Şimdi Ara

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İTÜ iyi ve kaliteli bir okul ancak top değil ne var bunda niye millete saldırıyorsunuz? Top dersen aklıma Koç Boğaziçi geliyor benim İTÜ gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav bir de her konuşmasının sonuna aptal aptal empji koymuş birader sen hangi okul bölümdesin de Türkiye nin en eski okuluna top değil diyebiliyorsun.Bu okul kurulduğunda senin büyük büyük dedenin tohumu atılmamıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: D0J0

Hala yanlış bilgi yok diyorsun dostum mühendislik fakülteleri dünya sıralamasını gözden geçir türkiye 5. Tr için itü geliyor internete yazıp bakabilirsin gayet de bilindik bir şey bu bunun için kesinlikle tartışmam
    Dünya sıralaması yapan yabancı bir site vardı ismini hatırlayamadım. Ben gazete haberleri olarak konuşmuyorum. Yabancı kaynaklı bir siteydi. Araştır bulursun yada burdan biri atsın.

• Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    Boun ceng okuyorum birader sıralamamı attım defalarca attırmayın ben itü dün kuruldu demedim ki köksüz de demedim. Top değil dedim sadece bu gerçekle acil yüzleşmen gerek

• D0J0 kullanıcısına yanıt
    AL BUYUR BİR DE BURDAN BAK KİM BİRİNCİ?
    Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi
    Evet biliyormuşsun aferin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bak işte buna katlanamam seni ahlaksız terbiyesiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kdemirs K kullanıcısına yanıt
    Evet bu site bakabilirsin odtü bile itü den önce dünya sıralamasında odtü 216 itü 231 herkes bakabilir girin dünya sıralaması

• quote:

Orijinalden alıntı: yenigeldimsa

Hocam güzel okul hatta ben baya araştırmıştım okul sonrası hayatınızlada ilgileniyorlar.Dünya çapında yarışmalara katılıyorlar ve dereceleri var. Ama insanlar reklama önem verdiği için koçta 60klık adamla aynı derslere girmeyi tercih ediyorlar.
    Götünden element uydurma da bi bak koçun sıralamalarına aq tutturmuşsunuz bi 698456314.ile aynı okul diye, tr 1.sinde yok lan bu afra tafra

Gitmediğim okulu savundurttunuz

Bilgisayar mühendisliği 2017

%25 burslu koç 4214/itü 4926/gs, ytü,htepe daha

Ekonomi 2017

%25 burslu koç 6018//itü 17165//odtü 14319

Tıp 2017

%50 burslu koç 2150/istanbul,Ankara,Marmara daha geride

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Müller kullanıcısına yanıt

götümden element uyduruyorum demek hocam koçun bursuz bilgisayarınıda yazsaydın o zaman anlardık uydurup uydurmadığımı.

• 1- Bilkent, Koç

2- ODTÜ, Boun, ITU

3- YTU, Hacettepe

(Tıplar hariç tutularak yazdım, yoksa IU vs de var)

Ama yukarıdaki 7 üniversiteden birine girersen o saatten sonra top sende.

Eyyorlamam bu kadar.
    Edit: 7. Üniyi sonradan eklediğim için 6 yazmışım, düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teofrastus -- 29 Ağustos 2018; 22:49:11 >
  • kdemirs K kullanıcısına yanıt
    Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi buyur bakabilirsin senin attığın fotoda tam puanı yazmıyor alın bakın kim birinciymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: yenigeldimsa

götümden element uyduruyorum demek hocam koçun bursuz bilgisayarınıda yazsaydın o zaman anlardık uydurup uydurmadığımı.
    Beni başladığından değil de itünin sıralamalar çok fena, gemi, temel bilimler, geomatik, maden cart curt Mühendislikleri 100k+

Koçun ücretlisi nadiren 50 bandına düşüyor öyle demen yanlıştı, kontenjan az olduğu için '' Odtüye gitceğine koça para veren var len amq '' muhabbeti yanlış olurdu yapmadım ama böyleyken böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

Götünden element uydurma da bi bak koçun sıralamalarına aq tutturmuşsunuz bi 698456314.ile aynı okul diye, tr 1.sinde yok lan bu afra tafra

Gitmediğim okulu savundurttunuz

Bilgisayar mühendisliği 2017

%25 burslu koç 4214/itü 4926/gs, ytü,htepe daha

Ekonomi 2017

%25 burslu koç 6018//itü 17165//odtü 14319

Tıp 2017

%50 burslu koç 2150/istanbul,Ankara,Marmara daha geride

Alıntıları Göster
    Böyle kurnazlık görmedim.

Koç % 25 burslu 2 kontenjan, itü 115+3 koç 4200, itü 4900

2016 koç 25 burslu

16 kontenjan 16600 ile almış.

2015te 26 kontenjan 26900 ile almış. Koç almış bunları koç.

Adamlar kontejanla sizin gibi kafası buna basmayanlarla şöhretine şöhret katıyor.En yüksek puanla biz alıyoruz diye.

2011 mi 2012 mi türkiye lys 2. İtü elektronik yazdı. Gittim gördüm lablar imkanlar daha iyiydi dedi.Derdiniz sıralama ise.

Ben 2 tane kontenjan koymaya utanırım ciddiyim. Hiç koyma daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ganara -- 29 Ağustos 2018; 22:53:16 >

%25 burslusuna %50 bursluna kaçar kişilik kontenjan açtigini da söyleseydin,burssuzunun siralamasini da atsaydin o zaman bi halt bildigini falan düşünürdük

Koçun maden mühendisliği var mı peki?Elma ile Armut karşılaştırılmaz.Ve öyle bir şey dediğimde yok kıçınızdan element uydurmayın lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: jaskier

%25 burslusuna %50 bursluna kaçar kişilik kontenjan açtigini da söyleseydin,burssuzunun siralamasini da atsaydin o zaman bi halt bildigini falan düşünürdük
    Kontenjan mevzunu biliyorum, koçla alakam yok. Odtü ile koçu kıyaslıyor olsaydık dediğiniz doğru, koç yarı veya 25 burslular odtüden öndeyse az kontenjandan dolayı öndedir.

Ama itüde gemi,geomatik,jeoloji, maden, jeomatik, mühendislikleri temel bilimler felan 100k + yani o '' özele git de 65133796.adamla beraber '' muhabbeti yapılacak okul değil

@Ganara

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.