Şimdi Ara

Top Tier Universitelerde İyi Eğitim Alacağını Sanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birileri top tier ünilerden birine girememiş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • üniversitelerin asıl amacı öğrenciye bir şeyler öğretmek değil ki. şu an zaten ogrenebilecegin milyonlarca kaynak var. kitaplar, kurslar bilmem neler. üniversitelerin asıl amacı bilim üretmek aslında, öğrencilere ise sağlayacağı şey network, kulüpler, kaliteli arkadaşlar vesaire. yoksa Harvarddaki Python dersi ile bogazicindeki Python dersijin çok farklı olduğunu kimse iddia etmiyordur bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wubba Lubba Dub Dub

Udemy kurucuları odtü mezunu o ne olacak

Ee ne yapsın adam odtü puanı tutarken recep tayyip erdoğan universitesine mi gidecekti emk? Adama dayatmışlar eğitim müfredatını, başka çaresi olmadığı için çalışmış. O universite okurken kaç tane eğitim platformu vardı? O universitedeyken millet youtube’dan izlesene.com’dan zorno izlemeye çalışıyordu la eğitim mi vardı sanki. Al bak geçen gün burda da biri paylaştı, sen 19 yaşında hello world yazmayı öğrenecekken 15-16 yaşında robotik kodlamayı öğrenmiş kişilerin belki de derslerinden faydalanacaksın:

youtube
    BU GÜNE KADAR YAPTIĞIM ELEKTRONİK PROJELERİM ERAY AKTOKLUK
    https://www.youtube.com/c/ERAYAKTOKLUK/videos?app=desktop

• selimdansk S kullanıcısına yanıt

İyidir senden naber

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DC210C7A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

napim?

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Puhahaha, seni baya iyi keklemişler. Stanford’a girebilmek için motivasyon videosu çekmeni istiyorlar. İnsanları etkileyebilecek, yönlendirebilecek özelliklerin yoksa kabul edilmen baya zor. Ege fitness izleyerek motivasyon konusunda kendini geliştiren adamlar sana el sallar stanford’dan. O zaman görürüm bilkentini senin.

• CiroDiMarzio C kullanıcısına yanıt
    abi adam bilkentte ve türkiyedeki en iyi eğitimlerden birini alıyor. bilkentin eğitimini bilmeyen olmadığına göre yok ya bilkent iyi diye savunsun mu ? ayrıca bu üniversite gereksiz işi çok saçma üniversite okuyup şu an milyarder olanlar türkiyede yaşayanların %99'unun asla gidemeyeceği üniversiteleri daha iyi bir fikirleri olduğu için bırakmış insanlar. ya da elon musk'ın üniversite gereksiz tarzı bi şey demesi de bir şey ifade etmiyor çalışanlarının nereden mezun olup nerelerde yüksek lisans doktora yaptığı belli yani. kimse kendini kandırmasın çok dehşet bir girişimcilik zekası olan belki dikiş tutturur geri kalanına da düzgün bir üniversiteden mezun olmazsa ekmek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

abi adam bilkentte ve türkiyedeki en iyi eğitimlerden birini alıyor. bilkentin eğitimini bilmeyen olmadığına göre yok ya bilkent iyi diye savunsun mu ? ayrıca bu üniversite gereksiz işi çok saçma üniversite okuyup şu an milyarder olanlar türkiyede yaşayanların %99'unun asla gidemeyeceği üniversiteleri daha iyi bir fikirleri olduğu için bırakmış insanlar. ya da elon musk'ın üniversite gereksiz tarzı bi şey demesi de bir şey ifade etmiyor çalışanlarının nereden mezun olup nerelerde yüksek lisans doktora yaptığı belli yani. kimse kendini kandırmasın çok dehşet bir girişimcilik zekası olan belki dikiş tutturur geri kalanına da düzgün bir üniversiteden mezun olmazsa ekmek yok.

