan işareti kaldırıp harita yakınlaştırmasını kapatabilyorsunuz.

Kolay gelsin.
  • Bakalım bu sefer neyi kötü yapmışlar :)

Türkiye için İÇN hizmetini gerekli görmeyen değerli Tomtom yöneticileri! Hiç olmazsa boş kalmasın, Amerika yahut Hollanda İÇNleri koysanız da boş zamanlarda test sürüşü falan yapsak ha....
  • Sayın @hada

Samimi bir itirafta bulunayım; dün güncelleme yaptıktan sonra arabaya taktım. Zaten işlerim de vardı, şöyle bir 90-100 Km. kadar deneme imkanı yarattım kendime...

Yaşadığım şehir için yorum yapayım; 10 numara olmuş bu defaki haritalar. Başarsoft ile 1/1 denk gelmeyi başarmışlar.

Bunun bildirimlerle olabileceğini düşünmüyorum; öyle yol ve sokaklar eklenmiş ki; gezilmiş bizim buralarda. Yani başka türlü olacak bir iş değil.

Çok eleştrilse de bence iyi çalışıyor İnfotec; çok hızlı şekilde boşluklar doldu... E, bu durumda da bize övgülerimizi yansıtmak düşer

Kutluyorum her iki firmayı da; hem gün aşırı yapılan MapShare güncellemeleri için hem de son derece düzgün ve sorunsuz gelen Bahar Haritaları için...

Saygı ve sevgiler

• Birkaç gün önce v9.05 haritasını yükledim.Bugün gündüz vakti İÇN araması yapmak istedim.Adres araması ve Ada göre ara butonları kullanılamaz haldeydi.Yani o tuşlar aktif değildi.Akşam olduğunda gece haritasına geçtim tekrar deneyeyim dedim o tuşlar aktif durumdaydı.Tekrar gündüz görünümüne geçtiğimde tuşlar aktif değildi.

Sonra birkaç defa cihazı açıp kapadım,düzeldi.
  • Sayın @TNTB
    Cihaz uydu bağlanma sorunu yaşıyor olabilir mi? Konum belirleyemediği için aramayı aktif etmiyor olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 1 sene önce tomtom start 25 modelini satın aldım geçtiğimiz günlerde ilk defa güncelleme yapmak istedim. my tomtom da cihazı tanıttıktan bekleyen 2 adet güncellemeyi cihaza yükledim ve yüklendi ikazından sonra cihazı çıkardım. yalnız ertesi gün cihazı açtığımda, "HARİTANIZ 25 AYLIK, KULLANDIĞINIZ YOLLAR SÜREKLİ DEĞİŞİR, CİHAZINIZI GÜNCELLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ VS VS." şeklinde bir ikazla karşılaştım hiç güncelleme yapılmamış gibi. sorun nedir acaba güncelleme esnasında bir yerde hata mı yapıyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Sayın @TNTB
    Cihaz uydu bağlanma sorunu yaşıyor olabilir mi? Konum belirleyemediği için aramayı aktif etmiyor olabilir.

Seyir halindeyken farkettim.Daha sonra cihazı 4-5 kere kapatıp açtığımda düzeldi.Daha önceki harita yüklemelerinde bu olmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neco88

Yaklaşık 1 sene önce tomtom start 25 modelini satın aldım geçtiğimiz günlerde ilk defa güncelleme yapmak istedim. my tomtom da cihazı tanıttıktan bekleyen 2 adet güncellemeyi cihaza yükledim ve yüklendi ikazından sonra cihazı çıkardım. yalnız ertesi gün cihazı açtığımda, "HARİTANIZ 25 AYLIK, KULLANDIĞINIZ YOLLAR SÜREKLİ DEĞİŞİR, CİHAZINIZI GÜNCELLEMENİZİ TAVSİYE EDERİZ VS VS." şeklinde bir ikazla karşılaştım hiç güncelleme yapılmamış gibi. sorun nedir acaba güncelleme esnasında bir yerde hata mı yapıyorum?

TomTom sayfanıza giriş yapıp; destek için email atın kendilerine.

En son harita sürümü v9.05 olası lazım, Bilgilerim menüsünden kontrol edebiliyorsunuz.
  • teşekkür ederim.
  • quote:

teşekkür ederim.

Rica ederim; gelişmeler hakkında bizi bilgilendirin lütfen...

Cihazı ilk aldığınızda bir kayıt olayı vardı (90 gün yanlış hatırlamıyorsam) o süreyi aşmamak gerekiyordu; böyle bir olay mı oldu da onun etkisi midir acaba bu?

Garip geldi açıkçası 1 yıllık bir cihaz için 25 aylık kullanım süresi geçtiği uyarısı vermesi. Sanki ilk çıkan cihazla aynı muameleyi görmüş gibi...

Start 25 serisi daha 2 yıl oldu çıktı çıkalı, olmadı bile...
  • quote:

quote:

teşekkür ederim.

Cihazı ilk aldığınızda bir kayıt olayı vardı (90 gün yanlış hatırlamıyorsam) o süreyi aşmamak gerekiyordu; böyle bir olay mı oldu da onun etkisi midir acaba bu?

