Şimdi Ara

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    itu mezunlari genelde istanbulda kaliyor ama sen bilirsin hocam. Devlette boun > odtu > itu bu su goturmez bir gercek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caspium kullanıcısına yanıt
    Ya birader sövdürteceksiniz kendinize. Gerçekler karşısında boğazınız düğümleniyor hiçbir şey diyemiyorsunuz. İtülü adamla beni bir tutarsanız gayet de atarım çamur.
  • tek şey konumu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam abicim sen kralsın mezun olunca 10k ile başlıycaksın itülüler de asgari ücretle iş arıyacak oldu mu hadi şimdi forumda rol kesmeye devam et.Benden bu kadar.
  • Caspium kullanıcısına yanıt
    Birader ciddi misiniz siz? İtü iyi bir üniversite ancak top değil dedim. Bu dediğim yanlış mı şimdi sen top olduğunu, boğaziçi koç bilkent ile eş olduğunu mu düşünüyorsun Bir de kalkmış maaşa girmiş, tıpçılara laf edersin sen bir de utanmadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aberrant Warden -- 29 Ağustos 2018; 21:39:52 >
  • İyi bir üni ama kesinlikle top bir üniversite değil iş teklifleri genelde odtü koç boğaziçine geliyor 4.ü de itü veya yıldız teknik oluyor o da öğrencinin kendini geliştirmesine bakıyor itü veya yıldızdan alınması

• İtü kötüleme sebebleri puan.

İtü sıralamada geriledi zira rakipleri hep ingilizceyken bunlar türkçe diye ısrar etti. Hal böyle olunca ingilizce furyasında hep geriye gitti. Asıl sebebi budur. Bir diğeri bilkent boğaziçi koç kontenjanları düşük. Hele koç 5 adam alıyor.

İtü ingilizceye geçtiğinde (ki rakipleri almış başını gitmiş yerini sağlamlaştırmış buna rağmen) İtü elektronik 2k ile kapattı. Odtü EE de yıllardır 2k ile kapatıyor.

Bir diğeri EE çok daha popüler ve daha iyi sanılıyor. İtü EE yi üçe ayırdı (önceden 4 tü) Elektrik, Elekronik haberleşme ve Kontrol otomasyon. 350 kontenjan falan var.

İtü makine 2013 ingilizce 6k ile kapattı odtü ile aynı.

Not: EE daha iyi falan değil.Zaten bir alanda uzman oluyosunuz. Hem elektrik hem elektronik mühendisi olmuyorsunuz.

Not: Boğaziçi EE de yüksek gerilim lab bile yok. Yani EE diye geçen tüm okullar elektironik mühendisi yetiştiriyor.

Aselsan odtü anıtkabir hepsi itü tarfından kuruldu.
    Sihalar itü elektornik mezunu olan Selçuk bayraktar tarafından yapılıyor. Dünyada 5 adamdan biri. Youtube röportajını izlesin Mühendis arkadaşlar.Türkiyenin en zeki adamı.

Bir diğer not. Zamanında İtü tekstil müh 586 puanla Hacettepe tıp 536 puanla alıyordu. Bilgisayar elektironik bahsetmeye gerek yok.

Bu okul puan olarak düştü ise ingilizce yüzünden kontenjan sonra gelir.

Zamanında ingilizce olsaydı boun puan olarakta ituden sonra gelecekti.

Yurt dışı oranı yine ingilizce yüzünden takılanlar için.

.Türkiyenin en kaliteli mühendislik fakültesi yine itüye ait. Dünya sıralamasında türkiye birincisi.

İtü işini çok ciddiye alıyor. Zira top dedğiniz okullarda mühendislik fakültesi altında tüm mühendislikler var.

İtü de Elektrik-elektronik, makine, bilgisayar bilişim, maden, uçak uzay, inşaat, kimya diye ayrı ayrı fakülte kurar.

Say say bitmez isteyen araştırır. İstemeyen puan faşistliği yapar.

Koç 5 kişi ile derece ile alıyor ama ücretli de 80 bin kimse sorgulamıyor.

Sabancı bi ara 120 binden alıyordu kimse onu ortaya dökmez.

İtü makine kontejanı 211 inşaat türkçe ingilizce toplam 260 civarı. Var mı rakibi yok.

İnşaat makine mimarlık maden uçak elektrik en iyisi. Ceng elektronik tartışmaya açık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Boun koç odtü sabancı bilkent gelmiyorsa adam itü yazar sonuç olarak itü top okulların içine girmiş olur konu kapanmıştır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zoruma giden bir şey yok.İTÜ ile hiçbir alakam da yok.Tıp yazdım ama bu ülkeye İTÜlülerin çok katkısı olmuştur.Nereye baksan onların izlerini görürsün.Erbakan,Demirel,Özalı saymıyorum bile.

