Şimdi Ara

TOPKAPI OTOGARI... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
27.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: meli-417

sanırım sen bu aracı gördün dostum

TOPKAPI OTOGARI...

olabilir
  • kardeşim bu firma BALIKESİR ULUDAĞ kapanan ULUDAĞ'la uzaktan yakından bi alakası yok sadece isim aynı ben ank. aşti de çalışıyorum bu resmi olan firma ank. balıkesir arası çalışıp günde bir araç kaldırır kapanan uludağ sadece 15 sefer istanbul yapardı hersaat bursa, izmir, antalya ayrı firmalar bunlar
  • işte eski uludağın bir bileti

TOPKAPI OTOGARI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydın...

kardeşim bu firma BALIKESİR ULUDAĞ kapanan ULUDAĞ'la uzaktan yakından bi alakası yok sadece isim aynı ben ank. aşti de çalışıyorum bu resmi olan firma ank. balıkesir arası çalışıp günde bir araç kaldırır kapanan uludağ sadece 15 sefer istanbul yapardı hersaat bursa, izmir, antalya ayrı firmalar bunlar

vaaay bir otobüsçü dostumuz daha oldu,hoşgeldin biraderim,ihmal etme bizleri sık sık gel ki tecrübelerinden faydalanalım,

eski uludağ artık yok değilmi?
  • eski uludağ artık yok evet ankara aşti de ankara bölge müdürlüğünü avşar bektaş yapardı bizim komsumuz firma kapandı
  • uludağ kapanalı baya oldu ama benzer bir isimle piyasada yasamaya devam eden balıkkesir uludağ var
  • eski firmaları hatırlayalım biraz

as
    bosfor
    yılmaz
    doğankörfez
    atan kardeşler
    .....
  • Balıkesir uludağ logosunu değiştirdi.Artık logosu nun rengi açık yeşil.Resimde değişik galiba.
  • otobüsteki görülen logo rengimi değişti
  • star adana vardı efsane olan.otobüsün içinde çiğköfte yapıldığını ilk defa orda şahit olldum
  • Yolda veya otogar da görürsem resmini çekerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

star adana vardı efsane olan.otobüsün içinde çiğköfte yapıldığını ilk defa orda şahit olldum

ikrammıydı yoksa kendilerine mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

quote:

Orjinalden alıntı: ub.yiles

star adana vardı efsane olan.otobüsün içinde çiğköfte yapıldığını ilk defa orda şahit olldum

ikrammıydı yoksa kendilerine mi

kendileriydi en arkaya geçmişler davulculardı bide arada bir davulu akort ediyorlardı yani tam bir stardı star adana
  • vavvv be çiğköfte ha muavin ordan acıyor 70lik tam eğlence ya ben yarın veya ertesi sefere basladığımda gideyim star adanaya dalga gecmeye
  • maelesef tarih oldu star adana.6 yıl önce kapandı ne kadar da üzülmüştüm
  • hadi ya ben otogarda adana firmalarını görüyordum star adana hala var biliyorum
  • lider adana----lüks adana ve yeni adana var sadece
  • doğru şimdi hatırladım lider adanayı görmüştüm mavi bir setrası olan onlardı sanırım star adana zannediyorum
  • 70lik mi

aman melih,artık evli barklı adam sayılırsın bırak bu işleri

(5litrelik johny walker lar var ondan açın)

quote:

vavvv be çiğköfte ha muavin ordan acıyor 70lik tam eğlence ya ben yarın veya ertesi sefere basladığımda gideyim star adanaya dalga gecmeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 18 Temmuz 2007; 19:49:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

70lik mi

aman melih,artık evli barklı adam sayılırsın bırak bu işleri

(5litrelik johny walker lar var ondan açın)

quote:

vavvv be çiğköfte ha muavin ordan acıyor 70lik tam eğlence ya ben yarın veya ertesi sefere basladığımda gideyim star adanaya dalga gecmeye

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.