Şimdi Ara

Top herosu önerisi!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yan çar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harbies

S4 üm bu ligde ne taşır top için!!!

Top ile taşıyamazsın. Eğer taşımak istiyorsan orman oynamayı öğren ve hangi lane kötü ise onu öne geçirecek gankler at yılmadan usanmadan kavga etmeden. Özellikle mid herosunu gankleyip kastırırsan oyunu taşır mısın bilememde o adam az biliyorsa senin yerine taşır zaten atacağı dmg ile.
  • Garen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Garen

Saçmalık. Garen oyun sonunda tam bir ignore herosu oluyor. Gareni görmrezden gelerek diğer şampiyonları kesiyorsun sonra tek kaldığında 4 kişinin arasında verdiği o çaba q basıp kaçması dönerek bareb 3-5 vurupta öleyim havası ne kadar takdire şayan oluyor oynarken nasıl zevke geliyorum anlatamam. O damaşya diye bağıran Garen abimiz okuyom ben yaa diyor resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

quote:

Orijinalden alıntı: Requiem for a Dream

Garen

Saçmalık. Garen oyun sonunda tam bir ignore herosu oluyor. Gareni görmrezden gelerek diğer şampiyonları kesiyorsun sonra tek kaldığında 4 kişinin arasında verdiği o çaba q basıp kaçması dönerek bareb 3-5 vurupta öleyim havası ne kadar takdire şayan oluyor oynarken nasıl zevke geliyorum anlatamam. O damaşya diye bağıran Garen abimiz okuyom ben yaa diyor resmen.

de sixtir lô

• quote:

Orijinalden alıntı: Briareus25

quote:

Orijinalden alıntı: Harbies

S4 üm bu ligde ne taşır top için!!!

Top ile taşıyamazsın. Eğer taşımak istiyorsan orman oynamayı öğren ve hangi lane kötü ise onu öne geçirecek gankler at yılmadan usanmadan kavga etmeden. Özellikle mid herosunu gankleyip kastırırsan oyunu taşır mısın bilememde o adam az biliyorsa senin yerine taşır zaten atacağı dmg ile.

Bu oyunda bütün bölgeler taşır.Riven,irelia,fizz,hecarim bunlar ne şampiyonu, hepsiyle çok rahat taşınır ve bahsettiğimiz elo silver orda ad soraka bile taşır.

• Cho si

• Taric

• irelia
    fizz
    fiora
  • Niye sen top musun

• ezreal
    Şaka şaka benim önerim renekton irelia vladimir olacaktır belki olaf.
  • fioraaa full ad cdr crit kas

r q e q q q q q pentaaa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.