Şimdi Ara

Topfield-Goldmaster-Kaon-Sunny-Next Sizce Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce bu markalardan hangisi kullanımı kolay sorunsuz extra özelliği olan kaliteli olan şifreli kanalları çözebilme kapasitesi daha iyi olan makinadır.Markasını,modelini,Artı ve eksilerinide belirtirseniz sevinirim.
    Şimdiden herkese teşekkürler

• cı model alacaksan sorun çıkarmasın ve kaliteli olsun diyorsan topfield derim 3000cı 3400cı goldmaster 9400 cı aynı cihazlardır hepsi aynı fiyattır goldmaster 9400 vcı topfield 5000cı topfield 5200 cı bu üç cihazda aynıdır ve 2 mb ttır
    cım model alıyım dersen goldmaster 14400cım olsun üzerindeki modulle fullx leri izleyebilirsin 24 saat adult yayın yapan 2 adet kanal var yazdıklarımın hepsinde optik dijital ses çıkışı vardır
    diğer cihazlarda iyidir marka kötülemek istemem ama başım ağrımasın sorunsuz olarak kullanıyım diyorsan bu cihazlardan şaşma kullanımlarıda çok kolaydır ve topfieldlerin kanal geçiş hızı diğerlerine göre çok daha iyidir
  • dispeçere katılıyorum
  • Teşekkürler dispeçer yardımın için.
  • Optik ses çıkışı artık standart bir özellik haline geldi.Next yeni çıkardığı modellere de
    artık optik çıkış koyuyor.Arkadaş şu bakımdan haklı Topfield optik bu konuda belkide
    ilk sayılır.Ama kanal geçiş hızında next ve kaon hepsi aynı.Hatta bütün markalar aynıdır.
    Dreambox hariç.
  • Ayrıca bir zamanlar Topfield 3000 cı pro kullanırken "Özbar elektronik"in azizliğine uğramıştık.
    Diğer bütün firmaların TR distribütörü devamlı el değiştirirken Next hep aynı firmada kaldı.
    Ve kalmayada devam edecek.Ben bundan üç sene sonrada "Yüksel Elektronik" ile muhatap
    olmaya devam edeceğim.İçim rahat!.. Ama birgün her hangi bir marka için yazılım indirmeye
    sitesine uğradığınızda "Artık filanca marka ile irtibatı sonlardırdık.Firmamız bundan sonra şu marka
    ile yoluna devam edecektir." gibi bir ibare görürseniz şaşırmayın!..
  • Sevgili dispeçer CIM li Goldmaster 14400 vb. kart kullanarak e m u yazılımı yüklü olanlardan daha fazla kanal mı seyredilebiliyor? Ya da şöyle sorayım. E M U yüklü cihazlar E M U yazılımında neler ayarlı ise o kanalları mı çözebiliyor sadece?
    Selamlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SUNNY MİNİ UYDU ALICI AT-16100
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gm14400 cım üzerinde bulunan smart kart desteği ile ayrı bir kart yada modul kullanmadan conaxları çözüyor conaxları next 8000xcam ve bazı cihazlarda çözüyor 14400 de artı olarak fullx kanallarıda açık
    dediğiniz gibi cihaza atılan emu yazılımında neler ayarlı ise cihazlar sadece o kanalları çözüyor fazlası yok
  • FullX'ler Next 7600 modellerde açık!..
  • Topfield 5000 cı aldım kanal geçişleri gerçekten güzel birşey daha sorayım şimdi topfield lere bilgisayardan emu yüklenmiyor muş sadece makinadan makinaya yükleniyormuş eğer böyle ise ilk makinaya nereden yüklendi onu merak ettim.
  • ne kadar aldın? memnun musun?
    Bir de özellikleri nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mago -- 29 Eylül 2004, 17:35:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_xx

Topfield 5000 cı aldım kanal geçişleri gerçekten güzel birşey daha sorayım şimdi topfield lere bilgisayardan emu yüklenmiyor muş sadece makinadan makinaya yükleniyormuş eğer böyle ise ilk makinaya nereden yüklendi onu merak ettim.

Topfield'da dediğin gibi sadece cihazdan cihaza yükleme yapılıyor.Ya da servislerde yükleme yapılıyor.
    İlk yazılımı kimin yaptığı belli!.. Disribütör firma.
    Artık almışsın cihazı.Bu saatten sonra yorum yapmak olmaz.
    Hayırlı olsun!
  • arkadaşım bence şu anda dediği cihazlar arasında en iyi next dir ve şu modeli al: next ye2000 xcı tavsiye ederim
    quote:

Orjinalden alıntı: Ege_xx

Sizce bu markalardan hangisi kullanımı kolay sorunsuz extra özelliği olan kaliteli olan şifreli kanalları çözebilme kapasitesi daha iyi olan makinadır.Markasını,modelini,Artı ve eksilerinide belirtirseniz sevinirim.
    Şimdiden herkese teşekkürler
  • Topfield 5000cı 240milyona aldım.Şuan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege_xx -- 6 Ekim 2004, 2:07:51 >
  • Sunny 1030, 2 adet Ofset çanak,Lnb univesal 2 adet, 4*1 diseq kurulum dahil 395 milyon TL. fiyat ve sistem nasıl. Sunny'i tercih etmeli miyim yoksa Topfield TF 5200 CI veya Goldmaster 14.400'lü bir sistem mi almalıyım. Bilgi veren herkese çok teşekkür ederim..

Saygılarımla,
  • Topfıled cıpro cihazlar kasa hariç birbirlerinin aynısı olup sorunsuz ve alınacak cihazdır.Gömülü modüllü istersen Goldmaster 14400 sonradan istediğim modülü kendim alırım dersen Topfıled al derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.