Şimdi Ara

!!! TOMTOM TURKEY artık aramızda !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugun appstore'da gezerken gözüme çarptı ve merak eden çok kişi olduğu için burdan paylaşma ihtiyacı duydum. Nihayet tomtom artık iphone'umuzda :))

• Denedim, yazılım olarak gayet iyi sayılır (Igo My Way'den kesinlikle iyi). Ancak denemeden öte daha kapsamlı kullanıldığında Teleatlas harita Başarsoft'u aratabilir diye düşünüyorum. Türkçe sesli yönlendirme de başarılı. Bence bir çok kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebiliecek durumda.

Geçen gün programdan jb ehlinin işine yarayacak şekilde "detaylı" bahsetmiştim ama mesajı silmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultranet -- 26 Ekim 2009; 23:47:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultranet

Denedim, yazılım olarak gayet iyi sayılır (Igo My Way'den kesinlikle iyi). Ancak denemeden öte daha kapsamlı kullanıldığında Teleatlas harita Başarsoft'u aratabilir diye düşünüyorum. Türkçe sesli yönlendirme de başarılı. Bence bir çok kullanıcının ihtiyaçlarına cevap verebiliecek durumda.

Geçen gün programdan jb ehlinin işine yarayacak şekilde "detaylı" bahsetmiştim ama mesajı silmişler
    74.99 dolar fiyatı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fulldepo

74.99 dolar fiyatı var...

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bende test ettim. Güzergahta bazen farklı yönlere sapıyor. İgo ile karşılaştırdığımızda ben pek tomtom u başarılı bulmadım. ayrıca sesli yön tariflerinde yetersiz gibi geldi.
    kısacası ben igo diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iron_maden

Arkadaşlar bende test ettim. Güzergahta bazen farklı yönlere sapıyor. İgo ile karşılaştırdığımızda ben pek tomtom u başarılı bulmadım. ayrıca sesli yön tariflerinde yetersiz gibi geldi.
    kısacası ben igo diyorum.

Alıntıları Göster
    İgo my way ile arasında çok fark var,yani bizim burada(Konya-Ereğli)Tom tom hiçbir yeri göstermiyor,navigonda aynı,fakat İgo my way on numara..Ben hiçbir kusurunu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stekemen

İgo my way ile arasında çok fark var,yani bizim burada(Konya-Ereğli)Tom tom hiçbir yeri göstermiyor,navigonda aynı,fakat İgo my way on numara..Ben hiçbir kusurunu bulamadım.

Alıntıları Göster
    E tabii Igo'daki Başarsoft haritası
  • quote:

Alıntıları Göster
    Navigon dan daha iyi gibi ama kesinlikle igo dan daha kotu. yazılım arayuzu iphone icin oldukca kullanisli, program cok hizli calisiyor ama en onemlisi tbiiki haritası yeterli degil.
    igo yine zirvede

• quote:

Orijinalden alıntı: dreadknight

Navigon dan daha iyi gibi ama kesinlikle igo dan daha kotu. yazılım arayuzu iphone icin oldukca kullanisli, program cok hizli calisiyor ama en onemlisi tbiiki haritası yeterli degil.
    igo yine zirvede

Alıntıları Göster
    bende yükledim ve denedim memnun kalmadım sildim , igo'yu tek geçerim ve tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepAcidJzz

bende yükledim ve denedim memnun kalmadım sildim , igo'yu tek geçerim ve tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    iGo gibisi yok ya. Diğerlerinin haritaları yetersiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

iGo gibisi yok ya. Diğerlerinin haritaları yetersiz...

Alıntıları Göster
    ben telefonu ilk aldığım gün igo ve tomtom'u kurdum tomtom gps'i daha çabuk buluyor ben tomtomdan memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dynamic82

ben telefonu ilk aldığım gün igo ve tomtom'u kurdum tomtom gps'i daha çabuk buluyor ben tomtomdan memnunum.

Alıntıları Göster
    İGO'nun haritası daha iyi ama menü olarak TOMTOM daha çok hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert

İGO'nun haritası daha iyi ama menü olarak TOMTOM daha çok hoşuma gitti.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Ndrive TURKEY kullanıyorum tek kelimeyle süper..

