Şimdi Ara

TOPKAPI OTOGARI... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
0
Favori
27.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim ne derse desin gördüklerim içinde en düzenli en temiz ve sistemli otogar Konya otogarıydı ve hala öyle.1980 lerden beri bütün otobüsler kalkış anonsu yapılır yapılmaz hareket etmek zorundadırlar ve asla peronda yolcu bekleyemezler.( Konyalıyım diye demiyorum )
  • benim bildiğim hakiki koç da var hala konya yolunda görüyorum ara sıra ankaradayım bu arada
  • izmirdede aynı peron 30dk bir anons ile boşaltılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

izmirdede aynı peron 30dk bir anons ile boşaltılıyor

istanbulda öyle değil millet kafasına göre çıkıyor 17:30 arabasının saati gelmiş araç saat 18:20 de hareket ediyor ....bu durumda geciken yolcu olmuyor ama bu otobüs yola çıktığı zamanda 120den aşağı inmiyor

TOPKAPI OTOGARI...
  • istanbulda istesede çıkamıyor ki saatbaşı,buçuklar ve çeyreklerde sürekli araba çıkışı var,500 araba birden geri manevra yapıyor,o sıra bir sonraki seferin arabasıda kafayı sokmaya çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

istanbulda istesede çıkamıyor ki saatbaşı,buçuklar ve çeyreklerde sürekli araba çıkışı var,500 araba birden geri manevra yapıyor,o sıra bir sonraki seferin arabasıda kafayı sokmaya çalışıyor

• quote:

istanbulda istesede çıkamıyor ki saatbaşı,buçuklar ve çeyreklerde sürekli araba çıkışı var,500 araba birden geri manevra yapıyor,o sıra bir sonraki seferin arabasıda kafayı sokmaya çalışıyor

• ben ööyle birşey yapmıyorum dostum

• quote:

ben ööyle birşey yapmıyorum dostum

neden sen tamit yapılan yerlerden mi çıkıyorsun melih abi...istanbulda olsan vallahi 10 dakika sürüyor çıkış saat başlarında

• bizde öyle değil seferden 2dk gec cık bizim frmada öyle vardığın otogarda ceza pusulan eline geliyor yani cezayı yiyiyorsun saati dakikasında peronu terketmek zorundasın birde istanbul en büyük il heryerden otobüs geliyor otobüs kirliliği olusuyor
  • quote:

bizde öyle değil seferden 2dk gec cık bizim frmada öyle vardığın otogarda ceza pusulan eline geliyor yani cezayı yiyiyorsun saati dakikasında peronu terketmek zorundasın birde istanbul en büyük il heryerden otobüs geliyor otobüs kirliliği olusuyor

güzel bir uygulama
  • uygulamayı yürürlüğü koyan ahmet beydir ancak çok iyi oldu düğer otobüsün saat hakkını yenilmiyor son kontrol ediliyor hadi güle güle
  • quote:

uygulamayı yürürlüğü koyan ahmet beydir ancak çok iyi oldu düğer otobüsün saat hakkını yenilmiyor son kontrol ediliyor hadi güle güle

izmir müsait dostum sen esenlere gel hele bir,seni ben yollayacam
  • quote:

quote:

uygulamayı yürürlüğü koyan ahmet beydir ancak çok iyi oldu düğer otobüsün saat hakkını yenilmiyor son kontrol ediliyor hadi güle güle

izmir müsait dostum sen esenlere gel hele bir,seni ben yollayacam

bencede izmir otogarı bu yönden şanslı, fazla kalabalık değil.
  • istanbula korkudan gidemedim suan benim 90 plakalı arac istanbulda ama istanbul çok kalabalık ve heryerden otobüs kalkıyor garanti ya birine carparım yada biri bana carpar otogardan cıkarken
  • quote:

istanbula korkudan gidemedim suan benim 90 plakalı arac istanbulda ama istanbul çok kalabalık ve heryerden otobüs kalkıyor garanti ya birine carparım yada biri bana carpar otogardan cıkarken

neden abi sen mi kötü kullanıyorsun yoksa istanbul şöförlerine mi güvenmiyorsun
  • quote:

istanbula korkudan gidemedim suan benim 90 plakalı arac istanbulda ama istanbul çok kalabalık ve heryerden otobüs kalkıyor garanti ya birine carparım yada biri bana carpar otogardan cıkarken

alışmadıysan istanbul zor dostum,
    yıllarca ne artist şöförler gördüm ben,adam sabaha kadar dans ettiriyor arabaya,sabah istanbula girince göreceksin baston yutmuş gibi dimdik oturup,sanki kaçacakmış gibi direksiyona sarılan,gözünü bile kırpmadan ''ulan şu otogara bi girseydik'' diyerek,otogarda park frenini çektiğinde derin bir ohhh çeken....

• yok kötü kullanmak değilde istanbul çok kalabalık ve istanbula heryerden otobüs geliyor ben kendime güveniyorum arkadan dangalağın biri gelip vurduğunda otobüse yanmam kasko var ancak yolcuların yolculuğunu neden beter edeyim ondan istanbul yollarını yalamış yutmuş yedek şöför vardı şimdi o kullanıyor
  • i istanbulda olan kel şöför mü...adam kıllı bide atletle kullanıyor arabayı ben tanımamış biri olsam asla pamukkaleye binmem çünkü adam aynı bizim doğu otobüsçüleri gibi kullanıyor...onca saat yol geliyor sanki plaja gelmiş gibi peygamber donunu giyiyor .atletini giyiyor
  • quote:

yok kötü kullanmak değilde istanbul çok kalabalık ve istanbula heryerden otobüs geliyor ben kendime güveniyorum arkadan dangalağın biri gelip vurduğunda otobüse yanmam kasko var ancak yolcuların yolculuğunu neden beter edeyim ondan istanbul yollarını yalamış yutmuş yedek şöför vardı şimdi o kullanıyor

bizde burda meli-417 bekliyoruz ha,adam yedeklerle çıkmış maça
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.