Udemy’de girişimcilik dersleri de var bu arada bilgin olsun

hocam udemyden alınan eğitim mutlaka iyidir hiç denemedim ama cidden çok faydalı olsaydı ortalık hem girişimci hem yazılım bilen iş insanlarından geçilmezdi diye düşünüyorum ama baktığımızda dünyanın belirli bir kesmi dışında gerisi fakir keşke onlar da udemyden girişimcilik dersi alsaydı o zaman

• Konu aşırı eğlenceli yuppi

Sen bilkentin yeni spor salonunu gormemissin anlasilan. Giren kasli yakisikli 190 olarak cikiyo salondan ve f12 berlinettalarina binip ee binasında derse giriyorlar

Ege f*tness gibi f🤢kir seyleri bilkentte izlenemez, izlersek fen fakultesinin onundeki havuza kusuyoruz zaten. M🤮tivasyon f*kirlerin kendisini kandirmasi masmalesef 

• Burada on numara kaynak muhabbet döner valla o ona sallar bu buna tam adamlar konunun içinde konu sahibi de dediklerine inanmış valla seyirciler yerini alsın bize buradan çok ekmek çıkar.

En son zengin bebesine karşı dh tek yumruk konusundan haz almıştım bakalım bu yetişebilecek mi.Johanneis mi neydi gelsin de eğlencenin doruklarına çıkalım

• quote:

Orijinalden alıntı: usagiskitty

hocam udemyden alınan eğitim mutlaka iyidir hiç denemedim ama cidden çok faydalı olsaydı ortalık hem girişimci hem yazılım bilen iş insanlarından geçilmezdi diye düşünüyorum ama baktığımızda dünyanın belirli bir kesmi dışında gerisi fakir keşke onlar da udemyden girişimcilik dersi alsaydı o zaman

Dersini almadığın platform hakkında yorum yapma. Udemy’de girişimcilik videolarıyla dolandırılan biri sürü öğrenci girişimcilikte büyük bir adım attı. 40-50 tlye başka nerede dolandırılıp tecrübe kazanabilirsin? Adamlar dolandırılmayı bile evinize getirdi cüzi bir miktar karşılığında, eskiden girişimcilik kursları falan vardı millet zengin olacam diye gidip vurduruyordu, o kursların, konuşmaların sahipleri bile udemy’de şu an. Artık haftalarca o konuşmalara gitmene de gerek yok, evinde pijamayla oturup 40-50 tl karşılığında 10 numara hayat tecrübesi daha ne olsun?

• Ahh millet top tier kazansın biz y*ü kazanalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Sen bilkentin yeni spor salonunu gormemissin anlasilan. Giren kasli yakisikli 190 olarak cikiyo salondan ve f12 berlinettalarina binip ee binasında derse giriyorlar

Ege f*tness gibi f🤢kir seyleri bilkentte izlenemez, izlersek fen fakultesinin onundeki havuza kusuyoruz zaten. M🤮tivasyon f*kirlerin kendisini kandirmasi masmalesef 

Kıskanıyorsunuz işte kendini geliştirmiş bir adamı, kimse size yetişsin istemiyorsunuz. Kaçınız ege fitness gibi azrailden full onaylı, cehennemden yeni çıkmış bir antremanı yapabilirsiniz? Adamın tinderda düşürüp yol verdiği kızlar için siz bilkentte adam vurursunuz. F12 ile değil maykıl şımaykıl’ın formula 1 aracıyla bile ayarlayamazsınız o kızları. Hadi şimdi havuzda ağlayın da gözyaşlarınızı su sansınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CiroDiMarzio -- 7 Ağustos 2021; 2:58:51 >

hskdkdkfkelf peki hocam udemyden aldığınız derslerden girişimciliğe giden yolunuzu izliyor olacağım

• Sanırım yeni bir efsane doğuyor yerimizi alalım rez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • usagiskitty U kullanıcısına yanıt
    dalga geçmiyorum neyle ilgilendiğinizi de bilmiyorum umarım başarılı olursunuz

Şu ege f*tness denen f*kir objesini yazarken sansurleseniz olmuyor mu tum bilkenterlar olarak bu asiri f*kir varosluktan midemiz kalkiyor Hayir ille garajdaki mini cooperlari satip udemy i satin alip kapatmamiz mi lazim boyle f*kirliklerle ugrasmamak için anlayamadik hala 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.