Arkadaşlar bu konu daha önce açılmıştı fakat, şuan baktığımda bulamadım. Zamanında o konu içerisindede bununla ilgili bir cevap göremediğimden aklıma takılan bir soruyu sizlerede sorma ve fikrinizi almak istiyorum. Linkte, tüm serverlerdeki oyuncuların online süresi, lvl vs. durumuna göre bir nevii top100 listesi yapılmış ve gördüğüm kadarıyla bu site sro nun kendisine ait de değil. Şimdi sormak istediğim şu, bütün serverdeki bukadar char ismini ve lvl ına kadar olan bilgiyi nasıl ve nerden edinmiş olabilirler ? (ki liste şuan güncel halde değil, bakıldığında lvl lardan anlaşılır zaten)
Zaten güncel liste diye vermedim , mesajıma iyi dikkat edilirse amacımının güncel liste vermek değil bu liste ile ilgili aklıma takılan bir soruya cevap bulmak için olduğu anlaşılır diye düşünüyorum.
sorry
:S acaiyp bi konu orasida var eger bu illegal yoldan alınan bi istatistik ise joymaxin isi akriisk yani önLem alsa iyi olur.
hakkatten nası bulmuşlar yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme