Şimdi Ara

(top-130) K/M Top Şof. er 91/1 etimesgut/ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (top-130) K/M Top Şof. er 91/1 etimesgut/ankara arkadaşlar bugun silüs aldım ve kagıdımda bu yazıyor okadar arastırma yapmama ragmen bır sonuç bulamadım bılen bırısı varsa yardımcı olabılırmı ?

• Tahminime göre top araclarından birtanesinin koltuguna yakın zamanda oturabilirsin.Ama sülüsün pekbir önemi yok gibi orda tekrardan bir degerlendirme yapılacaktır.

Dünyanın enbüyük zırhlı birlik tümenine gidiyoruz.hayırlı olsun...

Bende 102 Zırhlı personel taşıyıcı sürücü yazıyor ama orda bakalım nasıl bir degişiklik olcak.
  • bende zırhlı personel tasşıyıcısı 102 tanışalım

adım ali öztürk
  • msn adresim : djalis_2383@hotmail.com
  • dün yemin töreninden evci izinli olarak çıktım ve şuan mis gibi svil hayat yaşıyorum. :D top-130 top. şof. er ne anlama geldıgını anladım bızım sınıfımız topçu fakat etimesgut tırtıllı araç sürücüsü yetiştiren bir yer oldugundan bizim acemi birliğimiz buraya çıkmış. topla ilgili hiç bir işlem yapmıyoruz burada. sadece topun sürüşüyle tankların sürüşünün aynı olması nedeniyle burda sürücülük eğitimi alıyoruz. silüsünde KM (top-130) top. şof. er yazanlar 213'e düşer yani 2.alay 1.tabur 3.bölük ve çok şanslıdır. siz yemekten sonra yatagınıza gırıp yatarken dıger böluklerden marş sesleri duyarsınız. gece 12de eşofmanlarıyla sürünürken görürsünüz diğer bölükleri şanslısınızdır buraya düştüyseniz.
  • Haftaya dağıtım oluyorum dagıtım yerım mardine cıktı. genelde dogu ve batı cıktı bızım dagıtımlarımız oncekı dagıtımlarla hıc alakası yoktu 91/2 ler korkmayın doguyu bız doldurduk sızede kıbrıs ve batı kaldı.Ben yazıcı olarak yaptım görevimi usta yazıcımız var ferhat onb. cok kıraldır ist. piçidir ama kraldır. ibrahim uzmanla calısırsınız oda gerekten cok ıyı bırıdır sayesınde 300 gunluk asklerle aynı sayıda carsıya cıktım :D dedıgını yaparsanız abı kardes gıbıdır ama cok acelecıdır. camdan bagırısları meshurdur lannnnnnn tümen komutanı gelıyo lannnnnnn alay komutanı gelıyo girin içeri vb. :D burada pistler bölgesi vardır. geldiginizde adını duydukca merak eedıp gitmek ısteyeceksınız tank surulen yerler (garajlar) y. törenınden önce sadece tank yıkamaya gıtceksınız :D y.törenınden sonra uzunnnnnnnnnnnnnn bır yolu var orayı mars soyleyerek tank surmeye dogru gıdeceksınız. son haftalarda hep ağaç dıkeceksınız kısacası bu. ama unutmayın en sanslı yer 2. alay .1.tabur 3. bölük tür her türlü farkını gösterır herkeze. sız yatagınızda yatarsınız dıger bölukler gece dısarı cıkar surunur iştima alır falan fılan.son on gun kala dagıtımlarınız acıklanır bana sureklı sorulan soruları yazıyımda bılgınız olsun.2.takıma düşenler rahattır komutanalrı bal gıbı adamlardır. rahat olun hayırlı tezkereler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.