Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Üsteğmen Ali Mavuş hala orda mı? Bilen yok mu?

Kendisi en sonra 345. dönemlere eğitim vermiş, 347. dönemlere ise Topçu Ütğm Zekeriya Tosun ile birlikte Polatlıdan ayrılmışlardır.

Ali Komutan, en son sanırım Sınıf değiştirmiştir. Yani artık Topçu değildir

Zekeriya Komutan ise Doğuya tayinimi isteyeceğim diyordu 343. dönemlere....
  • quote:

Orijinalden alıntı: secox014401

Merhaba arkadaşlar bu mayısta uzun dönem er olarak katılacagım tümen burası. İnanın kafamda çok soru işaretleri var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim cidden. nasıl bi yerdir askerlik nasıl geçer . genel olarak ortam nasıl uzun dönem erlere karsı . okudugum kadarıyla hep kısa dönem arkadaşları gördüm . acaba mesleki olarak mı seçildim buraya . sivilde harita teknikeriyim koordinat ölçüm falan o nedenlemi bu okula secildim anlayamadım =) saygılar...

Kardeşim Ben Aslen Polatlılıyım ,

Sana şu kadar söylüyorum , kesinlikle harika bir yer şehrin içinde bi o kadar büyük araziye sahip , şehirde askere karşı hiç bir tavır yok halkı gayet yardımseverdir , sen askersin diye sırtına binmezler :)

Genelde bir çok ünlünün de askerlik yaptığı yerdir . ; Kerem Cem , Barış Manço , Maraz Ali :)

Bu konuda rahat olabilirsin :)

• Axe' sagol kardeşim içimi rahatlattın bi nebzede olsa .. havalar nasıl peki sogukmu şimdi ? adanadan geleceğimde malum bizim buranın kısı bile sıcak. orada sıcaklıkla ilgili problem çekermiyim donmayalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: secox014401

Axe' sagol kardeşim içimi rahatlattın bi nebzede olsa .. havalar nasıl peki sogukmu şimdi ? adanadan geleceğimde malum bizim buranın kısı bile sıcak. orada sıcaklıkla ilgili problem çekermiyim donmayalım :D

Kardeşim sana şu kadar söyleyim kışın ayazı meşhurdur :) Kar yağmur nadir fena ayaz vardır buna hazırlıklı gel yeter :)
  • offff desene devamlı basımız agrıyacak diye =) sinüzit var saçlarda kısa olacak fenaaa:D ayaza alışmak çok zor olacak :(
  • Polatlıdan selam beyler ilk 18 günümüzü atlattık rütbeleri takmak için şafak 60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonsterKill88 -- 30 Nisan 2013; 14:46:17 >
  • 18 günlük askeri hapis hayatımız sona erdi sonunda.Haftasonu çarşılarıyla bu 2 ay daha rahat geçecek diye ümit ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

18 günlük askeri hapis hayatımız sona erdi sonunda.Haftasonu çarşılarıyla bu 2 ay daha rahat geçecek diye ümit ediyorum

Bundan sonrası daha keyifli geçer, sınıflarda falan derslere gireceksiniz, bazı Albaylar çok iyidir, hoş muhabbettir hatta çok komiktir esprilere boğabilir. Bu dönemin keyfini çıkarın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

quote:

18 günlük askeri hapis hayatımız sona erdi sonunda.Haftasonu çarşılarıyla bu 2 ay daha rahat geçecek diye ümit ediyorum

Bundan sonrası daha keyifli geçer, sınıflarda falan derslere gireceksiniz, bazı Albaylar çok iyidir, hoş muhabbettir hatta çok komiktir esprilere boğabilir. Bu dönemin keyfini çıkarın...

Kesinlikle

sabah 9, akşam 21.30 her haftasonu ceza veya nöbetiniz yoksa çift çarşınız verilir.

bir kere (en fazla 2 kere) bölük/tabur nöbetçisi olur çıkamazsınız haftasonu, o kadar da sıkıntı olmaz...

bir de halısaha maçı yaparsınız. Bizim bölük arkadaşları toplam 2 maçta, 2 kişiyi telef edince bölük komutanı "siz oynamayı bilmiyorsunuz" diyip, halı sahayı yasaklamıştı.
    bu iki kişiden birsi devre kaybı oldu, diğeri oraya buraya alçılı ayak+koltuk değneği gider olmuştu

• İnşallah bakalım sonumuz da iyi olsun.Kıbrıs'la ilgili iyi haberler duymuyoruz ve yarımız Kıbrıs'a gidecekmiş lafı var.
  • gürler zaferin teranesiyle
    çoşkun sesi bir topun derinden derine
    bir hükmün gazanferanesiyle
    şimşekler çakar şarapnelinden

10 numara, 5 yıldız marş olmuş gerçekten
  • quote:

İnşallah bakalım sonumuz da iyi olsun.Kıbrıs'la ilgili iyi haberler duymuyoruz ve yarımız Kıbrıs'a gidecekmiş lafı var.

