Şimdi Ara

Top Spin 2k25 geliyorrrrr (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
6
Favori
3.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tuşa birkaç kez basınca bar çıkmaz hocam. Güncelleme neyle ilgili bilgim yok birazdan bakarım bilgi yazarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt
    Top Spin 2k25 geliyorrrrr
    Top Spin 2k25 geliyorrrrrtopspin.2k.com
    Patch Updates | TopSpin 2K25
    https://topspin.2k.com/2k25/patch-updates/
  • Top Spin 2k25 geliyorrrrr
  • Top Spin 2k25 geliyorrrrr
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

Oyuna alışınca vuruşlar biraz daha düzeldi.maç yapma haricinde,oyuncumun levelini yükseltme var mıdır ?

Kendine koç seç koçun levelini yükselt(upgraded) verdiği görevleri yapınca her koç birkaç farklı özelliğini yükseltecek.

• Oyun hafta sonuna özel ücretsiz

• Şu oyunla ilgili WhatsApp grubu kurup bilgi alış verişin de bulunsak harika olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 29 Haziran 2024; 16:28:39 >
  • rockwar kullanıcısına yanıt

Sagol bilgi için. İndiriyorum şimdi. Bi deneyelim bakalim

• onlineda patates oldum. setlerin 3 de bitmesi kötü olmuş . iyi servis atan alıyor maçı

• Bedava raketimizi alalım

Güç arttırımı yapiyor mu bu raket

Bilmiyorum kardeşim.

• Raket, ayakkabı, elbise gibi eşyalar karakterin gücünüz artırmaz. Bu eşyalar sadece karakterinin görünümünü değiştirir.

Güç artırımı için level kasman gerekiyor. (Maksimum 30 level) Ayrıca tenis stiline uygun koç kiralamalısın. Flat, topspin veya slice vuruşlara ekstra özellik veren koçlar var, servisini güçlendiren koçlar var vs.

Bu koçlarında kendi içinde level sistemi var. (3'e kadar yükseltebiliyorsun) Koçların verdiği görevleri yaparsan (Maç içinde "Coach objectives" diye yazar) aldığın bonuslarda yükselecektir. Ayrıca level 15'ten sonra karakterine ekleyebileceğin çeşitli özellik parçaları düşecek. (Forehand veya backhand'e +5 puan veren gibi...) 30 Level olunca bu eklentilerin verdiği bonuslarda artacak. Ayrıca bu eklentiler takım olarak takıldığında (3 ayrı sert var) değişik özellikler kazanacaksın. (Daha iyi servis karşılamak gibi)

Oyunu genel olarak beğendim. Online'dan ziyade kariyer modunda vakit geçirmeyi seviyorum. Güzel bir kariyer modu yapmışlar. Tek beğenmediğim kısmı Legend zorlukta bile oyunun kolay olması. Daha zorlu bir yapıda olmasını isterdim.

Son olarak paylaştığın code'lar için teşekkürler. Devamlı takipteyim :) @shinji mikami

• Aldueren kullanıcısına yanıt

Kardeşim anlamadığım bir şey var mesela online oynarken karşı tarafın attığı servisleri çok sert olunca karşılasam bile, topun dönüşünde adam diğer köşeye atınca, benim adam bir türlü yetişemiyor. Ayrıca rakip hem perfect hem de tam köşeye atıyor. Bunu nasıl yapıyorlar anlamadım. Bu arada oyunda topa giderken arka tuşlardan xboxta arka sol üstteki tuş koşma tuşu sanırım. Çünkü o tuşa basınca adam birden hızlanıyor.

Aşağıdaki linkte yer alan bilgilere göz atın belki işinize yarar.

Top Spin 2k25 geliyorrrrrtopspin.2k.com
    Season 2 Courtside Report | TopSpin 2K25
    https://topspin.2k.com/2k25/centre-court-pass/season-two/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 2 Temmuz 2024; 15:23:24 >

Online'da gözlemlediğim kadarıyla 4 stat öne çıkıyor. Oyuncular hem seçtiği koçlarda, hem eklentilerinde Forehand, Backhand, Servis ve Power statlarına yükleniyorlar. Forehand ve Backhand ne kadar yüksekse "perfect" vuruşlar o kadar çizgiye yakın düşüyor. Haliyle power ve servis'te yüksek olunca hem etkili hemde hızlı top gönderebiliyorlar. E böyle bir oyuncuya karşı servis karşılarken atağa çıkman çok zor. Kendi servisine tutunup hata yapmasını beklemekten başka bir şansın yok.

• Aldueren kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler hocam.

• Aşağıdaki YouTube kanalında tüm atışların nasıl olduğunu göstermişler. Benim gibi İngilizcesi olmayan, acemi arkadaşlar bakmak isterse linkten izleyebilirler.

Sayfanın en aşağısında Short yazan yerdeki videolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinji mikami -- 3 Temmuz 2024; 15:18:42 >

• Online maçlarda setler 3 de bittikten sonra bu oyunu bedava verseler indirmem

Vuruşların nasıl olduğunu anlatmıyor oradaki videolarda,rally ağırlıklı videolar var

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.