Şimdi Ara

-Topic silinebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafaİzni -- 15 Ekim 2017; 14:35:27 >

• Up
  • Sizin sistemde sorun yok hocam. Video bende de aynı; piksellerde dağılma var, o da çözünürlükten kaynaklı. Bazı görsellerde grafikten kaynaklı bir sorun sanırım. Tabi teknik detayını bilmiyorum. Sisteminizle oynamanızı tavsiye etmem. Çünkü normal bir durum; sorun değil yani. Her kalite ve çözünürlükte hatta her oyunda aynı sorun olsa sistemde hata aramanız normal olurdu; ancak sadece bi kaç video ve oyunda olduğu için sorunu sistemde aramanıza gerek yok.

Bu arada benim sistem:

Anakart: MSI H110M Pro-Vd
    İşlemci: İ5 6500
    Ram: Kingston HyperX Fury 16 GB 2133 Mhz
    Ekran Kartı: Msı R9 380 4GB
    PSU: Termaltake 700 Watt 80+
    Monitör: LG Flatron W2253s

Monitör hariç gayette derli toplu güzel bir sistem ama aynı durum bende de var. Normal 720p falan veya kaliteli riplenmiş filmlerde,youtube gibi sitelerdeki yüksek çözünürlüklü videolarda kesinlikle sorun yok. Ama sizin attığınız videolarda bende de sizdeki ile aynı durum söz konusu.

• Kafaİzni kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda böyle algılamanız normal olabilir bence. Bende zamanında assasin's creed oyunlarında benzer hislere kapılıyordum ama ekran kartını baya bir kullanmıştım başka oyunlarda sıkıntı yaşamadım. Gta 5'te yaşamanız hele çok normal uzaklıkla sürekli çizimler dokular değişiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.