Şimdi Ara

tonlakazan yüklemeleri hakkında....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tonlakazan dan kazandığımız hediye kontörler *123*4# hesabına yükleniyor ya bu kontörler bir ay sonunda siliniyormu yoksa diğer ayın 20 sinde kazandığımız kontörlerle beraber kalıyomu?yani yüklenen kontörler diğer ayın 20 sinde siliniyormu yoksa yeni kontörler sistemde kalan kontörlerin üstüne mi ekleniyor?yardımlarınızı bekliyorum..

• Devir işlemi olmuyor, son kullanım gününe kadar kullanmadıklarınız varsa silinir gider kısacası.
  • anladım teşekkür ederim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuvina

Devir işlemi olmuyor, son kullanım gününe kadar kullanmadıklarınız varsa silinir gider kısacası.

Hayır devir işlemi oluyor. Bir dahaki ayın kontörleri üstüne ekleniyor ve dolayısıyla sürede uzuyor.
  • 3 ay oldu bu servisten yararlanalı ama bir devir işlemi göremedim ne yazık ki, bu arada sitesindeki açıklamaya da bakarsanız aynı anlamı ifade etmektedirler.

quote:

TonlaKazan'dan kazandığım, hattıma yüklenen kontörler için bir kullanım süresi var mı? Belli bir süre sonra silinir mi?

TonlaKazan’dan kazandığınız kontörleri hattınıza yüklendikten sonra 1 ay içinde harcamanız gerekmektedir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deuvina

3 ay oldu bu servisten yararlanalı ama bir devir işlemi göremedim ne yazık ki, bu arada sitesindeki açıklamaya da bakarsanız aynı anlamı ifade etmektedirler.

quote:

TonlaKazan'dan kazandığım, hattıma yüklenen kontörler için bir kullanım süresi var mı? Belli bir süre sonra silinir mi?

TonlaKazan’dan kazandığınız kontörleri hattınıza yüklendikten sonra 1 ay içinde harcamanız gerekmektedir.

Bende servisten yararlanalı 7 ay oldu. Dostum kontörlerini bitirirsen tabii devir olmaz. Eğer bitirmezsen kontörlerin silinmiyeceğini görürsün. Sitedeki açıklamayı bende okuyabiliyorum bu arada.
  • Ana konudan devam edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Multinet kartı hakkında
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.