Kim ne derse desin gördüklerim içinde en düzenli en temiz ve sistemli otogar Konya otogarıydı ve hala öyle.1980 lerden beri bütün otobüsler kalkış anonsu yapılır yapılmaz hareket etmek zorundadırlar ve asla peronda yolcu bekleyemezler.( Konyalıyım diye demiyorum )
benim bildiğim hakiki koç da var hala konya yolunda görüyorum ara sıra ankaradayım bu arada
izmirdede aynı peron 30dk bir anons ile boşaltılıyor
quote:
Orjinalden alıntı: meli-417
izmirdede aynı peron 30dk bir anons ile boşaltılıyor
istanbulda öyle değil millet kafasına göre çıkıyor 17:30 arabasının saati gelmiş araç saat 18:20 de hareket ediyor ....bu durumda geciken yolcu olmuyor ama bu otobüs yola çıktığı zamanda 120den aşağı inmiyor
istanbulda istesede çıkamıyor ki saatbaşı,buçuklar ve çeyreklerde sürekli araba çıkışı var,500 araba birden geri manevra yapıyor,o sıra bir sonraki seferin arabasıda kafayı sokmaya çalışıyor
quote:
Orjinalden alıntı: mavim1974
istanbulda istesede çıkamıyor ki saatbaşı,buçuklar ve çeyreklerde sürekli araba çıkışı var,500 araba birden geri manevra yapıyor,o sıra bir sonraki seferin arabasıda kafayı sokmaya çalışıyor
quote:
ben ööyle birşey yapmıyorum dostum
quote:
ben ööyle birşey yapmıyorum dostum
neden sen tamit yapılan yerlerden mi çıkıyorsun melih abi...istanbulda olsan vallahi 10 dakika sürüyor çıkış saat başlarında
bizde öyle değil seferden 2dk gec cık bizim frmada öyle vardığın otogarda ceza pusulan eline geliyor yani cezayı yiyiyorsun saati dakikasında peronu terketmek zorundasın birde istanbul en büyük il heryerden otobüs geliyor otobüs kirliliği olusuyor
quote:
bizde öyle değil seferden 2dk gec cık bizim frmada öyle vardığın otogarda ceza pusulan eline geliyor yani cezayı yiyiyorsun saati dakikasında peronu terketmek zorundasın birde istanbul en büyük il heryerden otobüs geliyor otobüs kirliliği olusuyor
güzel bir uygulama
uygulamayı yürürlüğü koyan ahmet beydir ancak çok iyi oldu düğer otobüsün saat hakkını yenilmiyor son kontrol ediliyor hadi güle güle
quote:
uygulamayı yürürlüğü koyan ahmet beydir ancak çok iyi oldu düğer otobüsün saat hakkını yenilmiyor son kontrol ediliyor hadi güle güle
izmir müsait dostum sen esenlere gel hele bir,seni ben yollayacam
quote:
quote:
izmir müsait dostum sen esenlere gel hele bir,seni ben yollayacam
bencede izmir otogarı bu yönden şanslı, fazla kalabalık değil.
istanbula korkudan gidemedim suan benim 90 plakalı arac istanbulda ama istanbul çok kalabalık ve heryerden otobüs kalkıyor garanti ya birine carparım yada biri bana carpar otogardan cıkarken
quote:
istanbula korkudan gidemedim suan benim 90 plakalı arac istanbulda ama istanbul çok kalabalık ve heryerden otobüs kalkıyor garanti ya birine carparım yada biri bana carpar otogardan cıkarken
neden abi sen mi kötü kullanıyorsun yoksa istanbul şöförlerine mi güvenmiyorsun
quote:
alışmadıysan istanbul zor dostum, yıllarca ne artist şöförler gördüm ben,adam sabaha kadar dans ettiriyor arabaya,sabah istanbula girince göreceksin baston yutmuş gibi dimdik oturup,sanki kaçacakmış gibi direksiyona sarılan,gözünü bile kırpmadan ''ulan şu otogara bi girseydik'' diyerek,otogarda park frenini çektiğinde derin bir ohhh çeken....
yok kötü kullanmak değilde istanbul çok kalabalık ve istanbula heryerden otobüs geliyor ben kendime güveniyorum arkadan dangalağın biri gelip vurduğunda otobüse yanmam kasko var ancak yolcuların yolculuğunu neden beter edeyim ondan istanbul yollarını yalamış yutmuş yedek şöför vardı şimdi o kullanıyor
i istanbulda olan kel şöför mü...adam kıllı bide atletle kullanıyor arabayı ben tanımamış biri olsam asla pamukkaleye binmem çünkü adam aynı bizim doğu otobüsçüleri gibi kullanıyor...onca saat yol geliyor sanki plaja gelmiş gibi peygamber donunu giyiyor .atletini giyiyor
quote:
yok kötü kullanmak değilde istanbul çok kalabalık ve istanbula heryerden otobüs geliyor ben kendime güveniyorum arkadan dangalağın biri gelip vurduğunda otobüse yanmam kasko var ancak yolcuların yolculuğunu neden beter edeyim ondan istanbul yollarını yalamış yutmuş yedek şöför vardı şimdi o kullanıyor
bizde burda meli-417 bekliyoruz ha,adam yedeklerle çıkmış maça