Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Lethero benimde burya çıktı kısa dönem olarak. İletişime geçelim
  • uzun dönem topçu beyler bu pazar teslim oluyorum
  • arkadaşlar bende topçu uzun dönem polatlı çıktım. branşı : 66 diyor... 66 ne anlamadım ?? bilgisi olan varmı ?
  • Kısa dönem olarak;

Eğitim Birliği TOP. VE FÜZE OKL.KH. / ANKARA POLATLI / ANKARA

Esas Birliği: TOP. VE FÜZE OKL.GÖS. VE TATB.A. POLİGON BL. / ANKARA POLATLI / ANKARA

tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar.
  • Terzi_kamil T kullanıcısına yanıt
    kardeş ANKARA POLATLI YEDEK SUBAY TOPÇU olarak çıktım bendede branş 66 baktım bulamadım irtibatı koparmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beykoz34

kardeş ANKARA POLATLI YEDEK SUBAY TOPÇU olarak çıktım bendede branş 66 baktım bulamadım irtibatı koparmayalım...

devrem bende onu araştırıyorum. bir kaç kişi daha var branşı 64 felan onlara sordum bakalım... heyecan yaptım meslekçi felan mı diye öyle deilmis (:
    11 kasım yazıyor sevk tarihinin başlangıcı meslekçiler yarın öbür gün gidiyor herhalde bu branşların ismin yerine numara verdiler bu dönem
  • quote:

11 kasım yazıyor sevk tarihinin başlangıcı meslekçiler yarın öbür gün gidiyor herhalde bu branşların ismin yerine numara verdiler bu dönem

meslek neydi devrem ?
    kardeş harita mühendisiyim ama meslek kurası çıkmadı artık orda ne iş yaparız bilmem genede yedek subay orda yapan birine sordum rahat dedi zaten 18 gün falan acemilik ondan sonrada 2 ay eğitim ondan sınav oluyor dedi senin meslek neydi branş 66 olduğuna göre bi yerlerde rastlaşırız:))
  • quote:

kardeş harita mühendisiyim ama meslek kurası çıkmadı artık orda ne iş yaparız bilmem genede yedek subay orda yapan birine sordum rahat dedi zaten 18 gün falan acemilik ondan sonrada 2 ay eğitim ondan sınav oluyor dedi senin meslek neydi branş 66 olduğuna göre bi yerlerde rastlaşırız:))

devrem meslektaşız. bende harita mühendisiyim. benim sınıf arkadaşlarım çoğu ankara polatlıda topçu olarak yaptı.simdi izmirde kıbrısta erzurumda ustabirligini yapıyorlar.
    görüşürüz tabi devrem (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terzi_kamil

quote:

devrem meslektaşız. bende harita mühendisiyim. benim sınıf arkadaşlarım çoğu ankara polatlıda topçu olarak yaptı.simdi izmirde kıbrısta erzurumda ustabirligini yapıyorlar.
    görüşürüz tabi devrem (:

bendede öyle devrem demekki bizim kaderimiz böyle :)) İyi oldu haritacı haritacının halinden anlar...

• arkadaslar branş 64 cıktı bu nedir acaba,meslekçi asteğmen mi yoksa takım komutanı mı ? 27 ekim'de gidicem. sanırım 1 aylık eğitim alacağız.
  • Borden22 kullanıcısına yanıt
    kardeş 27 ekimde gidiceksen meslekçisindir banada branş 66 çıktı 11 kasımda gitcem normal yedek subay
  • quote:

kardeş 27 ekimde gidiceksen meslekçisindir banada branş 66 çıktı 11 kasımda gitcem normal yedek subay

eyvallah dostum sagol. her kafadan farklı ses cıktı ondan kafam karıstı.netlestirdin sagol.
    lafı olmaz kardeş bu branş 66 lar hep harita mühendisi herhalde senin mesleğinde o branş numarası tahminim
  • quote:

lafı olmaz kardeş bu branş 66 lar hep harita mühendisi herhalde senin mesleğinde o branş numarası tahminim

branş:64 benim yanlıs bakmıssın :)
    bizim elektrik mühendisliği..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Borden22 -- 25 Ekim 2013; 22:35:15 >
    bizimki 66 kardeş harita mühendisi senin branşına göre o numaralar tam ifade edememişim herhalde neyse hayırlı tezkereler oralarda denk geliriz belki
  • quote:

bizimki 66 kardeş harita mühendisi senin branşına göre o numaralar tam ifade edememişim herhalde neyse hayırlı tezkereler oralarda denk geliriz belki

eyvallah dostum sana da hayırlı tezkereler.
  • benim de polatlı elektrik müh pazar günü teslim oluyorum branş 101 hava kk topçu yedek subay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknonel -- 25 Ekim 2013; 22:59:53 >
  • Arkadaslar ben elektrik muh.yim brans 102 yaziyor ne bu aradim bise bulamadim meslek mi yoksa basla birseymi jandarma genel kom. topcu ydk sby

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.