Şimdi Ara

TONERLERE SERVET ÖDEMEYİN ARKADAŞLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adalet mülkün temeli kullanıcısına yanıt
    merhaba .yazıcınızın dolumu çok basit bir şekilde yan tarafında bulunan kapaktan yapılabilir.kaliteli brother toner tozu 1 kg fiyatı 75 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytoner

merhaba .yazıcınızın dolumu çok basit bir şekilde yan tarafında bulunan kapaktan yapılabilir.kaliteli brother toner tozu 1 kg fiyatı 75 tl dir.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Kaliteli toner tozunu nereden bulabilirim?Ayrıca dolumda ne kadar toner tozu koymalıyım.
    120 gr toz idealdir. ölçme şansınız yok ise dolum yerine 1 parmak kala dolumu bitirebilirsiniz.toner tozu için ulaşırsanız yardımcı olurum.www.baytoner.com.tr adresinde telefon numaram mevcut.
  • quote:

120 gr toz idealdir. ölçme şansınız yok ise dolum yerine 1 parmak kala dolumu bitirebilirsiniz.toner tozu için ulaşırsanız yardımcı olurum.www.baytoner.com.tr adresinde telefon numaram mevcut.

Peki toneri az doldurmanın zararı olur mu?Ölçme şansım olmadığından tıka basa doldurmamak yerine az doldurmayı düşünüyorum.Toner tozu için hangi saatlerde arayabiliriz sizi?
    herhangi bir zararı olmaz.pazar hariç hergün mesai saatlerinde arayabilirsiniz.
  • quote:

herhangi bir zararı olmaz.pazar hariç hergün mesai saatlerinde arayabilirsiniz.

Müsait bir zamanda arayıp bilgi alırım teşekkürler.
  • Teşekkür ederim.
  • merhabalar kolay gelsin Brother hl 2130 yazıcım var toner tozu ya da toner almayı düşünüyorum Fiyatları ne kadar sizde ?
  • aslankeskin A kullanıcısına yanıt
    merhaba.2130 yeni toner kartuşu 50 tl , 1 kg orta kalite tozu 55 tl , yüksek kalite 1 kg brother tozu 75 tl.
  • Merhabalar,
    a4 renkli lazer ve a3 renkli lazer yazıcıya ihtiyacım var, dolumunu ve parçasını uygun alabileceğim bir model önermenizi rica ediyorum

kolay gelsin
  • secosahan S kullanıcısına yanıt
    merhaba .A3 ve a4 çıktılarınız için HP Color LaserJet Professional CP5225 yazıcıyı önerebilirim.
  • bEnde canon lbp 2900 var ,önceden çok sayfa yazdırabiliyordum word te filan ama şimdi sadece 1 tane :S dolumdan ötürü olabilir mi acaba ? gerçi pdf leri çoklu yazdırabiliyorum .
  • olcaytoh O kullanıcısına yanıt
    merhaba dolumla bir bağlantısı yok yaşadığınız problemin.word yazıcı ayarlarını yapmanızı ya da office programını kaldırıp yeniden yüklemenizi öneririm.
  • quote:

merhaba .A3 ve a4 çıktılarınız için HP Color LaserJet Professional CP5225 yazıcıyı önerebilirim.

bu ürünü dolumu nasıldır ? performans ve uzun ömürlü olması bizim için önemli, aylık 3000 ila 5000 arası renkli baskı alıyoruz

tşkler
  • secosahan S kullanıcısına yanıt
    aylık 3000 -5000 kopya bu yazıcılar için çok ciddi bir sayı.bu kopyaları bu makinadan almak oldukça maliyetli olacaktır.eğer çıktılarınız devamlı ise profesyonel makina almanızı öneririm.istersenizsizin için araştırabilirim.
  • quote:

aylık 3000 -5000 kopya bu yazıcılar için çok ciddi bir sayı.bu kopyaları bu makinadan almak oldukça maliyetli olacaktır.eğer çıktılarınız devamlı ise profesyonel makina almanızı öneririm.istersenizsizin için araştırabilirim.

Eski cihaz raporundan baktığımda aylık ortalama 1800 renkli çıktı almışız, hp 5225n modelini dün itibari ile satın aldım, ama önerebileceğiniz bir marka model varsa onu da alabilirim.

ilginiz için teşekkürler.
  • HP 1 KG TOZ DOLUM APARATLI ÖZEL ŞİŞESİNDE 35 TL
  • sevgili baytoner

ML 2165 in toneri lazım varmı sizde, fiyatı ne kadar, nereden alabilirim.
  • hp laserjet pro 200 mfp m276N tonerleri varmıdır elinizde fiyat nedir ? Ortalama her ay 1 takım alıyorum.
  • fsagcan F kullanıcısına yanıt
    merhabalar evet elimizde mevcut.96 tl kdv dahil fiyatı.0236 7155454
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.