Şimdi Ara

Tonlu subwoofer önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba benim şuan kullandığım sub kicker comp s 300 rms ve amfi sound magus dk600 kicker bilirsiniz çok sert çalan bir bastır ve insan oğlu hep doyumsuzdur sıkılır daha iyisini ister.öncelikle 2. Elde olabilir bana 500 tl maks 750 tl kadar çift bobin ve 600-700 rms ye kadar sub lazom önceliğim ton ve şiddet bir arada olsun tavsiyelerinize açığım iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 adet soundmagus sm12p alırsan çok memnun kalırsın

Ton ve şiddet bi arada kendim kullandım çok memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: life_is_good

2 adet soundmagus sm12p alırsan çok memnun kalırsın

Ton ve şiddet bi arada kendim kullandım çok memnunum
    Öncelikle cvbınız için tşkkür ederim ama yer sıkıntısından dolayı çift bas düşünmüyorum

• Hertz hz 300d hakkında fikirleriniz nedir arkadaşlar hepsi burada da 800 civarı bir fiyatı var ama sub hakkında hiçbir fikrim yok

• Gaddar_88 kullanıcısına yanıt
    Hertz iyi bir marka ton çalan bir ürün bütçeniz varsa alabilirsin ama bide kabin yaptırman gerekecek. Daha uygun birşey istersen

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-ses-goruntu-sistemleri-soundmagus-sm-15p-38-cm-subwoofer-520769871/detay

Bunu alabilirsin

• Şuan elimde 30 cm kabin var aynı kabinde çalmaz mı hertz? Tavsiye ettiğiniz bası alırsam da bu sefer 38 lik kabin almam gerekiyor

• Gaddar_88 kullanıcısına yanıt
    Normal bi 30luk kabinde o bass çalar tamamda tam gücünü hiçbir zaman veremez iki şekildede kabin alınmalı bence 38lik alırsanız hazır kabinleri var 80-100 tl civarında siz bilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KALİTELİ SUBWOOFER ÖNERİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.