iGo Türkiye'de haritası açık ara daha iyi yorumlardan anlaşıldığı üzere. Peki yurtdışında avrupa, asya ülkelerinde TomTom ve iGo'yu deneme fırsatı olan arkadaşlar bir şey söyleyebilirler mi ?
Hafta sonu kuşadası muğla arasında tomtom car kit i deneme fırsatım oldu. İşte sonuçlar : Giderken igo kullandım otoyoldan gittim. 1 kere bile sinyal kesilmedi. Ve gideceğim oteli bulabilen sadece igo ve ndrive idi (başarsoft haritası). Gelirken tomtom geyet iyi geldi. Bi ara navigon u açtım 1.4.0 ı resmen saçmaladı bende sildim gitti. İlk çıkacağım yolculuktada ndrive ı deneycem. Bu arada iyice oturtmadıım için bi ara tomtom car kit in çakmak şarzı çıkmıştı havada bulutluydu anında kaybetti iphone sinyali, geri takınca anında geldi.
Gelen telefonlarla rahatça görüşme yapabildim car kit in speaker ından. Gayet iyiydi.
Car kit oldukça başarılı tavsiye edilir Özellikle kapalı havalarda başarısı daha bi belli oluyor.
Igo harita olarak başarılı. 1.1 versiyon. Tomtom 1.2 de seslerde bazan kesilme oluyor. Cihazım 16 gb 3gs.
ben igo çektim bir yerden itunes kurarken hata verdi :S
ya arkadaşlar bende tomtom car kit aldım anlamadan dinlemeden haritalar içindedir diye ama yokmuş. şimdi bildiğiniz gibi bu kit gps gücünü artırıyor içinde yongalar var. Acaba sadece tom tom navigasyonu kullanırken mi artırıyor yoksa diğer programlarda da artırıyormu bilgisi olan varmı
Arkadaşlar bu igo 1 gb mı ben mi yanlış gördüm? Ek olarak bu tarz programları kullandığımızda operatöre (Turkcell, Avea vs.) ücret ödeme gibi bir durum yok değil mi? Tamamen GPS üzerinden mi bağlanıyor?
tom tom car kiti bütün navigasyon programlarıyla igo-tomtom vs kullanabilirsiniz..aletin yaptıgı sinyali guclendirmek..programa bakmıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: Deamorthe Arkadaşlar bu igo 1 gb mı ben mi yanlış gördüm? Ek olarak bu tarz programları kullandığımızda operatöre (Turkcell, Avea vs.) ücret ödeme gibi bir durum yok değil mi? Tamamen GPS üzerinden mi bağlanıyor?
Evet dosyayi full haritali indirdiyseniz o kadar vardir. Gps kullaniminda operatorlerden herhangi ucret gitmez. Gps ucretsizdir.
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
Orijinalden alıntı: Deamorthe Arkadaşlar bu igo 1 gb mı ben mi yanlış gördüm? Ek olarak bu tarz programları kullandığımızda operatöre (Turkcell, Avea vs.) ücret ödeme gibi bir durum yok değil mi? Tamamen GPS üzerinden mi bağlanıyor?
Evet dosyayi full haritali indirdiyseniz o kadar vardir. Gps kullaniminda operatorlerden herhangi ucret gitmez. Gps ucretsizdir.
Teşekkürler yanıtın için.
quote:
Orijinalden alıntı: Deamorthe
quote:
Orijinalden alıntı: karantina61
quote:
Teşekkürler yanıtın için.
Rica ederim kolay gelsin.
Tomtom türkiye en az 3 aydır telefonumda yüklü aynı zamanda igo da ikisinide uzun yolda ve şehir içinde defalarca kullandım ve şunu söyleyebilirim ki tomtom un igoya ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım bunun sebebide şudur igonun türkiye için en güncel olan başarsoft haritasını kullanması hatta igo geçenlerde iphone için yeni versiyonuda çıkarttı eski versiyondan farkı artık navigasyon açıkken iphonede yüklü olan müziklerinizi sürüş esnasında dinleye biliyorsunuz yani programın içine bir oynatıcı eklenmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: alkadraz
Tomtom türkiye en az 3 aydır telefonumda yüklü aynı zamanda igo da ikisinide uzun yolda ve şehir içinde defalarca kullandım ve şunu söyleyebilirim ki tomtom un igoya ulaşabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım bunun sebebide şudur igonun türkiye için en güncel olan başarsoft haritasını kullanması hatta igo geçenlerde iphone için yeni versiyonuda çıkarttı eski versiyondan farkı artık navigasyon açıkken iphonede yüklü olan müziklerinizi sürüş esnasında dinleye biliyorsunuz yani programın içine bir oynatıcı eklenmiş.
Son sürümü indirmedim en kısa sürede denicem... ÜStte yazdığınız gibi igo ya yetişmesi çok zor...
Konu biraz eskimiş ama bu konuyla alakalı birşeyler sorucam umarım cevaplayan çıkar.
iphone 3G ile TOMTOM ve iGO kullandım. Harita bakımından türkiyede kesinlikle iGO başarılı neyse soru şudur:
1 aydan fazla bir zamandır TOMTOM turkey kullanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alkadraz
müzik olayı tom tom da da var igo kullanamdım fırsat olmadı ama tomtom da gayet başrılı
Arkadaslar igonun sadece turkiye haritasini bulamiyorum bilenler yardimci olabilirmi ?
bana çok pahalı geldi dinime göre hırsızlık da yapamam sanırım google street maps gibi bedava bir uygulamanın çıkmasını bekliyeceğim
igo nun turkiye haritalısını indirmemiz icin hangisini secicez avrupamı?birde igo da sesli yonlendirme varmı?yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: Skaty. iGo Türkiye'de haritası açık ara daha iyi yorumlardan anlaşıldığı üzere. Peki yurtdışında avrupa, asya ülkelerinde TomTom ve iGo'yu deneme fırsatı olan arkadaşlar bir şey söyleyebilirler mi ?
ABD'de ikisini de kullandım, orada kesinlikle tomtom derim. Ama burada harita yüzünden igo satın aldım ve kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: hsngencer igo nun turkiye haritalısını indirmemiz icin hangisini secicez avrupamı?birde igo da sesli yonlendirme varmı?yardımcı olursanız sevinirim