Garip geldi açıkçası 1 yıllık bir cihaz için 25 aylık kullanım süresi geçtiği uyarısı vermesi. Sanki ilk çıkan cihazla aynı muameleyi görmüş gibi...

hatamı düzelteyim şimdi rakamı tekrar okuyunca farkettim 25 değil 15 ay olacaktı o cihazı ilk aldığımda o 90 günlük süreyi de geçirmiştim maalesef bütün bunların hepsi satın alırken eksik bilgilendirilme sonucu maalesef. yanlış anlaşılmasın ki araştırmadan incelemeden aldım. reyon görevlisine sorularımla bıkkınlık verdiğimden eminim ama arkadaş 2 yıl içinde 8 güncelleme hakkımın olduğunu istediğim herhangi bir zaman bu hakkımı kullanabileceğimi söylemişti. bakalım tomtom'un resmi sitesine şikayetlerimi yazıp eğer geri dönerlerse en kısa süre içerisinde sizlere de paylaşacağım.

• tomtom ov2 hız kameralarını nerden indirebileceğim hakkında fikriniz varmı güncelledim benimkiler silindi varsa mail yoluylada alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkinabay

tomtom ov2 hız kameralarını nerden indirebileceğim hakkında fikriniz varmı güncelledim benimkiler silindi varsa mail yoluylada alabilirim

poiplaza
  • quote:

quote:

teşekkür ederim.

arkadaşlar tomtom yetkilileriyle e-mail yoluyla iletişime geçtim araya haftasonuda girdiği için 4 gün içinde geri dönüş yaptılar. aktivasyon kodumu etkinleştirdiler hiçbir sorun kalmadı en son güncelleme olan şubat 2013 güncellemesini sorunsuzca cihazıma indirdim.

• TomTom Türkiye v9.06 Haritalar Yayınlanmıştır,

Hayırlı olsun

Edit: Yeni harita sürümü değildir; Bahar Haritaları Güncellemesi yayınlanmıştır. İnceliyorum neler değişmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 26 Mart 2013; 14:59:14 >
  • tomtom xl2 Cihazı şubat 2012de almıştım. İlk başlarda özellikle ilçe bazında memnun değildim ama sonradan gelen güncellemelerle harita konusunda gayet iyi bir duruma geldi. 1 ay kadar önce ankarada ciddi şekilde kullandım ve hiç sorun olmadı.

Yalnız önümüzdeki şubatta ücretsiz harita güncellemeleri bitecek. O zaman bir harita almak için 100 kusür lira vereceğime cihazı değiştireceğim. Muhtemelen ömür boyu ücretsiz harita güncelleme özelliği sunan tomtom veya garmin ile yola devam edeceğim..

Sonuçta tomtomun şu bir yılda kateddiği yol takdire şayan. Zaten dd52admin arkadaş, Türkiyede en büyük 3 harita servis sağlayıcı şirketin verilerini paylaştığı bir başlık açmış,orada da tomtomun katettiği yol açıkça görülüyor.
  • quote:

TomTom Türkiye v9.06 Haritalar Yayınlanmıştır,

Hayırlı olsun

Edit: Yeni harita sürümü değildir; Bahar Haritaları Güncellemesi yayınlanmıştır. İnceliyorum neler değişmiş

üstad araç üstünde orjinal carminat tomtom live kullanıyorum.bu cihazın navigasyon özlelliği sd kartında.Kartı çıkarınca boş bir monitör. tomtom cihazlar için tomplayer uygulaması varmış ancak live modelleri için geliştirilmediği söyleniyor forumlarda. bu cihaz ile film video müzik uygulaması başarabilen var mı?

• Yeni TOMTOM - Go !

İnteraktif harita ağırlıklı ilk navigasyon cihazı TomTom Go önümüzdeki aylarda Türkiye’de satışa sunulacak.

TomTom Go interaktif harita teknolojisi, trafik bilgisi ve 3D haritalar ile sürücülere etraflarında olup bitenleri ve ileride ne olacağını tam olarak bilme fırsatı sunuyor. Sürücüler yüksek çözünürlüklü, kapasitif dokunmatik ekran aracılığıyla ihtiyaç duydukları seyahat bilgilerine kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Yepyeni İnteraktif Harita, dokunmak için ölçekler sunuyor. Sürücüler kolaylıkla dokunmatik olarak detaylı bir keşif için haritayı yakınlaştırıp uzaklaştırabiliyor ve anlık bir hedef için rota bilgisi alabiliyorlar.

Yeni TomTom GO serisi, Yaşamboyu TomTom Trafik paketiyle geliyor. TomTom’un dünya çapındaki trafik bilgileri, tam olarak gecikmelerin başlangıç ve bitişlerini saptıyor ve sürücülerin ulaşacakları noktaya daha hızlı varmalarına yardımcı oluyor. Sürücüler TomTom Trafik’e akıllı telefonlarıyla istedikleri zaman ya da her zaman bağlanarak iki yoldan birini seçebiliyorlar.

HABERİN DEVAMI

• quote:

Yeni TOMTOM - Go !

Abi bu nedir ya? Ciddi ciddi 3D gezinti! Adamlar navigasyon sektöründe çığır açmışlar. Biz ise kapasitif ekranı bırak güneşte adam gibi görünen ekranlara geçemedik halâ... Çoğu yerli marka güneş ışığı altında havlu atıyor.

Tomtom GO 2013

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.