Şimdi Ara

Top Spin 2k25 geliyorrrrr (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
121
Cevap
6
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Top Spin 2k25 geliyorrrrrx (formerly twitter)
    #TopSpin2K25 (@topspin2k) on X
    https://x.com/topspin2k/status/1794148884995801363
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

Kaç sene geçmiş. Bir gram ilerleme yok.

• Oyun fena değil ama daha güzel olabilirdi. Tamamen para odaklı yapılmış. Her şey pro oyunculara. Ayrıca oyuncular gerçekçi değil. Önemli tenisçilerin olmaması da saçmalık. Piyasada adam gibi tenis oyunu olmadığı için bununla idare edeceğiz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Top Spin 2k25 geliyorrrrr

• Gençler oyuncuyu geliştirmek için verdiği 6 puan var ya artık onu vermiyor sebebi nedir acaba? Ne yapmalıyım. Maçları yapıyorum kupa alıyorum sadece kredi veriyor.

• Tiebreak bile 120’nin üstünde lisanslı oyuncu ile çıkacakmış. Tamam Top Spin’in animasyonları neredeyse rakipsiz ama bu bütçeyle birkaç tane lisanslı oyuncu olması kabul edilemez.

Ben Top Spin için çok heveslenmiştim ama günün sonunda grafik ve animasyon anlamında Top Spin’in epey gerisinde olan ancak hem mod desteğiyle yüzlerce gerçek oyuncu sunan hem de oynanışı çok gerçekçi olan Tennis Elbow 4’e başladım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyundaki saçmalıklardan biri de şu: Rakip güçlüyse atış yaptığı zaman bizim oyuncumuz sabit şekilde çakılıp kalıyor. Oyuncuyu fileden geri çekiyorum gelmiyor. Tam saçmalık. Ayrıca  Academy bölümünde bazı şeyleri yapmak inanılmaz derecede zor olmuş. Karakterler daha yumuşak olabilirmiş. Fiyat konusunu konuşmaya gerek yok zaten. Oyun ederinden çok daha fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 1 Haziran 2024; 19:44:35 >
  • Şu hareketi bir türlü yapamadım var mı yardımcı olacak arkadaş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 1 Haziran 2024; 20:15:30 >
  • Top Spin 2k25 geliyorrrrrOnlineFedereryoutube
    Few nice points from my latest World Tour match ;) Support me: https://paypal.me/onlinefederer?locale.x=pl_PL
    https://www.youtube.com/watch?v=F3NxTIWt-do
  • Her vurduğum top filede kalıyor.sebebinide bulamadim.oyunu satişa koydum cd li olarak

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

Adamın gücünü artırdıkça daha güzel atışlar yapıyor. Ayrıca düğmeye bir kez bastıktan sonra bırak tekrar bas. Gücü me kadar doldurursan o kadar sert atar. Yeşile gelince saniyelik bırak tekrar bas fileye takılmaz hocam.

Kendi gelistirdigim adam ile degilde hazır oyuncular ile oynuyordum.Tekrar deneyecegim.bilgi için teşekkürler.

• Köşelere atamıyorum topu! yeşil bardayken mi basılacak anlamadım?

• blendw kullanıcısına yanıt

Hocam bir kere adamın özellikleri iyi olacak. Ayrıca pozisyon alıp yön tuşunu atmak istediğiniz köşeye doğru basın o zaman atarsınız. Ben geri çapraz yapıyorum ama her zaman atmıyor.

Top Spin 2k25 geliyorrrrrx (formerly twitter)
    #TopSpin2K25 (@topspin2k) on X
    https://x.com/topspin2k/status/1799222313918845264

Teşekkürler cevap için.

Oyunu yeniden yaptılar galiba 30gb güncelleme nedir yahu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 19 Haziran 2024; 18:5:18 >

Bazen vuruşlarda bar çıkmıyor ve vurduğunda top çoğunlukla filede kalıyor.ama bar cıktığında vuruşlar iyi oluyor.özellikle topun sektiği yerlere yakın olduğunda bu problem ile karşılaşıyorum. bunun ile mi bir ilgisi var sence ?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.