Şimdi Ara

TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI ANKARA POLATLI çıkanlar buraya (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.602
Cevap
17
Favori
476.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yemin sonrasında evci izini oluyor mu?Hafta sonuna denk gelse mesela?
  • ya acemilik kısmını çok takmayın kafanıza 2.5 ay alt tarafı. 2 ay annenizi görmezseniz ölmezsiniz. hanım evladı olmayın iki dakika :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joker

quote:

Orijinalden alıntı: cenkkurtca
    Kıbrısa gelme de türkiyede nereye atanırsan atan o kadar diyeyim . :)

Ben cenkkurtca ya hiç katılmıyorum. kıbrısta atış tk olarak yaptım 2 sene önce. altımda arabam vardı,yanımda kız arkadaşımla dışarda evde kalıyordum. hergün kumarhanelerde o turnuva senin bu turnuva benim poker oynuyordum. 2bin küsür maaş veriyorlar. benzin ucuz ve plajları güzel. gece klüpleri var(kerane), 5 karton sıgara ve 2.5lt alkol istikakın var. ben sıgara kullanmıyordum dışarıda okutuyordum. 2-3 milyarda ordan kazanabiliyorsun. 1 yıl daha yap deseler yapardım :)

valla iyiymiş :D hele şu sigara okutma işi daha güzelmiş bende kullanmıyorum sigara sevdim =)

• Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı: Topçu
    Statüsü: Yedek Subay
    Branşı: MAKİNA MÜHENDİSİ
    İlk katılışını yapacağı sınıf: Topçu ve Füze Okl. K.lığı POLATLI/ ANKARA

herkese hayırlı tezkereler arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustCXG

quote:

Orijinalden alıntı: unikonstanz

quote:

Orijinalden alıntı: JustCXG

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı Topçu
    Statüsü Yedek Subay
    Branşı K/M OBÜS ATIŞ TK.K.
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI
    ANKARA POLATLI
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013

Benimde ayni arkadasim hayirli olsun

Teşekkür ederim, hayırlı olsun...

İkamet neresi?
    Ben Ankara'dayım, büyük süpriz oldu bana :)

@burakayser uzun uzun yazmış zaten oradaki ortamı, sağolsun.. Bizim de benzer bir süreç olacaktır diye düşünüyorum. Meslekçiler daha erken ayrılacak eğitim birliğinden.

Bursa benim ikamet,bana subaylik ters köse geldi beklemiyordum.
    gorusuruz tertip cuma orada insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursadan kimler gidiyor arkadaşlar polatlıya bende bursadan sabah 9 da yola çıkıcam biletimi aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: go_can

kuvveti: Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı :Topçu
    Branşı: İNŞAAT MÜHENDİSİ
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi TOPÇU VE FÜZE OKL. K.LIĞI
    ANKARA POLATLI

tertipler inşaatçılardan bir ben mi jandarmacıyım gördüklerim hep kara kuvvetleri

Benim bir arkadaşım da havacı çıkmış. Zannediyorum ki denizciler hariç Jandarma, Hava ve Kara olarak İnşaat Mühendisleri olacağız orada.
  • Beyler polatli otogardan once merkeze sonrada birlige nasil gideblrz bu arada banada meslek cikti makine muhendsym Antalya dn gdcgm herkese hayrli olsun ins

• quote:

Orijinalden alıntı: nicksiz07

Beyler polatli otogardan once merkeze sonrada birlige nasil gideblrz bu arada banada meslek cikti makine muhendsym Antalya dn gdcgm herkese hayrli olsun ins

Otogardan Ankaray(metro yani ama adı böyle) ile Kızılay'a geçebilirsin.Sonra Polatlı'ya geçmek için Ankaray'la geri Aşti'ye dönersin.
  • Öncelikle asker olacak herkese hayırlı tezkereler. Ben 1 dönem (8-9 ay) Polatlı'da kaldım okul için. Temel soruları alabilirim yardımcı olmak adına..

