Şimdi Ara

TOP. VE FÜZE OKL.ÖĞR. VE KURSLAR TB. / ANKARA POLATLI / ANKARA (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
809
Cevap
20
Favori
69.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Meslek kurası çıktıysa kurada çekeceğin heryer, neresi olursa olsun mesleğini yapabileceğin yerler. Takım komutanı olucak asteğmenlerin eğitimleri, eğitim tarihleri ve kura yerleri meslek kurasına tabi olanlardan tamamen farklıdır. içiniz rahat olsun
  • Takim komutani olarak gidecek olan 2.5 ay egitim alacak, meslekci gidip 3 ay mi egitim alip takim komutani olacak? Kuraya kalacaksak boyle bir durum icin neden daha erken katilis yapiyorum ki adi belli sen takim komutani ol desinler 2 hafta gec gideyim. Ben o olayin esas birlikte komutanin kararina bagli olarak gelisecegini dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Bende polatlıda top ve füze okulunda 2.5 ay takım komutanlığı için eğitim alacağım. Adres değişikliği için sülüsümü bugün şubeden aldım ve verirken diploma fotokopisi istiyorlar. 11 ağustosta askerliğin başlıyor, 13'ünde teslim olmak gerekir dediler. Eskişehirden gideceğim için problem olmayacak.
    Benimde merak ettiğim konular, saatim metal kordon ve çerçeveli sorun olurmu?
    İkincisi oraya kendi spor ayakkabımızı götürebilirmiyiz? kırmızı beyaz renkli özellikle.
    Bilen arkadaşlar cevaplarsa mutlu olurum. Herkese hayırlı teskereler.
  • devreler valizler hazir saclari da hallettik artik cumartesi gunu teslim kaldi bir tek. bugun polatlidan gectim hafif bir havasini aldik diyelim...insallah kazasiz belasiz atlatiriz acemiligi...

• bu kamuflajların herhangi biryerinde cep falan yok mu? boyuna asılan cüzdan tasma gibi duruyor hakkaten bugün alacaktım çok itici geldi vazgeçtim,kimlik ehliyet bankakartı falan olan cüzdanımızı taşıyamıyor muyuz içerde bavulda mı duruyor? haki renk fanila kalmamıştı artık orada alacağım.birileri herşey orada var demişti bu temiz kirli torbası da var mıdır,bilgisi olan?

buarada asker saatinde çıtayı yükselttim f-201wa

• Hani 3 numara kestimiyorduk beyler yalan mı oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkness12 -- 1 Ağustos 2014; 1:34:16 >
  • Arkadaşlar son mesajımdır. Öncelikle bu forumda bilgilerini paylaşadan herekese teşekkür ederim. Gece 1 gibi yola çıkıp öğlden sonra teslim olucam.
    Hepinize hayırlı teskereler dilerim.
  • thornmaeglin T kullanıcısına yanıt
    devre kamuflajlarda cep var boyuna asma olayi gece uyurken asmak icin. dedigin cogu malzemeyi bulursun iceride.

• Arkadaşlar, sigara olayı konusunda bilgisi olan var mı? İçerde satılıyor mu? Karton getirsek sorun olur mu?

Bir de bu banyo havlusu çıkmıyormuş verilen çantada. Bizim getireceğimiz havlunun rengi önemli midir?

Ben PTT kart olayını da halletmedim henüz. Bakalım bugün herhangi bir şubeye gidip almaya çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekarburak -- 1 Ağustos 2014; 14:04:13 >
  • Amiga 500 A kullanıcısına yanıt
    Anladim sagol devre

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekarburak B kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla askeri kantinlerde genelde tekel 2000,2001 satiliyor yani kibrista sivillerde kullaniyordu kantini oyleydi arada bazen winston getirirlerdi.karton alip goturcem

Havlu bende deniz havlusu goturuyorum onu da yesil isteyeceklerini dusunmuyorum.

Ptt den yol parasi aldim fakat adima kart olmadigini basvurmam gerektigini soylediler bende onemsemedim cunku teb den kart verecekler galiba maaş icin

Yarin görüşmek üzere,herkese iyi yolculuklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben telefon götürmeyi düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
  • Yarın buralar çayır çimen olucak, tüm forum hazır kıta gezicek. Şimdiden herkese hayırlı ve güzel teskereler. Bu gece 00.30 da yola çıkıyoruz yarın öğlen gibi teslim oluruz heralde.

Orada görüşürüz ^^
  • tertipler aylardır deli sorularla birbirimizi tırmaladık. sorularımız yeni sorular cevaplarımız yeni cevaplar doğurdu. şimdi artık kayıtsız şartsız teslim olma vakti. herkese hayırlı teskereler. görüşmek üzre.
  • evet tertipler yola cikacak olanlara hayirli yolculuklar...su on gunde baya bir iyi oldu bu baslik yarin kismetse iki gibi teslim oluyorum ben de...yarin uc numara saclarimizla bulusmak uzere simdiden hayirli tezkereler hepimize ve pek tabii ki atarsa 360...

• Yarın 11 gibi Aşti de olacağım öğlen vakitlerinde de Polatlıda oluruz

Orada görüşmek üzere tertipler
  • Tertipler hepinize teşekkür ederim. Sayenizde baya bilgi sahibi oldum. Yarın görüşürüz. :) Ben de öğlen Polatlı'da olacağım. :)
  • Hadi bakalım polatlı yolcusu kalmasın herkese hayırlı teskereler.
  • arkadaşlar mp3 player kullanmak yasak mı askeriyede bir bilgisi olan var mı?
  • 1 saat sonra istanbuldan biniyorum, görüşürüz tertipler. hepimize hayırlı teskereler :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.