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Türkiye 1.si derken? Neden yanlış bilgi veriyorsun insanlara 1. Koç 2. Bilkent veya bogaziçi idi 4. Odtü 5. İtü dünya sıralamasını gözden geçirmeni isterim uluslararası yanlış bilgi vermenin lüzumu yok.

• Affsag aga şaka mısın?Adam 60bine giren adamla aynı sınıfta oku demiş sen İTÜ de 60 bine giren adam yok mu diyorsun.Adamın burada demek istediğini anlamak istemiyorsun herhalde

• Aga güldürme beni ulan sen kimsin lafa bak.Kendinle bir tutmadığın o İTÜ lükerin eserlerine bir bak.Kendini Erbakan ile Demirel ile kıyaslarsak kızarmış.Alman Leopard tankının mıtorunda çalışmış adam.Sen ne moka yararsın.Attığın sonucun senin olmadığına da her türlü eminim

• Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    İtü iyi okul dedim iyi okul da kaliteli mezunlar verir ancak kesinlikle top değil herkes haddini bilecek!!

• 250 senelik okulu burda 17 yaşinda ergenler top okul degil yav diye eleştiriyor ya ona gülüyorum.Ehb özelinde Berkeleyde michiganda ucla'da doktoraya yapmis hocalar var.Haberleşme kolunda ise türkiyenin açık ara en iyisi.Buradaki ergenler okulun kapisindan girmeden taban siralamasina bakarak sövüyor okula.Bi gelin ee fakültesindeki labratuvarlarin kalitesini ve çokluğunu göstereyim,teknokentte şirketleri çeşitliliğini ve staj imkanlarini göstereyim,ingilizce ders anlatilmiyor diyen adamlari emag dersine falan sokayim.Ödev yaparken google scholardan rasgele bi konu hakkinda makale ararken amerikadan calisan itü mezunlarina denk gelince anliyosun okul top mu degil mi? Ayrica itünün en akademik verimliliği düşük olan bilgisayar bile 4900 ile kapatti gecen sene 115 kontenjan ile.Puani dusuk diyen ve özellerle kiyaslayan adamlara gülüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: D0J0

Türkiye 1.si derken? Neden yanlış bilgi veriyorsun insanlara 1. Koç 2. Bilkent veya bogaziçi idi 4. Odtü 5. İtü dünya sıralamasını gözden geçirmeni isterim uluslararası yanlış bilgi vermenin lüzumu yok.
    Yanlış bilgi yok. Ben mühendislik sıralaması dedim. Mühendislikte itü 1 boun 2.

Dahası dünya sıralamasında itü yü değerlendirmek doğru değil. İtü mühendislik okulu. Boun odtü koç bilkent hem mühendislik hem tm gibi bir sürü bölümleri var.İtü de ekonomi hariç yok.

İtü rektörü biz sosyal bilimci değiliz bizi değerlendirirken buna göre de değerlendirmiş demişti dünya sıralaması için.

Tekrar söylüyorum mühendislikte 1.

• İTÜ top ünilerdendir sen haddini bil.Büyük ihtimalle ODTÜ de 100k lık moktan bir bölümde okuyorsun kendini İTÜlü mühendislerle kıyaslıyorsun.Sen kimsin ki

• Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    Sıralamamı attım birader görmedin mi defalarca atınca da egoist diyorsunuz bu sefer odtü de top değil ki (birkaç bölünü hariç) sen neyin kafasındasın itü’yü boun bilkent koç ile denk mi tutuyorsun

• Ganara G kullanıcısına yanıt
    Hala yanlış bilgi yok diyorsun dostum mühendislik fakülteleri dünya sıralamasını gözden geçir türkiye 5. Tr için itü geliyor internete yazıp bakabilirsin gayet de bilindik bir şey bu bunun için kesinlikle tartışmam

• İtü kadar kötülenen başka okul yok bu forumda. Türkiye cumhuriyetini kaldırın altından İtü çıkar. Mühendishane.

Teknik Üniversite.

Teknik üniversitede okuyorum diyen bi adam İtülüdür. Zira bu isim onlara ait.

1773 kurulmuş türkiyenin ilk dünya da da kurulmuş 3. Mühendislik okulu.

2' münih teknikti galiba itüden bir kaç yıl önce kurulmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 29 Ağustos 2018; 22:12:26 >
  • Lil Peep L kullanıcısına yanıt
    ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdemirs -- 29 Ağustos 2018; 22:13:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.