Şimdi Ara

top secret don't read

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler veya bayanlar konu başlığını sadece ingilizcesi olalanar bilir diorum başka demiorum evet şimdi ise anlatacağım şeye kulak verin

geçenlerde oyunu kardeşim oynayacak demiştimn o suralarda hacker arkadaşlarımla konuştum şu anda TR de bu oyunu oynayanların sayısı yavaştan knıght ye dönüor dediler oyunda şu anda online olan türk sayısı 89 bin civarında genelde türkler 1 4 5 6 7 8 9 10 drogonlarda takılıormuş oyunun admin olan türkleri buraya kadar getirmişler bu arada guıld olarak da birinci gelen ler theend ikinci 1453 üçüncü osmalıtr 4 lord oh türk s sorası yavaştan düşüor

benim anlatacaklarım bu kadar her zaman her yerde guıldımız birincidir

• 89 bin turk yoktur ya bunu oynayan . abartı gibi geldi bana. bide server kalmamış saymadığın :) hepsindeyiz mübarek .

ayrıca bu bilgiler nerden tahnim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllMyXoMalll -- 6 Şubat 2007; 16:24:24 >
  • ya biz giremiyoruz ..... da statıcler de oyunda gosterdgı cızelgeler var o ınsanlar nasıl oynyor bence bu sadece turklere gıcıklık yapılan bır sey....
  • yabancılarda giremiyor Offical web sitesine bakın orda da mesajlar var giremediklerine dair...Eğer oyuna girebiliyorsanız kesinlikle Marketplace ' e gitmeyin...Çünkü ordaki tüm charlar şuanda online olamıyor...Umarım düzeltirler...
  • bu charlar dragon 10 dakiler mi yoksa hepsi mi dahil
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

89 bin turk yoktur ya bunu oynayan . abartı gibi geldi bana. bide server kalmamış saymadığın :) hepsindeyiz mübarek .

ayrıca bu bilgiler nerden tahnim sanırım.

bunu nerden mi biliorum heroya gelir gelmez böle konulara bakrsan anlamassın tabi oyunun türkiye adminleri bolulu hackerlar benim arkadaşlarıdır oradan biliorum oyunu ko ya çevirdiler bende3 bıraktım tabi oyun donuor tabi ben zevki tam olrak aldım ama can sıkıntısına girmek istedim tekrara oyundayım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.