Şimdi Ara

Top Carol'e Gelince Dehşete Düşüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maçta yine onun hatası yüzünden yenik olacaktık neredeyse.

Tek mesele bu değil ki.
    Solda top ona gelince ümidim tükeniyor, umudum azalıyor. Topu yanlış kişiye atacak diye ortaya çıkacak yeni bir organizasyon bozukluğu aha yine geliyor diyorum. Yine nerde hata yapacak acaba diye dehşete düşüyorum. Özellikle ileride, yarı oranda geride.

Bilmiyorum derdimi anlatabiliyor muyum.
    Adam hücumda çok yetersiz be hocam ya. Çok yetersiz.

(...)

Takım bekler yüzünden organize olamıyorsa yemişim fp, mp'yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 27 Ağustos 2016; 22:49:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondan ikinci paragraf adamın futbol bilgisini özetliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Sondan ikinci paragraf adamın futbol bilgisini özetliyor.

Daha yetenekli dedim, oynasın demedim.

• Tarık eski takımında çok güzel oynuyordu şahsen ben ozmn çok beğeniyordm sonra ne oldu belli değil
    Linnes desen o da keza öyle iyi sağ bektı gs ye gelen bek bozuluyor

• Lionel Carole ATM de olsa Chelsea transfer ediyordu şuan.

• quote:

Orijinalden alıntı: dungeon0

Tarık eski takımında çok güzel oynuyordu şahsen ben ozmn çok beğeniyordm sonra ne oldu belli değil

Hayır bozulmuyor. Aldığımız bekler hep savunma takımı bekleri. 30 40 metrede oynayan bekler. Biz 80 metrede git gel yapsın deyince de mala bağlıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER SONDAN BAŞLAYIN.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Tarık eski takımında çok güzel oynuyordu şahsen ben ozmn çok beğeniyordm sonra ne oldu belli değil

Hayır bozulmuyor. Aldığımız bekler hep savunma takımı bekleri. 30 40 metrede oynayan bekler. Biz 80 metrede git gel yapsın deyince de mala bağlıyorlar.

Olay tam olarak budur . Kompact başlasak bile dakikalar geçtikçe mesafeyi çok açıyoruz . Takımda herkes fişek gibi olsa anlarım ama Bruma bir nebzede Sinan dışında hızlı adam yok takımda .
  • Ben de Carole'ü beğenmiyorum. Fransa Lig 2'den aldık ve normal bir oyuncu, üretkenliği çok düşük.

İşin garip tarafı sağ bekte Linnes, Sabri, Cavanda varken ve Semih Kaya orada geçen sene 8-9 maç iyi performans sergilemişken. Sol bekte sadece Carole var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende top Selçu'k topa dokunduğunda hayattan soğuyorum. Yine sağa sola pas atıp oyunu yavaşlatacak diye düşünmekten gözlerim doluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Doğru.

• Carole ün adam geçmesi ve savunması bu lig için yeterlidir bana göre sakat olursada hakan balta oynar
  • adam köpek gibi defans yapıyor beğenmıyorsunuz arada hata yapıyor ama bu adam 2.ligden geldi..biraz daha tecrübeyle tam oturacaktır..

Tam tersi düşünuyorum carole top gelince rahatlıyorum,üstüne 1-2 kişi baskı yapıyosa bi hareketle direk atlatabiliyor,ayrıca en az geriye dönenlerden bundan dolayı 2 kat seviyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Andres Messi

BEYLER SONDAN BAŞLAYIN.

Ya da en temizi hiç başlamayın.

• Adamı Fransa 2. liginden aldınız pardon ama beklentiniz neydi ki ?

Bence Galatasaray, maalesef ki maalesef çok çapsız yöneticilerin elinde oyuncak oldu .
  • Tarık Çamdal Linnes'ten daha yetekliden sonra bloka bastım.
  • quote:

Kardesin surekli yerdeydi adam herkes dozer gibi geciyordu nesi iyiydi allah askina. Eseste begenenler varmis birde.

• carole iyi bir sol bek bir savunma oyuncusu için iyi bir tekniği var cok hızlı degil ama hızı iyi pozisyon bilgisi zayıf takım oyununu oynamaktan uzak oldugumuz için her oyuncumuz kötü görünüyor
  • ribery de fransa ikinci liginden alınmıştı.
    mehmet topal 3. ligden alınmıştı.
    fenerbahçe salih uçanı 2. ligden aldı.
    bir çok örnek sayılabilir.
    bu bir kıstas değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 27 Ağustos 2016; 21:02:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

ribery de fransa ikinci liginden alınmıştı.
    mehmet topal 3. ligden alınmıştı.
    fenerbahçe salih uçanı 2. ligden aldı.
    bir çok örnek sayılabilir.
    bu bir kıstas değil.

Metz'den geldi Metz'de Ligue1 de oynuyordu , saydığın adamların Ribery dışında hiç biri de tutmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kataffaz -- 27 Ağustos 2016; 21:04:25 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.