Şimdi Ara

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
4
Favori
17.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye deki en kaliteli mühendislik eğitimi ODTÜ ve İTÜ de verilir.

En kaliteli sosyal bilimler (İİBF) eğitimi ise Boğaziçindedir.

Bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ganara G kullanıcısına yanıt
    Şu gördüğün adam dünyadaki en iyi 5 adamdan biridirden sonrasını okumadım. Ayrıca dediğim şeyi destekler nitelikte cevap vermişsin. Eskiden çok iyi bir üniydi şu an değil. Bu adam 2015'te mezun oldu da ben mi bilmiyorum.

• baris7777 B kullanıcısına yanıt
    Hatasını sonradan anlarsa telafi etmeye vakti olmaz diye ama anlamazsa inat ederse dediğin doğru

• arkadaşlar benden ispat istediniz ispat. Bu konudaki sonucunu atıyorum. Sonuç mu acaba ögeyi denetlemede uzmanı olmuş Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi

1-) Diploma notu 96.28 denilmiş ama obp puanı (96.28*5=481.4 olacakken) meğerse sonuçta 463.6500 girilmiş
    haydi ösym hatası diyelim

2-)Y-YGS1= 518.51473 ygs1= 458.67673 (okul 57.768 verecekken 59,838 vermiş ) mf sonuçlarına bakalım isterseniz gençler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8646DB36B -- 6 Nisan 2019; 21:29:27 >

• @@Aberrant Warden burda da 700. olduğun ama sonuö belgesinin sahte olduğunu görüok

of bir de sizin gibilerle uğraşıyorum bir de foruma falan girmeyeceğim
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    burda da farklı belge
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    2 yıl sonra bile aynı sahte belgeyi atması ya peki
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Hocam itü sabancıdan daha iyi değil mi? En azından bilgisayar mühendisliği için?
    Not: sabancı kazandım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Boğaziçi, ODTÜ, İTÜ > A class

YTÜ, Hacettepe, Marmara > B class

İYTE, GTÜ, Ankara > C class

Bunu tartışmanıza gerek dahi yok. Vakıflarla devlet üniversitelerini de aynı klasmanda yarıştıramazsınız bunu yapan aynı havuzda aynı parametrelerle test eden hiçbir kurum da yok farkındaysanız.
  • Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    ya arada çok az fark var bunun iyi bunun kötü oldukarı hakkında yorum yapmak zor

ama onun olanakları fazla ama diğer tarafın şu özelliği daha iyi diye yorum yapılabilir
  • öğrencilerin çok gömmesinden kaynaklı bu durum bence

ayrıca zırt pırt bölüm açmaya devam ediyorlar universiteyi değersizleştiriyorlar farkında değiller
    Muhtemelen hayatta hiç-bir başarısı olmayan ergen asosyalin teki. Hıncını burada insanlarla dalga geçerek çıkartıyor. Fake belge hazırlamaya çalışmış onu da becerememiş. Yazık. İfşa ediyoruz daha hala foruma giriyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aberrant Warden kullanıcısına yanıt
    askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    @askmeafavour burda da herkesi yedi
  • askmeafavour A kullanıcısına yanıt
    hala inananlarda da var

ama yanlış yapıyor insanların günahlarına giriyor bu tavırlarla tercihini değiştiren baya forumlu var
    Adam kartını atmıştı zamanında hatırlıyorum, bu sonuç belgesinde de bir hata yok ayrıca ben mi göremiyorum? Geçen günlerde bir belge atmış 2.5k sıralaması var adam sizinle dalga geçiyor bence 2.5k sıralamada boğaziçine mi giriliyor? Kasti yanlış hazırlanmış olduğunu düşünüyorum eğleniyor adam forumla
  • Demacia kullanıcısına yanıt
    Adamın sonuç belgesi (!) bu. Hata dediğimiz kısım değerleri tutturamaması.

Top Okullar Arasında İTÜ nün Gösterilmemesi
  • Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    Ben bu ikiliden sabanci tercih ederdim. Yurt disi networkunde tartismasiz bir sekilde egitimde tartismali bir sekilde daha iyi bence. Sabancinin en buyuk eksiği konum ve tm 200kdan da adam alip muhendis yapabilmesi.

• yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Bundan bahsetmiyorum geçen sene attığından bahsediyorum. Bu attığını trollemek için attığını düşünüyorum, hataları geç sıralama 2.5k bu sıralamayla boğazi bilgisayara nasıl giriyor? Kafa buluyor forumdakilerle

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.