• Giden bütün arkadaşlara hayırlı teskereler ... Uzun zaman oldu ama unutulmuyor işte ..
  • Ali Mavuş Üsteğmen hala orda mı acaba? Bilen var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLLy88

quote:

Beyler polatli otogardan once merkeze sonrada birlige nasil gideblrz bu arada banada meslek cikti makine muhendsym Antalya dn gdcgm herkese hayrli olsun ins

Otogardan Ankaray(metro yani ama adı böyle) ile Kızılay'a geçebilirsin.Sonra Polatlı'ya geçmek için Ankaray'la geri Aşti'ye dönersin.

yanlış anlatmışım kardeş ben platlı 0t0garına ineceğim 0radan p0latlı merkeze gidip bişeyler yiyip cuma namazınıda kıldıktan s0nra birliğe t0pçu 0kuluna gidip teslim 0lacağım bu aralarda ki ulaşım işini nasıl halledebilirim?
    p0latlının 0t0garıyla merkezi uzakmı?
  • quote:

quote:

quote:

yanlış anlatmışım kardeş ben platlı 0t0garına ineceğim 0radan p0latlı merkeze gidip bişeyler yiyip cuma namazınıda kıldıktan s0nra birliğe t0pçu 0kuluna gidip teslim 0lacağım bu aralarda ki ulaşım işini nasıl halledebilirim?
    p0latlının 0t0garıyla merkezi uzakmı?

Anladım.Polatlı içi ulaşımı ben de bilmiyorum.

• Kuvveti: Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı: Topçu
    Branşı: TÜRKÇE ÖĞRETMENİ
    İlk katılışını yapacağı sınıf: Topçu ve Füze Okl. K.lığı POLATLI/ ANKARA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pahozpan

quote:

Orijinalden alıntı: Vaanna

quote:

Orijinalden alıntı: Pahozpan

İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi MEBS Okl. ve EM K.lığı
    MAMAK ANKARA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.04.2013
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri 58'inci Top. Tug. 3'üncü Top. Tb. 1'inci Top. Bt. K.lığı
    POLATLI ACIKIR ANKARA

Arkadaşlar ben kısa dönem olarak yapacam . Acıkır kışlası tugayın içindemi farklı yerdemi bilgisi olan varmı. Bir çok arkadaşım polatlı ankaraya düştü ama içlerinde sadece ben acıkıra düştüm.Kafam baya karışık , netten araştırdım ama acıkır ile ilgili farklı isimler çıktı. Sakarya kışlası ve Şehit Yüzbaşı Nazmi Elmas Kışlası gibisinden. Bilgisi olan bilgilendirme yaparsa sevinirim

acıkır polatlı merkeze bi 20 km uzaklıktadır.kışın olsa sıkıntı olurdu.baya bi soğuk olur acıkır.ama artık bahar geldi bu konuda şanslısın.

Hocam havasından çok durum itibari ile nasıl bir yerdir. Sıkıntısı varsa nedir

hocam ben yedek subay olarak yaptığım için acemiliğim polatlı merkezdeydi.sadece atışlarda filan giderdik acıkıra.o yüzden bilmiyorum ortamını.

• Yemin 18 gün sonra mı meslekçi olmayanlar için de?
  • quote:

Yemin 18 gün sonra mı meslekçi olmayanlar için de?

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faxtr -- 17 Nisan 2013; 19:54:33 >
  • Merhaba arkadaşlar bu mayısta uzun dönem er olarak katılacagım tümen burası. İnanın kafamda çok soru işaretleri var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim cidden. nasıl bi yerdir askerlik nasıl geçer . genel olarak ortam nasıl uzun dönem erlere karsı . okudugum kadarıyla hep kısa dönem arkadaşları gördüm . acaba mesleki olarak mı seçildim buraya . sivilde harita teknikeriyim koordinat ölçüm falan o nedenlemi bu okula secildim anlayamadım =) saygılar...
  • Üsteğmen Ali Mavuş hala orda mı? Bilen yok mu?
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.