1. Çok hızlı uydu bağlantısı
    2. Çok hızlı alternatif yol tayini
    3. Ses tonu gayet anlaşılır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: motanyeri

Arkadaşlar Ndrive TURKEY kullanıyorum tek kelimeyle süper..

1. Çok hızlı uydu bağlantısı
    2. Çok hızlı alternatif yol tayini
    3. Ses tonu gayet anlaşılır...

ndrive'in turkiyesi applous da yok
  • quote:

İgo da bizim mahhaledeki bütün işyerlerinin isimleri bile yazıyor şaşırdım yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    NDrive gerçekten süpermiş tavsiye eden motanyeri nickli arkadaşa teşekkürler o söylemese haberimiz olmayacaktı , gerek menü gerek görseller haritanın güncelliği vs igo'yuda geride bırakıyor , netten biraz araştırırsanız ilaçlısını bulablirsiniz çok bilindik bir sitede resimli kurulum vs hepsi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: excalibros

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    gps sinyali bulma hızı programdan programa gerçekten farkediyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

gps sinyali bulma hızı programdan programa gerçekten farkediyormu?

Alıntıları Göster
    Bugün tomtomu kullandım biraz ters bir yolda beni çıkardı ama yer veritabanı gerçekten igoya göre çok kötü. igo da geçen gün Üsküdar'daydım bir tane kokoreççi yanından geçiyordum bir baktım dükkanın ismi çıktı. Yok artık dedim ama igo böyle şaşırtıyor.
    Bu arada igo nun tek kötü yanı çağrı geldiğinde ya da home tuşuna basıldığında bir daha açılamayabiliyor :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ozdek

Bugün tomtomu kullandım biraz ters bir yolda beni çıkardı ama yer veritabanı gerçekten igoya göre çok kötü. igo da geçen gün Üsküdar'daydım bir tane kokoreççi yanından geçiyordum bir baktım dükkanın ismi çıktı. Yok artık dedim ama igo böyle şaşırtıyor.
    Bu arada igo nun tek kötü yanı çağrı geldiğinde ya da home tuşuna basıldığında bir daha açılamayabiliyor :(

Alıntıları Göster
    Bazı versiyonlarının 1.2 si çıktı. Türkiye haritası eklenmişleri dolaşıyor ortalıkta. Itunes ta henüz tomtom turkey 1.1 satılıyor ama adamlar çaresini bulmuşlar.
    Bu arada ndrive da 9.2.30 versiyonu ile başarsofta geçti. Igo yeni güncellenmiş sürümü ile çıktı umarım telefon gelince olan saçmalıkları düzeltmişlerdir.
    Igo başarılı ama ilk versiyonu ile telefon tarzı bir cihazda kullanmak işkence idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 1 Aralık 2009; 8:36:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedlam

Bazı versiyonlarının 1.2 si çıktı. Türkiye haritası eklenmişleri dolaşıyor ortalıkta. Itunes ta henüz tomtom turkey 1.1 satılıyor ama adamlar çaresini bulmuşlar.
    Bu arada ndrive da 9.2.30 versiyonu ile başarsofta geçti. Igo yeni güncellenmiş sürümü ile çıktı umarım telefon gelince olan saçmalıkları düzeltmişlerdir.
    Igo başarılı ama ilk versiyonu ile telefon tarzı bir cihazda kullanmak işkence idi.

Alıntıları Göster
    salla tomtomu ya
    1 haftadır kullanıyorum. igo daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: 61gün

salla tomtomu ya
    1 haftadır kullanıyorum. igo daha iyi

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar ilginç ama kullandığınız kılıfların gps e çok fazla etkisi var. Az önce kendi kullandığım ifrogz kılıfla deneme yaptım. Açık alana çıktım bekledim gps sinyali yok(Google maps, tomtom 1.2 ve motinx 8.0 la denedim) Kılıfı çıkarır çıkarmaz gps sinyali geldi. Kılıfı tekrar takınca gitti.
    Yani denerken kılıflarınızı çıkararak bir deneyin Daha öncede Morething in metallic serileri ile ilgilide çıkmıştı aynı şey.
    Iskins solo kullandım uzun zaman hiç bir sorun yoktu onda.
    Herkes kullandığı kılıfı ve sonuçları yazarsa güzel olur sanırım.
    Kısaca bendeki sonuç:
    Ifrogz gps problemi çıkarıyor
    Iskin solo problemsiz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.