Şimdi Ara

TONERLERE SERVET ÖDEMEYİN ARKADAŞLAR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: baytoner

quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

@baytoner hocam merhaba, bana vatan bilgisayardan en az tonerle en çok çıktı alan, uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilir misin? kartuşu da doldurulabilir olsun tabiki.

merhaba.altta nesta 9 arkdşımıın almak istediği yaıcılardan birtanesini rahatlıkla alabilirsiniz.
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=44502
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=63845

hp laser jet 1102w alıcam da hocam, 85A toner kullanıyor, sizin 30 liraya sattığınız sıfır muadil toner mi? yoksa 2. el doldurulmuş toner mi satıyorsunuz?

• El Mukteda kullanıcısına yanıt
    iyi tercih.hayırlısı olsun .sattığımız tonerler %100 sıfır muadil tonerdir ve garantilidir.
  • quote:

iyi tercih.hayırlısı olsun .sattığımız tonerler %100 sıfır muadil tonerdir ve garantilidir.

Peki hocam bu muadil tonerlerde toner komple değiştiği için drum lekelenmesi vs olmuyor değil mi? Bir de çip resetleme filan dolum yaptıranlar yaptırıyor değil mi? Muadil tonerlerde yazıcıyı garanti dışı bırakacak bir unsur oluşur mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    hayır olmaz.bu yazıcı resetlenmeye ihtiyac duymaz ve muadil tonerle garanti dışı kalmaz yanlız makinayla birlikte gelen tonere dolum yaptırmayın ki garantilik bir durum olduğunda o toneri takıp gönderirsiniz
  • quote:

hayır olmaz.bu yazıcı resetlenmeye ihtiyac duymaz ve muadil tonerle garanti dışı kalmaz yanlız makinayla birlikte gelen tonere dolum yaptırmayın ki garantilik bir durum olduğunda o toneri takıp gönderirsiniz

Hmm anladım hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için, toner alınca sizden alacağım inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muadil toner satışını İzmir'de firmamızdan sağlayabilirsiniz.

www.teknoizmir.com

Printpen muadil toner kartuşlar
  • @baytoner @net çözüm arkadaşlar yazıcılardaki önbellek ne işe yarıyor? misal 8MB'lık önbelleği olan bir yazıcıya 16MB'lık bir pdf göndersem yazdıramaz mıyım?
    yazdırabilirsiniz tabiki yazdırma seçeneklerinde yazdırmaya hemen başla ve son sayfa belleğe alındıktan sonra yazdırmaya başla seçenekleri vardır.yazıcı kurulduğunda otomatik olarak yazdırmaya hemen başla seçili olacaktır.(herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur) .yazıcı önbelleğinde tuttuğu belgeleri daha hızlı yazdırır ama sizin kullanacağınız bir özellik değildir.Sİz bir alın yazıcıyı toner konusunda eminim sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi tonersiz bırakmayız.:)
  • net çözüm kullanıcısına yanıt
    İzmirde karşıyakada bir firmayla bay toner ismi altında toner dolum ,yenileme ve satış merkezi bayiliği için görüşmelerimiz devam ediyor.herhangi bir olumsuzluk durumunda sizlerle çalışmaktan mutluluk duyarız.işlerinizde başarılar.iyi çalışmalar
  • quote:

yazdırabilirsiniz tabiki yazdırma seçeneklerinde yazdırmaya hemen başla ve son sayfa belleğe alındıktan sonra yazdırmaya başla seçenekleri vardır.yazıcı kurulduğunda otomatik olarak yazdırmaya hemen başla seçili olacaktır.(herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur) .yazıcı önbelleğinde tuttuğu belgeleri daha hızlı yazdırır ama sizin kullanacağınız bir özellik değildir.Sİz bir alın yazıcıyı toner konusunda eminim sıkıntı yaşamayacaksınız. Sizi tonersiz bırakmayız.:)

Brother HL-1111 için de muadil toner bulabilir miyiz hocam?

muadili yok malesef ama dolum tozu veriyoruz tek dolumluk 12 tl
  • quote:

muadili yok malesef ama dolum tozu veriyoruz tek dolumluk 12 tl

Çok teşekkür ederim hocam cevaplarınız için

• herkeze meraba. bende oki mc 342 dnw çok fonksiyonlu renkli lazer yazıcı var. demo tonerleri bitmek üzere. dolum yapabilmem için yazıcıya nasıl reset atılabiliyormu yada başka yolu varmı. yardımcı olursanız çok sevinirim. teşekkürler.
  • otosinan O kullanıcısına yanıt
    Merhabalar oki mc342 yazıcınıza ömürboyu çipsiz dolum yapabilmeniz için anakart üzerine modül monte ediyoruz.herseferinde drumu ve toneri otomatik resetliyor makina.bunun için yazıcınızın servisimize gelmesi gerekli.
  • anladım teşekkürederim ilginize.
  • biz teşekkür ederiz
  • Baytoner Çok yakında İZMİR _KARŞIYAKA da ...
  • quote:

Baytoner Çok yakında İZMİR _KARŞIYAKA da ...

sayın Baytoner
    gerçekten işe yarar bilgiler sundunuz..benimde biriki sorum sonrasında yardım talebim olacak..yazıcım hp laserjet p1005..uzun zaman önce almıştım..iş.sistemlerime tanıtmada sıkıntı çektiğim için kenarda duruyordu..
    birkaçgün önce w8.1 iş.sistemli makineye tanıttım(sorunsuzca)ve çıktı alıyorum..amma önceki canlılık yok..toner bitmek üzeremidir..hiç değişmedim..birde indirdiğim driver basit bir kurulum yaptı nihayetinde yazıyor..
    muadil toner alsam sıkıntı yaşarmıyım..ücreti banka hesabınıza yatırsam ne kadar sürede gelir..ücreti ne kadardır..
    sıkılmadan okuyun lütfen:bende birde renkli hp photosmart(yanılmıyorsam)m.püskürtmeli yazıcım var kartuş takarsam çalışıyor..çok resim çıktısı aldım amma kartuş pahallı biliyorsunuz..kartuşlar yanılmıyorsam 36-38-42..
    kullanıma hazırlayabilirmiyiz..yer rizenin kazası...kolay gelsin.

• hezerfen kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, öncelikle HP 1005 yazıcınızın garantili muadil toneri kdv dahil 40 TLdir.Ödemeyi yaptığınız gün istediğiniz kargoyla gönderebilirim.Bugüne kadar tonerlerle ilgili bir şikayet bana ulaşmadı ,gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.Diğer yazıcınızın arızası veya derdiniz kartuşlar sanırım,tam olarak bana modelini yazarsanız o konuda da yardımcı olmaya çalışırım. İlginize teşekkürler ,iyi günler...
  • baytoner kullanıcısına yanıt
    bilgi için çok teşekkür ederim..iyi günler..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.