Ne gibi haberler? Bana Polatlı dan sonra Kıbrıs çıkmıştı, çok rahattı. Birde sanırım birlik çok farkediyor Kıbrıs ta, bazılarında su sorunu falan vardı...
  • Vay be 18 gün ne çabuk bitti.. Soğuktu, sıcaktı, yürüyüş, çömeliş derken topçu asteğmen olduk çıktık.. İki haftaya kıtalarda göreve başlayacak meslekçi asteğmenler olarak 75lik gerçek topçu asteğmenlere selam eder, Allah'tan sabır dileriz.. Kıtaya gidecek meslekçi arkadaşlarıma ise başarılar, hayırlı hizmet dilerim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz kızılırmak

Vay be 18 gün ne çabuk bitti.. Soğuktu, sıcaktı, yürüyüş, çömeliş derken topçu asteğmen olduk çıktık.. İki haftaya kıtalarda göreve başlayacak meslekçi asteğmenler olarak 75lik gerçek topçu asteğmenlere selam eder, Allah'tan sabır dileriz.. Kıtaya gidecek meslekçi arkadaşlarıma ise başarılar, hayırlı hizmet dilerim..

Amin ,Allah gerçekten kalanlara sabır versin. Kıtaya gidecek arkadaşlar içinde aynı dilek ve dualarımla... Kaçıncı takımdaydın kardeşim :)
  • Merhaba arkadaslar,
    Mebs Mamak'ta 21 gunu bitirdik. Ustada Polatli lojistik destek komutanligina gidiyorum, bilenler, gidenler varsa Polatli ve Topcu tugayi hakkinda bilgileri bekliyorum, simdiden tesekkurler, herkese hayirli ve iyi teskereler diliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

quote:

Vay be 18 gün ne çabuk bitti.. Soğuktu, sıcaktı, yürüyüş, çömeliş derken topçu asteğmen olduk çıktık.. İki haftaya kıtalarda göreve başlayacak meslekçi asteğmenler olarak 75lik gerçek topçu asteğmenlere selam eder, Allah'tan sabır dileriz.. Kıtaya gidecek meslekçi arkadaşlarıma ise başarılar, hayırlı hizmet dilerim..

Amin ,Allah gerçekten kalanlara sabır versin. Kıtaya gidecek arkadaşlar içinde aynı dilek ve dualarımla... Kaçıncı takımdaydın kardeşim :)

3. bölük 6.takım 4. manga komutanıydım kardeşim.. Saygılar.. Sen hangi takımdaydın, meslek nedir?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KaiKiseN

quote:

3. bölük 6.takım 4. manga komutanıydım kardeşim.. Saygılar.. Sen hangi takımdaydın, meslek nedir?

3.boluk 3.takim 3.manga 3.kisisiydim kardesim:) elektrik muh meslek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk şafağın 36'sı geçti kalan 41.Sanki hep askermiş gibi hissediyorum ama geçen hala kalandan az:/
  • MErhaba ASKER ARKADAŞLAR SİZE HAYIRLI TESKERELER DİLİYORUM. POLATLIDA ETİ CADDESİNDEN TOPÇu FÜZE OKULU VE ASKERİYEYE DÖNMEDEN VAKIFBANK ÇAPRAZINDA İŞYERİMİZ VARDIR. POLATLININ EN KALİTELİ VE LEZZETLİ KÖFTESİNİ UYGUN FİYATA YİYEBİLİRSİNİZ YER TARİFİ ,SOHBET MUHABBET EDEBİLİRİZ. HEMEN YANIMIZDA TELEFONCU ESNAF ARKADAŞLARIMIZ VAR ORDAN HER TÜRLÜ HAT KONTUR İŞLERİNİZİ HALLEDEBİLİRSİNİZ. - KÖFTECİ HÜSEYİN BEY - HEPİNİZİ BEKLERİZ.

HAYIRLI GÜNLER.
  • kıbrıs 14. Zh tugay 4. Batrya da olan varmı beyler ?
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.