Şimdi Ara

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzülecek bir durum ben keza ktününde o katogoride almasını sağlayan zihniyeti şiddetle kınıyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

İyi üniversite ancak "top" üniversite değil, herkes haddini bilecek Boun Bilkent Koç varken İTÜ'nün adı neden geçsin? 2. Kademe üniversite adı ytü ile anılabilir.

Edit: İtülüler saldırmaya başlamış gerçekten okulunuzu boğaziçi bilkent koç ile bir mi tutuyorsunuz? İyi ancak top değil dedim nasıl sövüyorlar şunlara bakın

Top: Boun, Bilkent, Koç, Odtü(bazı bölümleri hariç) ...
    2. Kademe: İtü, Ytü ...
    İstisnasız her yorumunda şu ifadeye bürünüyorum sen ne boş bir adamsın ya.Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi

• Konu sahibi gereksiz agresif davraniyor. İtu babasinin okulu filan heralde.

Ustte de demisler boun odtu bilkent mezunlariyla itu mezunlari arasinda daglar kadar fark var.

Ayrica odtunun de kontenjanlari yuksek, neden daha iyi siradan aliyor cogu bolumde ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hiç sorma İTÜ ile KATÜ yü aynı seviyeye getiriyorlar.Hatta İYTE GTÜ falan bile İTÜ seviyesinde gösteriliyor.YAZIK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle itünün sıralamada sadece kontenjanları yüzünden alt sıralarda kaldığı fikrine katılmıyorum örnek olarak odtü ee 200 kişiyi ilk 2300 den alıyor ama itü eh 60 küsür kişiyi 5500 den alıyor(bilgisayar ve makinede de benzer durumlar var).Bu üniversitelerin bölümleri değil de sadece isimleri üzerinden tartışılması anlamsız geliyor.İnşaat ve mimarlığı türkiyenin en iyisi olan bir üniversiteye ikinci sınıf demenin anlamsız olması gibi.Ancak itüde boğaziçi odtü ya da koç kadar insanları cezbetmeyen bir durum var hem tercih yapanlarda hem de sadece fikirlerini beyan edenlerde.Ben de bunun ne olduğunu merak ediyorum
  • Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    Hocam itüyü ayakta tutan tek şey konumu kusura bakmayın ayrıca katü değil ktü

• Köklü? Köklünün kelime manasını biliyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: Caspium

Dikkate almayın hocam arkadaş sadece kazanamadığı yerlere çamur atıp ilgi kasmak için açmış hesabı he deyin geçin.
    Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi

Tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmak ne kadar kolay değil mi? İyi üniversite ancak top üniversite değil diyorum yalan mı kardeşim? Boğaziçi bilkent ile bir mi tutuyorsunuz??

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustaphi

Sen İTÜ nün hangi bölümünü kazanbildin söyler misin?
    Üstteki yoruma attım derecemi kardeşim. İyi üniversite ancak top değil dedim, yalan mı? Ne zoruna gitti? Boğaziçi, Koç ile bir mi tutuyorsun?
  • bubirihbardir kullanıcısına yanıt
    1773

• Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    İtüde 60 bin ile alan bölüm yok mu? Aç mezunlara bak o sıralamasını aşağıladığın adam neler neler başarmış. Bu kafayla çok ilerlemezsin adam bilkente sövüyor ya
  • La Pluie kullanıcısına yanıt
    Dağlar kadar mı?

Kardeşim linkedin verileri ortada. Boğaziçi mezunlarının %35i yurtdışına gidiyorsa İTÜnün %25i gidiyor. Ayrıca bu sadece okulla alakalı değil, Boğaziçi ODTÜyü kazanınca firmalar sana gel diye teklifde bulunmuyor.

Hala neyi tartıştığımızı da bilmiyorum. Biri dünyada 500. biri 600. olsa ne farkeder? Yurtdışına çıktığında ismini bile bilmiyorlar okuduğun okulun. Burada sidik yarıştırmak hiç bir şeyi çözmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eastindiacompany E kullanıcısına yanıt
    A haber, ATV ve TRT'nin de her dakika yayınladığı yalan haberlere böyle inabiliyor musunuz?

• neinname kullanıcısına yanıt
    Ne kadar geride hocam cidden bilmediğim için soruyorum.Eğer şu bilgisayar mühendisliği verilerini atacaksanız ben linkedin in ayrıntılı araştırma için yanlış bir kaynak olduğunu düşünüyorum
  • Belli ki çok aramışsın internette ama onu da geçen seneden bulmuşsun üzücü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aberrant Warden

İtüde 60 bin ile alan bölüm yok mu? Aç mezunlara bak o sıralamasını aşağıladığın adam neler neler başarmış. Bu kafayla çok ilerlemezsin adam bilkente sövüyor ya
    Yakın zamanda duyduğum en saçma yorum. Tebrik ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    İtü'nün boğaziçi bilkent koç ile aynı seviyede olduğuna inanıyorsan ben de sana facepalm yapıyorum kardeş
  • Caspium kullanıcısına yanıt
    Google'da arat bakalım bu resim bir yerde var mı bak. Ben geçen sene yerleştiğim için olabilir mi acaba deha kardeşim? Boş argüman sunmayın teknoloji elinde resmi arat öyle gel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 29 Ağustos 2018; 21:27:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.