Şimdi Ara

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En doğru yorum bu oldu dostum haklısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenigeldimsa

Hocam güzel okul hatta ben baya araştırmıştım okul sonrası hayatınızlada ilgileniyorlar.Dünya çapında yarışmalara katılıyorlar ve dereceleri var. Ama insanlar reklama önem verdiği için koçta 60klık adamla aynı derslere girmeyi tercih ediyorlar.
    of ne duyar kastınız bu para mevzusundan be. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı. 60k yapan insanla aynı sınıfta olunca incilerin dökülüyor sanki. koç tam burslu tıp kazanan insanda yok bu tür davranışlar. kazanamayanlar ona buna atıyor.
  • Mrpenguin M kullanıcısına yanıt
    Linkedin'e güvenmemek için mantıklı bir sebebin var mı peki? Onu geçtim, internette bir araştırma yapıyorum. İyi yere gelmiş bilgisayar mühendisleri mesela. Bir tane bile İTÜ mezununa rastlamadım. Gerçi hakkını yemeyeyim şimdi, biri Hacettepe'den mezun olup İTÜ'de yüksek lisans yapmış, ardından da Microsoft' ta çalışıyormuş. Ama onun haricinde hiç denk gelmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kdemirs K kullanıcısına yanıt
    Engineering-technology odtü birinci ne boş adamsın gir bak allah allah kabullen artık sataşıyorsun insanlara

• Kardesim haklisin itunun gosterilmemesi falan bazen benim de dikkatimi cekiyor zaten Hacettepe hic çıkmıyor o da tuhaf

• uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    İlk 200,500 —> Top, Zirve

İlk 5 bin —> İyi

Bu gerçekle acilen yüzleşmen gerek

• Ya birader a haberden mi kaçıp geldin son birkaç gündür odtuyu kötülemeler falan. Gel oku izin veriyoruz sana ayrıcalıklı deseler o molotfu neticende taşıyarak koşarsın ankaraya.

• Mustaphi M kullanıcısına yanıt
    Üniversite hakkında yazmalısınız!.. Kişilere sataşma huyunu terketmelisiniz!. Konu hakkında yazınız!

Bu sitede "üniversite hakkında" tek bir sözünüz, kelimeniz yok!..

• quote:

Orijinalden alıntı: ICreativee

of ne duyar kastınız bu para mevzusundan be. kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı. 60k yapan insanla aynı sınıfta olunca incilerin dökülüyor sanki. koç tam burslu tıp kazanan insanda yok bu tür davranışlar. kazanamayanlar ona buna atıyor.

Hocam sınava 1 senedir hazırlanıyorum hiç bir zaman aklımda koçta okumak gibi bir istek yoktu eğer anlamadıysanız uzanmak istediğim çiğer koç değildi hiç bir zaman olmadı.Lise hayatımda özelde burslu okudum ve sizden puanı baya düşük insanların ders çalışma ortamında baya fark yarattığını biliyorum yani evet incilerim dökülür.Koç tıpı kazanan adammzaten öyle birşey demez çünkü %100 burdlu ve %50 burslu kontejanı var koçun tıpta oda 1000de kapatıyor niye ses çıkarsınki anlamıyorum beyninizi kasaptanmı alıyorsunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• andaco kullanıcısına yanıt
    hocam eylem başı 150tl kim koşmaz ki allah aşkına

• At gözlüğünü çıkarırsan ODTÜ'nün bu ülke ve dünya için önemini kavrarsın . Bu forumda her şeyi mizaha vuramazsın hayatta da aynı şekilde . O yüzden boş yapıp beğeni peşinde kosacagina birazcık araştırmacı olun birazcık

odtü değil metü
    Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi

• Elinde patlamış mısırla izleyenler

• Boşsun dostum. Odtudeki her insan böyle mi ? Bu kadar sığ düşüncelerle zaten o okula anca laf atabilirsin

kusuruma bakma ama mühendislik-mf bölümleri çıkartılsa odtü tam bir b.k çukuru

• Mühendislikler tek başına bile onlara rağmen okulu bu kadar yukarı çıkarabiliyor demek ki dostum . Ki teknik üniversite ve dediklerin çok saçma

• Hocam İTÜ uçak mühendisliği bi yazın bakalım top mu degil mi

• İtü mühendislik arasında 1.ligdedir.Başka hangi üniversitede bukadar abet var müdekden bahsetmiyorum (hani şu kendi kendine sertifika veren).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guanyın -- 30 Ağustos 2018; 11:15:4 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.