Şimdi Ara

Top 10 üniversiteye giremeyecekseniz kasmayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mithellius

Sivilceli bir liseli ergen olduğunu keşke bu kadar belli etmeseydin :) Şirketlerin üst kademelerine bak bakayım hangi ünileri göreceksin? Evet belki top 10daki adam 600-700le dandik ünideki 400le başlıyor ama 5 sene sonra top 10daki 2000 dolarlara çıkarken dandik ünideki 400-500de kalıyor. İş hayatını bilmiyorsunuz bari gelip size akıl veren abilerinizi dinleyin. 1-2 bölüm hariç her şey etiketten ve networkten ibaret.
    Evet dostum tam da bahsettiğim şey buydu. 2000 doların sana iyi bir yaşam sağlayacağını sabitlemişsin kendini. Halbuki zenginlik aldığın maaşla olmaz istersen 5000 dolar al. Şu anda şu kafa yapısıyla, kpss ye girsem devlete kapak atsam benden iyisi yok agaa, diyen boş beleş tiplerle hiçbir farkın yok. İşin üzücü yanı top 10 top 10 euheheuhe diye söylediğin üniversiteler senin gibi tiplerle kaynıyor. Ne diyelim umarım ilerde düzelir bu eğitim sistemi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir çok cevabı okudum. Mantık çevresinin tamamen dışında olan sizsiniz yani konu sahibi. Mühendislik için Akredite edilmiş İngilizce devlet programı, olmazsa mezuna kal mantığı ile hareket ediyorum. Bir fuarda da İTÜ mezunu biriyle konuşmuştum Akdeniz (60 bin civarı) biigisayar mezunu arkadaşının kendinden daha rahat daha yüksek maaşa iş bulduğunu söylemişti. Hayalperestlik falan yapmıyorum ama bu üniversitenin çöpü var ortası var orta iyisi var çok iyisi var. Gelip burada üni sınavında birinci olmayan da ne bileyim heuheu işsizsiniz oğlum ağağğa konusu açmanız mantık çerçevesi dışında. Üniversite sınavında yapacağınız başarıyı kıskanmıyorum bununla yaftalarsanız aksine bir çok iyi netler yapan arkadaşlarım var ancak birinde bile böyle bi aptal ezme çabası görmedim. Oğlum ssklı iiş bulun diyen teyzeler gibi konu açmışsınız harbiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • odtü itü boun bilkent harici yazmayın. Yoksa özel sektörde it gibi çalışıp az para alırsınız. Devlete girmek de artık neredeyse imkansız. Başka mesleklere yönelin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.