Şimdi Ara

Top Spin 2k25 geliyorrrrr (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
6
Favori
3.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kingofbet

Online maçlarda setler 3 de bittikten sonra bu oyunu bedava verseler indirmem

Yarım saati geçiyor bazen oyun uzadığı zaman.bana da süre makul geldi

• Top Spin 2k25 geliyorrrrr
  • Oyunu sonunda alabildim. Birkaç gün oynadım ve oynanışa bayıldım açıkçası. Vuruş hissi falan gayet başarılı. Lisanslı oyuncu sayısı çok az olsa da yarattığımız oyuncu ile online oynamak keyifli oluyor. Daha 13. seviyedeyim gerçi genelde yeniliyorum :)

Denk geldiğimizde oynamak isteyen varsa ekleşebiliriz.

• bugra35 B kullanıcısına yanıt

Bende level 12 deyim.yeni baslayıp nasil yükseldiniz hemen online da 13 levele ?

• Top Spin 2k25 geliyorrrrr
  • evren377 kullanıcısına yanıt

Ping sorunu fazla yok.

• Level aralarında büyük güç farkı var.üst leveldeki oyuncuları yenmek aşırı derecede zor

• Evet özellikleri 80 üstü olan oyuncuları yenmeyi geçtim herhangi bir puana ortak olmak bile imkansız. Orta seviyedeki oyuncularla bazı maçlar çok zevkli geçiyor ama.

• 2k olmasa ps5 i satardım.spor oyunlarının 1 numarası

• Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

Adamlar iyi oyun yapıyor yalnız şu tenise biraz daha cila yapılması lazımmış. Ayrıca özellikle Nadal gibi bazı üst düzey tenisçileri oyuna getirememeleri bizi hayal kırıklığına uğrattı. Bazı eğitimler aşırı zor. Bir iki fantastik hareket de koysalardı oyun mükemmel olacaktı.

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

Seneye dediklerinizde eklenir diye düşünüyorum.zaten benim gibi my player oynayanlar icin isimlerin bir önemi olmuyor.kendi karakterimizi yaratıp online turnuvalara katıldığımız için

• Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşımla birlikte almayı düşünüyoruz bu oyunu. Oynayan arkadaşlara bir sorum olacaktı. Oyun online bazında P2W midir ? Para yatırmasak oyuna online da rekabetçi olabilir miyiz? Para yatırıp karakter güçlendirme vs bulunuyor mu oyunda?
  • JabbaWockeeZ kullanıcısına yanıt

Para yatırıp karakter güçlendirme var.ya da bekleyerek güçlenmeyi tercih edebilirsin ama zaman alır.düşüķ level ile yüksek level birini yenmek oyunda çok zor

• Oyunu almak istiyorum. Pri sec farketmez. Satmak isteyen veya ortak olmak isteyen arkadaşlar pm atın lütfen

• Satın almak isteyen yazabilir(cd)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 5 Kasım 2024; 15:6:6 >
  • Koç_hisarlı K kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir?

• shinji mikami kullanıcısına yanıt

1350

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.