Şimdi Ara

TONERLERE SERVET ÖDEMEYİN ARKADAŞLAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
3
Favori
6.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    merhaba m276n toner elimizde mevcut 64 tl adet fiyatı
  • Canon LBP2900B, muadil dolabilir toner ve toz için fiyat alabilirmiyim ? Birde modelim çipli mi ve reset gerektirir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 7 Ocak 2014; 10:59:34 >
  • Antor kullanıcısına yanıt
    merhaba.toner fiyatı 30 tl.çipsizdir reset gerektirmez. kaliteli 1 kg toz fiyatı 48 tl.saygılarımızla
  • merhaba .A3 ve a4 çıktılarınız için HP Color LaserJet Professional CP5225 yazıcıyı önerebilirim.
  • merhaba tarayıcı özellikli bir laser yazıcı almak istiyorum hp M1132 yi gözüme kestirdim. ilerde toner sorun çıkartırmı bana. bir de sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir multi fonksiyon (renkli olursa süper olur :) )yazıcı var mı. ayda 50- 100 sayfa çıktı alıyoruz. şimdiden teşekkürler
    not: fotokopide küçültme büyültme yapabilmesi gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkgun -- 17 Ocak 2014; 19:55:42 >
  • ilkgun kullanıcısına yanıt
    m1132 yi alabilirsiniz .toner konusunda sizi üzmez.hp 85a toner kullanıyor.dolumu 15 tl. baytoner yeni muadil toner şu anda 32 tl65 kr. Saygılarımızla
  • hızlı cevap için teşekkür ederim. M1132 in toneri çiplimidir acaba? yani reset işlemini nasıl yapıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkgun -- 17 Ocak 2014; 20:56:47 >
  • ilkgun kullanıcısına yanıt
    çiplerin 10 tanesini 20 tl +kdv den satıyoruz.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/lazer-cok-fonksiyonlu-yazici/hp-cf145a-hp-laserjet-pro200-renkli-m276nw-yazici,-tarayici,-fotokopi,faks/productdetails.aspx?I_ID=62483

bu ürün bizi toner konusunda üzer mi muadil toneri ne kadar dolumu ne kadardır ? orjinal tonerler kaç defa doldurulabilir maksimum canondan aynı tür ne önerebilirsiniz, ürünü evde kullanıcaz ama mürekkepliden bıktık fotokopide olsun diye mecbur bunun gibi alıcaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 18 Ocak 2014; 15:31:13 >

• Tonerlerin son kullanma tarihi varmı arkadaşlar, şimdilik ihtiyacım yok, vatanbilgisayarda indirimdeyken yedek toner alıp kenara koymak istiyorum; uzun süre kullanmazsam özelliğini kaybedermi?
  • forumcu25 kullanıcısına yanıt
    merhaba.hangi makinanın tonerini almak istiyorsunuz
  • @baytoner
    Merhaba
    Brother 7860DW yeni aldım, Almak istediğim Full toner >> TN-2280
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    merhaba.Bu ürünü tavsiye edebilirim size. tonerlerinin dolum ücreti orjinal kalitedeki toz ile herbiri 40 tl dir.gerekli parçalar değiştirilerek doğru ellerde dolum yapılırsa sınırsız dolum yaptırabilirsiniz. muadil tonerlerinde herbiri 80 tl dir.
    hayırlı olsun.Doğru şartlarda serin ve kuru yrde saklandığında bir problem yaşamazsınız.Almak istediğiniz TN -2280 tonerin muadili kendi ithalatımız orjinali ile birebir kopya garantili ve fiyatı 70 tldir. Bilginiz olsun
    5 adet toner alırsanız kdv ve kargo dahil adedi 60 tl den size gönderebilirim.uzun süre toner derdiniz olmaz.İyi akşamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baytoner

merhaba.Bu ürünü tavsiye edebilirim size. tonerlerinin dolum ücreti orjinal kalitedeki toz ile herbiri 40 tl dir.gerekli parçalar değiştirilerek doğru ellerde dolum yapılırsa sınırsız dolum yaptırabilirsiniz. muadil tonerlerinde herbiri 80 tl dir.

başka yazıcıların muadil tonerleri 40 tl filan var bunlar neden pahalı hocam muadili bu kadar
    diğer sorun ise ben orjinal tonerlere dolum yaptırmıcam mesela garantide sorun çıkmasın diye muadil tonerlerde sağlıklı doldurulursa yine sınırsız dolum yapabilirmiyiz onlarlada

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

quote:

Orijinalden alıntı: baytoner

başka yazıcıların muadil tonerleri 40 tl filan var bunlar neden pahalı hocam muadili bu kadar
    diğer sorun ise ben orjinal tonerlere dolum yaptırmıcam mesela garantide sorun çıkmasın diye muadil tonerlerde sağlıklı doldurulursa yine sınırsız dolum yapabilirmiyiz onlarlada

teşekkürler

kaliteli toz ve kaliteli muadil tnr kullanılırsa sınırsız olmasada birkaç kez dolum yapılabilir.gerçek renkleri yakalamak için kullanılan toner pahalı olduğu için dolum ve muadl pahalı

• @baytoner hocam merhaba, bana vatan bilgisayardan en az tonerle en çok çıktı alan, uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilir misin? kartuşu da doldurulabilir olsun tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nesta95

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-ce651a-laserjet-p1102-yazici/productdetails.aspx?I_ID=44502
    http://www.vatanbilgisayar.com/canon-lbp6020-lbp-6020-lazer-yazici/productdetails.aspx?I_ID=63845
    1.ikisinden hangisini önerirsiniz .toner olsun doldurulabilir olsun hangisi iyidir.
    2.muadil tonerler doldurulabilir mi kaç kez dolum yaparız
    3.yukarıdaki yazıcılarla arkalı önlü baskı almak mümkün müdür.otomatik baskı yok arkalı önlü biliyorum da mesela bi taktiği var mı önce tek sayfalılıları yazdırmak sonra ters çevirip kağıtları çift sayfalıları yazdırmak işe yarar mı veya başka bir yolu var mı.
    4.bir de bu nyazıcılarla ayda 3000 4000 5000 sayfa baskı almak mümkün müdür.ekonomik baskı yapsak sattığınız muadil tonerlerlen kaç sayfa basarız en fazla

merhaba. iki yaıcıda muadilde aynı toneri kullnıyr.ve aynı fabrika yapımı.muadil tonere parça değiştirmeden 2 dolum yapabilirsnz.tek sayfaları yadırıp.daha sonra aynı kağıtları sırasıyla geri yükleyip çift syflrı yazdırablssn.muadil tonerle orjnali ile birebir adet kopya alırsınız.iyi akşamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

@baytoner hocam merhaba, bana vatan bilgisayardan en az tonerle en çok çıktı alan, uygun fiyatlı bir yazıcı önerebilir misin? kartuşu da doldurulabilir olsun tabiki.

merhaba.altta nesta 9 arkdşımıın almak istediği yaıcılardan birtanesini rahatlıkla alabilirsiniz.
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=44502
    http://www.vatanbilgisa...details.aspx?I_ID=63845

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.