Şimdi Ara

Top Tier Universitelerde İyi Eğitim Alacağını Sanmak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
7
Favori
5.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel konu ben de Bilkent ve GSÜ arasında kalmıştım.Udemy’de karar kıldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derainandre D kullanıcısına yanıt
    Kodlab kitaplarına da bir bak hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 milyoner arkadaşın varsa 5. Milyoner sen olursun 4 tinerci arkadaşın varsa 5. Tinerci sen olursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vallahi bu benim hocam 5.tinerci ben oldum gibi g*tumu toparlayamadım 2 senedir

• KAJZLADJLWCJALKDKC

• Olm ne olmuş la burda :D çekirdeğimi aldım f5 ata ata izliyorum.

• İşte o palyaço benim

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt

+1

Network olmadan bilginin bir getirisi ya olmuyor ya da değerinin çok altında oluyor.

Edit: "Getiri" bu başlıkta kullanılan anlamda kullanılmıştır. (İşe girmek para kazanmak konfor seviyesinin artması gibi) Yoksa yeknik bir şeyi öğrenmenin verdiği haz tabi ki yadsınamaz ve şahsen ben buna da çok önem veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umit.evleksiz -- 3 Eylül 2021; 5:9:52 >
  • killibaba15 kullanıcısına yanıt

LA ŞU RESMİNİ DEĞİŞTİR ARTIK

• bende top tier okumuyorum ama

Kıskanmayın olm laa, çalışın sizde girersiniz. Kötülemeye gerek yok, her şey ortada zaten, sen kötüledin diye kötü de olmuyor

boşa yorulma hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bro iyte zaten second tier, top tierlerin bir tık altı

• tam itü ceng yazıyordum bu başlığı gördüm. vazgeçtim ve acı teng yazdım kasiyer oldum. teşekkürler hocam

• Lapsekili_Big_Smoke kullanıcısına yanıt
    Kel messi lobisine katıl hocam

• YKS'de 20 net yapıp kendimi aileme karşı savunma şeklim. "Baba ne yapacan üniversiteyi udemyden kurs alıp daha iyi olacam"

• İTÜ ceng yazıcaktım başlığı gördüm farkı yokmuş zaten Bayburt üniye gidiyorum

• Üniversite zaten kendini daha iyi ifade edebilmek, network kasmak, kendini geliştirdiğini göstermek için var ve bunları top tier üniversiteler iyi yaptığı için üst sıradalar, hayır başka konu da da modern kölelik yapıyorsunuz yazılmış ama orada bile ben 8 bin 9 bin saat kendimi geliştirdim falan yazıyordu. Zaten dersler hemen hemen aynıdır, biz zaten üniversitenin diğer imkanlarından yararlanmak için oralara gitmek istiyoruz. Belki kişi bu top tier üniler de kendini çok daha iyi geliştirecek (hem akademik hem de sosyal) iş dünyasına daha rahat atılacak, belki kendi işini kuracak belki hayali olan şirkette çalışacak, bu konular sırf insanların hevesini kırmaktan başka bir şeye yaramıyor.

• Selcuk üni mi udemy mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.