Şimdi Ara

TOPKAPI OTOGARI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
27.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yine döktürmüssün dostum içki bizi bozar demi dostum sonucta can tasıyoruz hadi sonucta bana birşey olsa tamamda okadar insanı ailesine sevdiklerine kavusturuyorum onların sucu nedir ancaak dostum johny walker hemen carpıyor beni Jack Daniels’i acarsan iyi olur onu severim
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

yine döktürmüssün dostum içki bizi bozar demi dostum sonucta can tasıyoruz hadi sonucta bana birşey olsa tamamda okadar insanı ailesine sevdiklerine kavusturuyorum onların sucu nedir ancaak dostum johny walker hemen carpıyor beni Jack Daniels’i acarsan iyi olur onu severim

ha johny ha jack bana farketmez,hangisini dersen onu açayım,ama sefer günleri yok
  • tabiki canım seferden geldikten sonra aracı cekeriz otoparka ama tek sorun var ben 1yudum içsem oooo 1sise devirmiş gibi bağırıyorum neden bilmem artık nezarettemi soluğu alırız bilemem
  • quote:

tabiki canım seferden geldikten sonra aracı cekeriz otoparka ama tek sorun var ben 1yudum içsem oooo 1sise devirmiş gibi bağırıyorum neden bilmem artık nezarettemi soluğu alırız bilemem

birde küçük bir problemimiz daha var,
    ben içki içmem
  • olsun canım caktırma şişenin içine su koyarız içiyo numarası yaparız teknolajide care tükenmez
  • meyva suyu katın şişeyide kağıtla kapatın arada da müslüm babasan bir kaç parça okuyun ondan sonra adamlar desinler size ayyaş
  • dostum görüyon demi bak planda hazır ana sonra ahmet bey beni artık firmadanmı kovar bilemem servis cekerim setralarla
  • aman dert ettiğin şeye bak altında setra olacak ve firma sana servis çektire4cek. seni ulusoy bile alır be
  • alır demi verin gazı yapıcam beni atlas jet-onur air-THY bile alır
  • izmir-antalya hattını 5 saate düşürürsen seni uzay mekiğine bile alırlar melih abi setranla
  • quote:

alır demi verin gazı yapıcam beni atlas jet-onur air-THY bile alır

tek rakibim THY.
  • sonucta thy da calısan pilotta yolcu tasıyor bende yolcu tasıyorum onun hostesi var benim hostum var yani benden tek farkları hostesleri güzel benimkiler erkek ve birde havadan gidiyor yemiyo demi karadan gitsene otobanda kapısalım aydın otogara ilk giren yolcuyu kapar thy pilotuna burdan sesleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meli-417 -- 19 Temmuz 2007; 20:11:20 >
  • ama ona hostes olduğu için binen olur seninkine kimse binmez aydın otogarında.istersen beşyüz saaat önce var otogara
  • ondan kolay ne var ya bizim mahalledeki hiç evlenmemiş 70yasındaki necla ablam ne güne duruyor koruz onu sefere ya
  • ondan sonra kalan yolcularda kaçsın sende elinde 600 milyarlık araçla otur
  • quote:

sonucta thy da calısan pilotta yolcu tasıyor bende yolcu tasıyorum onun hostesi var benim hostum var yani benden tek farkları hostesleri güzel benimkiler erkek ve birde havadan gidiyor yemiyo demi karadan gitsene otobanda kapısalım aydın otogara ilk giren yolcuyu kapar thy pilotuna burdan sesleniyorum

evet thy hodri meydan diyoruz korkmuyorsanız gelin gösterelim gününüzü
  • gördünüz demi yoklar korktular setradan
  • setradan değil senden korktularr
    quote:

gördünüz demi yoklar korktular setradan
  • ben sadece eski ankara otogarını hatırlıyorum. O zamanlar bana ankara çok çok büyük bir şehir gibi geliyordu. Taş oturaklar vardı otogarda. falan filan
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.