Priiest enuqie item olan tooth +8 de 70 ap ve 100 flame damage 170hp oluyor 15 flame 15 gla 15 lr rezistans veriyor ... 95 de str istiyor
mage acsam +8 toot alsam ve dual flame ring alsam toplamda 160 flame damage oluyor .. ve ayrıca +7 dreat shild giyebiliyorsunuz buda sizi 365 defans 10 dd 20 spear 20 axe rahatlatıyor hp filan haric ..
neyse 50 str den baslayan mage 95 e kadar str ye verince mp den 45 str çaLıyorsunuz +9 woodun 62 flame damagesi var 160 flame den bahsediyorum tooothun flame sizce mageye yararmı.
eger olursa alacagım itemler +7 ds +8 toot +0 dual flame ring skeleton belt yada glass belt +1ep +8 paper set geri kalan stat pointin hepsini mp ye vericem sizce iş yaparmı ?
bizmiyorsanız totonuzdan uydurmassanız sevinirim bu işe 50 gb yatircam 59 levelde ardreamda iyi olurmu flame + layting
iş yapar galiba ama staff ile kullanılabilen skilleri kullanamazsın 42 skilli staff istiyordu sanırım
Bence olmaz çünkü toothun verdiği flame damage vurarak(melee) verdiğin damageyi etkiler magic powera etkisi olmaz diye düşünüyorum emin değilim ama
dahada fantastik düşün eline hell breaker al ondada flame damage var hey allahım ya:) +10 wood staf alırsın staflık durumlarda onu takarsın geri kalan zamanlarda hell breaker le dolaşırsın paran varsa +9 unu al onunda:P
Tooth ile mage skilleri vurulmaz illaki staff kullanmalısın eger böle bisi olmus olsaydı heryerde toothlu ve dried shieldli mageler gorurdun!..
arkadaslar mantık çerçevesinde yaw :D hb yi giymek icin anasını gözü kadar strye vermem lsım
flame damage ile iyi damage verirmiyim bunu merak eddiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: DaqqeR
Tooth ile mage skilleri vurulmaz illaki staff kullanmalısın eger böle bisi olmus olsaydı heryerde toothlu ve dried shieldli mageler gorurdun!..
Yanlısın var.Staff skilleri haric tum skiller cıplak el dahil her turlu itemle vurulur
quote:
Orjinalden alıntı: arthist
arkadaslar mantık çerçevesinde yaw :D hb yi giymek icin anasını gözü kadar strye vermem lsım
flame damage ile iyi damage verirmiyim bunu merak eddiyorum
e ne var canım 95 e akdar vermişin şunu 200 le baride düz hesap olsun nede olsa paper giysi giycen hem bi kaç arkadaşa sordugum kadarıyla str mageyede atak veriyomuş bilmem ne kadar dogru.. hiç denemedim şahsen full str bi mage nin yaratıklara ve karşı ırka vuruş damagelerinde gözle görülür bi artış olur mu? YORUMA AÇIK..
(bu arada bende merak ettigim bi şeyi ögrenmiş olurum)
battle mage olur o çokda guzel olur :)
private serverlar cok moda oldu
aç bi mage düpe de war zaten istediğin itemleri yap dene
Defansın güzel olur ama çok fazla damage vuramazsın.Hemde böyle mageler çok var.Bir elinde dread shield bi elinde tooth veya lycon olan ardream charları çok moda.
beyler battle mage için enn iyi itemlerden biri tooth +8 benim bi tane maneste charım wardı frli 59 lwl mageydi. süper fr resistansıyla cok iyi şekilde pk yapabiliyorum.werdigi fr bonusuyla en iiyi itemlerdne birisi cokta str istemiyodu sanırsam 90 fln istiyodu 90 str + geri kalan herşey mp ye wermiştim cokda güzel pk yapıyodum yanlış yorumlar yapmayalım beyler
bahsettiğin konuyu ben geçen yaz açmıştım destekleyen vardı baya ama deneme fırsatım olmadı bi deneyip damage farkına baksana def. feci artıo damage düşse bile fazla oynamassa kullanılabilir
tooth damage vermesede süper tank olunur
bunu deneyip sonucu ss ler ile foruma koyacagım arkadaslar no panic :D
ama cok fantastık olacagina inanıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme