Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Üsteğmen Ali Mavuş hala orda mı? Bilen yok mu?

Kendisi en sonra 345. dönemlere eğitim vermiş, 347. dönemlere ise Topçu Ütğm Zekeriya Tosun ile birlikte Polatlıdan ayrılmışlardır.

Ali Komutan, en son sanırım Sınıf değiştirmiştir. Yani artık Topçu değildir

Zekeriya Komutan ise Doğuya tayinimi isteyeceğim diyordu 343. dönemlere....

ali mavuş adamın kralıdır sakarya kışlasındaydı ama istanbula okula çıkmış facebooktan hala görüşürüz 339. dönem uzun devre dedeniz olarak gelen ve geleceklere tavsiyemdir 1. çok kasmayın derece vs için zira birçok değişkene göre değişebilir 2. çarşı izinlerinde polatlıda internet cafe de heba etmeyin kimse size 2 gün neden ankaraya gittin demez iki avm gezersiniz sinemaya gidersiniz kuğulu parkta serin serin oturursunuz

• 39.Tümen 39.Alay 1.Topçu Taburu 1.Batarya ya gelcek olan varsa yardımcı olalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaschar1907

kıbrıs 14. Zh tugay 4. Batrya da olan varmı beyler ?

bizim yan batarya :) bende 3. bataryada 349. dönem adestimim gelin gelin bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatign -- 27 Haziran 2013; 17:07:52 >
  • phating, 14. Tugay nasıl braz bilgi alsam sendn bizi neler bekliyor =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaschar1907

phating, 14. Tugay nasıl braz bilgi alsam sendn bizi neler bekliyor =))

Bizim tugay iyidir diger tumenlere gore anlaticak cok sey var aslinda ama bu sekilde anlatilmaz :) biraz ters bi donemde geliyosunuz denetleme yonunden ama bence ekime kadar rahat bi sekilde devam eder faaliyetler. Merak ettiklerini sorarsan daha hizli olur bence ayrica ozelden sor burayi kirletmiyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lüleburgaz 65.mekanize piyade tugayı topçu taburun da olan arkadaş var mı ? 351. dönem topçu atğm.ler olarak mesaimiz 15 temmuzda başlıyor
  • sevk bitiş tarihi 29 temmuz görünüyor ama şubeden bana 12-13 ağustosta teslim olacaksın dediler. ne yapmam lazım acil cevaplarsanız sevinirim

birde yüksek kimyagerim ne görev verirler acaba
  • kolay geçer askerliğin için rahat olsun. toplaşın 351 meslek kuracıları aile kantinine uygun adımda gidiyoruz ulan ne günlerdi be her gün yürüyüş kararıyla uygun adımda giderdik

• Değerli arkadaşlar; 2013 Ağustos 352. Dönem Meslek Kurası Polatlı olanları aşağıdaki gruba bekleriz.

BUYRUN BURDAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multihacker42 -- 25 Temmuz 2013; 16:22:24 >
  • Şube AdıYENİŞEHİR (BURSA)
    AdıALİ
    Sevk Bitiş29/07/2013
    Celp DönemiAĞUSTOS 2013
    Eğitim BirliğiTOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/POLATLI/ANKARA
    Celp Grubu1
    Esas Birliği/KuvvetKARA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç25/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

Arkadaşlar bu nedir bir bilgisi olan var mı.Mehmetçik dersanesi falan mı biliyo musunuz.
  • Polatlıda 88/2 uzun dönem acemilik yapmsıtım .Benim dönemimde Kavurucu sıcaklarıyla Uzmanlarıyla hele hele ,Usta dönem Cavuslariyla hayatımızın en kötü 75 gununun gectigi yerdiR. Bizim dönemde usta askjerlerden 1-2 kisi firar etmisti .Egitim aralarindaki 10 -15 dk Molalarda namaz icin izin istedigimde uzman mesai sattlerdinde ibadet yasak demişti . Ustalıgım 39.Tümen 39.Alay 1.Topçu Taburu 1.Batarya da yapmıstım bende yeşilyurtta .
  • Benim de TOP. VE FÜZE OKL.KH./ANKARA POLATLI kısa dönem çıktı. güncel bilgi paylaşımı yapabilecek olan var mı?
  • Aralık 2012 ve Nisan 2013 dönemlerinde gidipte güncel bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ederim. Uzunca yazmasına rağmen sıkılmadan baştan sona kadar okudum @burakayser 'in yazısını :))
  • Celp Dönemi AĞUSTOS 2013
    Eğitim BirliğiTOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/PolATLI/ANKARA
    Celp Grubu1
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç 25/07/2013
    Sevk Bitiş 29/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

Sivilde avukatım.

Benim polatlıya ne zaman teslim olmam gerekiyor ?

Meslek kurası ne anlama geliyor?

Sevk bitiş tarihi ne anlama geliyor?
    teslim olma tarihi mi yoksa evrakı alacağın son tarih mi oluyor ?

Ben daha askerlik şubesinden evrak almadım.
    pazartesi evrakı alıp aynı gün Polatlıya ulaşmam mı gerekecek?
    Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bckara

Celp Dönemi AĞUSTOS 2013
    Eğitim BirliğiTOP. VE FÜZE OK.K.LIĞI/PolATLI/ANKARA
    Celp Grubu1
    StatüYEDEK SUBAY
    SınıfTOPÇU
    Sevk Başlangıç 25/07/2013
    Sevk Bitiş 29/07/2013
    Branşı MESLEK KURASI

Sivilde avukatım.

Benim polatlıya ne zaman teslim olmam gerekiyor ?

Meslek kurası ne anlama geliyor?

Sevk bitiş tarihi ne anlama geliyor?
    teslim olma tarihi mi yoksa evrakı alacağın son tarih mi oluyor ?

Ben daha askerlik şubesinden evrak almadım.
    pazartesi evrakı alıp aynı gün Polatlıya ulaşmam mı gerekecek?
    Ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim.

Arkadasım en gec teslim olma tarihin 29 temmuz'dur. Fakat sen askerlik subesinden 29 temmuz ptesi alırsan sevk evraklarını sana +1 yada +2 gün yol süresi verirler. Yazar sevk evrağından teslim olma tarihin diye. Benimki mesala 12 ağustos sevk başlangıcı, 1 gün yol, 14.08.2013'de teslim olacağım. yani bu tarihi geçirdiğin gün bakaya işlemine tabi tutuluyormuşsun. askeriye ne kadar geç girersen o kadar geç çıkarsın dediler. Önemli olan teslim olma günü neyse ogün mutlaka saat 17:00ye kadar en geç askeriye ye teslim olmalısın. siz meslekçi yedek subay adaylarının 1 ağustosta eğitimleri başlıyormuş haberin olsun, en geç 30 temmuz veya 31 temmuza gün verirler sana. tabiki ptesi mutlaka sevk evrağını son gününü gecirmeden alman gerekiyor ;)

• Arkadaşlar şuanda burada asker olan veya yakın zamanda askerlik yapmış olan var mı ?
    Biraz bilgiye ihtiyacım var.
    Acemiliği yapıp uzun dönemi de burada yapabilen var mı ?
    Ben uzun olarak gideceğim.
  • Tertip forumda okuduğum kadarıyla fazla düşen yok herhalde.

• Kimseye burası çıkmadı mı yahu :)
  • Benim burası çıktı kısa dönem topçuyum beyler yok mu hiç kimse.

58. alay ile burası aynı değil sanırım 3 kışla varmış benimki 58. alay. var mı bu bahsettiğim yerler hakkında fikri olan arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 25 Ekim 2013; 16:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.