O kadar aksiyondan savaştan sonra değişiklik olsun diye gezinirken rastladım bu animeye ilk 5 bölümden sonra biraz sıksada baya bi hoşuma gitti. Fakat animenin finalinde cok kısa kestiklerini farkettim mangaya yönelmek istedim fakat türkçesini bulamadım ayrıca mangada daha farklı karakterlerinde bulundugunu farkettim sorum su ki arkadaşlar Anime ve mangası arasında ne gibi farklar var bu yapımın? Ayrıca ingilizcem iyi olmasa bile okumak isterim mangayı bi şekilde nerden başlamalıyım. Yada mangasını okuyan arkadaşlar kısaca ne farklar oldugunu acıklayabilir mi sanırım mangadaki cogu kısım animeye gecmemiş kafamı karıstırdı bu durum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
quote:
Orijinalden alıntı: HardToBeAGod
sanırım mangadaki cogu kısım animeye gecmemiş kafamı karıstırdı bu durum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Anime uyarlamaları Manga'yı birebir yansıtmak zorundadır diye bir kaide yok. Anime'lerin farklılaşmasının çeşitli sebepleri var, yeniden saymalı mıyım bilmiyorum. Manga'yı okumadım henüz ama okuduğumda seni bilgilendireceğim.
quote:
Orijinalden alıntı: Akuma_Blade
quote:
Orijinalden alıntı: HardToBeAGod
sanırım mangadaki cogu kısım animeye gecmemiş kafamı karıstırdı bu durum yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Anime uyarlamaları Manga'yı birebir yansıtmak zorundadır diye bir kaide yok. Anime'lerin farklılaşmasının çeşitli sebepleri var, yeniden saymalı mıyım bilmiyorum. Manga'yı okumadım henüz ama okuduğumda seni bilgilendireceğim.
Peki hocam teşekkür ediyorum konu burda dursun okuduğunuzda yazarsınız ozaman.