Şimdi Ara

TOPKAPI OTOGARI... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
27.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TOPKAPI OTOGARI...

TOPKAPI OTOGARI...

• işte bu

bu resim 91 de çekilmiş dikkat ettimde ipek seyahat tabelası var 91 de kuruldu ipek, ee 92 de esenler açıldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: eggy13

http://youtube.com/watch?v=cVZvSeogkks

• Topkapıyı hiç görmememe rağmen aynen oradaymış gibi yaşadım. Çünkü o yıllarda aynı duyguları Bursa'daki Santral Garaj için hissederdim. Orası da bana acaip büyükmüş gibi gelirdi, şu an düşündüğümde o kadar otobüsü nasıl sokuyorlardı oraya hayret ediyorum. O303 lerin bir egzoz sesi vardı, abartırlardı, patır patır yıkardı ortalığı, 303 EUROPA çıktığında hastası olmuştum otobüsün. Prenses çıktığında da ilk gördüğümdeki heyecanımı hatırlıyorum.

Sonra zaman ilerledi büyüdük biraz, bir sabah dersaneye gidiyorum, Santral Garajın önünden yürüyordum, herzamanki gibi gözlerim otobüslerde, bir de ne göreyim O403 çıkmış, Yahu bu kadar mı güzel olur bir otobüs diye 10 dakika izledim aracı, derse geç kaldım:) Derste arkadaşımla konuştuk O403 çıkmış diye, hadi gidip host olmak için başvuralım dedik, o yıllarda host kavramı telafuz edilmeye yeni başlanmıştı, Kamil Koç'un ilanını görmüştüm. Lise sondaydık, hem yazın çalışıp harçlığımızı çıkarırız hem de istanbul ankara izmir vs otobüsle gezeriz diye başvurduk. Kamil Koç'taki yetkili siz öğrencisiniz üniv falan kazanırsınız belki, bize uzun süre çalışacak eleman lazım dedi. hayallerimiz suya düştü. Sonra muavin, şoför olalım derken doktor oldum ama Travego'yu gördüğümde hala içim sızlar şoför olsaydım diye

• quote:

Orjinalden alıntı: drsnrky

Topkapıyı hiç görmememe rağmen aynen oradaymış gibi yaşadım. Çünkü o yıllarda aynı duyguları Bursa'daki Santral Garaj için hissederdim. Orası da bana acaip büyükmüş gibi gelirdi, şu an düşündüğümde o kadar otobüsü nasıl sokuyorlardı oraya hayret ediyorum. O303 lerin bir egzoz sesi vardı, abartırlardı, patır patır yıkardı ortalığı, 303 EUROPA çıktığında hastası olmuştum otobüsün. Prenses çıktığında da ilk gördüğümdeki heyecanımı hatırlıyorum.

Sonra zaman ilerledi büyüdük biraz, bir sabah dersaneye gidiyorum, Santral Garajın önünden yürüyordum, herzamanki gibi gözlerim otobüslerde, bir de ne göreyim O403 çıkmış, Yahu bu kadar mı güzel olur bir otobüs diye 10 dakika izledim aracı, derse geç kaldım:) Derste arkadaşımla konuştuk O403 çıkmış diye, hadi gidip host olmak için başvuralım dedik, o yıllarda host kavramı telafuz edilmeye yeni başlanmıştı, Kamil Koç'un ilanını görmüştüm. Lise sondaydık, hem yazın çalışıp harçlığımızı çıkarırız hem de istanbul ankara izmir vs otobüsle gezeriz diye başvurduk. Kamil Koç'taki yetkili siz öğrencisiniz üniv falan kazanırsınız belki, bize uzun süre çalışacak eleman lazım dedi. hayallerimiz suya düştü. Sonra muavin, şoför olalım derken doktor oldum ama Travego'yu gördüğümde hala içim sızlar şoför olsaydım diye

dostum mükkemmel tarif etmişsin bursaya yani santral garaja ilk gelişim 302 ler zamanındaydı sene 82-83 falandı,zamanının kalburüstü firmalarından biriydi herhalde ''yılmaz'' turizmdi onunla gelip gitmiştim,garajlardan çıkar çıkmaz hemen karşıda iskender yemek dışardan gelenler için yada transit geçenler için bir gelenekti

sanırım artık yılmaz yok,,kamil koçun rakibi hakiki koç yok,ismail ayaz yok,seren turizm yok,azdavay pınarbaşı yok,as turizm yok ama 302ler hala var,düşünsenize en yenisi 73 model olan arabalar taş gibi hala bundan 30 sene sonra 403ler kalırmı sizce?

• quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

dostum mükkemmel tarif etmişsin bursaya yani santral garaja ilk gelişim 302 ler zamanındaydı sene 82-83 falandı,zamanının kalburüstü firmalarından biriydi herhalde ''yılmaz'' turizmdi onunla gelip gitmiştim,garajlardan çıkar çıkmaz hemen karşıda iskender yemek dışardan gelenler için yada transit geçenler için bir gelenekti

sanırım artık yılmaz yok,,kamil koçun rakibi hakiki koç yok,ismail ayaz yok,seren turizm yok,azdavay pınarbaşı yok,as turizm yok ama 302ler hala var,düşünsenize en yenisi 73 model olan arabalar taş gibi hala bundan 30 sene sonra 403ler kalırmı sizce?

Yılmaz turizm zamanın iyi firmalarındandı, bir de Doğan Körfez vardı hatırlarsan. Yakın zamanda Uludağ da kapandı.

Bahsettiğin gibi O403 ler daha 10 yaşına gelmeden dökülmeye başladı, 302-303 lerdeki kalite kesinlikle yok. Ayrıca İsmail Ayaz kapanmadı, hala Eskişehirin köklü firmalarındandır.

• quote:

Orjinalden alıntı: drsnrky

quote:

Orjinalden alıntı: mavim1974

Yılmaz turizm zamanın iyi firmalarındandı, bir de Doğan Körfez vardı hatırlarsan. Yakın zamanda Uludağ da kapandı.

Bahsettiğin gibi O403 ler daha 10 yaşına gelmeden dökülmeye başladı, 302-303 lerdeki kalite kesinlikle yok. Ayrıca İsmail Ayaz kapanmadı, hala Eskişehirin köklü firmalarındandır.

ooo doğan körfezi nasıl unuttum bee,isim başlı başına karizma,atan kardeşler vardı,özemniyet vardı,shov da yok artık bir ara metroya rakipti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emerald Dolphin -- 17 Haziran 2007; 19:44:47 >

• yukarda uludağ kapandı demişti @drsnrky ama kapanmamış geçen otobüslerini gördüm,yada yenidenmi açılıyor?
  • dostum balıkkesir uludağ olmasın o çünkü bende kapandı biliyorum izmirde görmedimde ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

dostum balıkkesir uludağ olmasın o çünkü bende kapandı biliyorum izmirde görmedimde ondan

istanbul bursa ve istanbul ankara yolundaymış arkasında yazı vardı
  • dostum gördüğün arac beyaz travego uludag yazısıda yeşilmidi
  • quote:

Orjinalden alıntı: meli-417

dostum gördüğün arac beyaz travego uludag yazısıda yeşilmidi

yazısı yeşil,yazı karakteri aynı ve yanılmıyorsam evet travegoydu,teleferik logosu bile vardı ama ben dururken yoldan geçtiği için çok ayrıntılı göremedim.
  • böle birşeymiydi?

TOPKAPI OTOGARI...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

böle birşeymiydi?

TOPKAPI OTOGARI...

valla bilmiyorum ki bunda yazılar yeşil ama teleferik yerine dağ resmi var
  • ANACONDANIN GÖSTERDİĞİ RESİMDEKİ GİBİMİYDİ DOSTUM
  • BEN ARKADASlara sorayım dostum telefirikli hangi firma reklamları varr
  • walla bende ilk geçen sene duydum balıkesir akçay taraflarından misafir gelecekti oda bu turizm ile gelmişti bize balıkesir uludağ ile geliyorum diye msj çekmişti bende şaşırmıştım bursa uludağı biliyozda bu yeni mi çıktı düşünmüştüm. benimde ozmn haberim oldu diğerinin kapandığına.

senin gördüğün bu olamsı gerekir ve %90 budur o teleferik eski şirketeydi diye hatırlıyorum ben belki sen karıştırıyorsundur eski logo ile yensini
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ anaconda _

walla bende ilk geçen sene duydum balıkesir akçay taraflarından misafir gelecekti oda bu turizm ile gelmişti bize balıkesir uludağ ile geliyorum diye msj çekmişti bende şaşırmıştım bursa uludağı biliyozda bu yeni mi çıktı düşünmüştüm. benimde ozmn haberim oldu diğerinin kapandığına.

senin gördüğün bu olamsı gerekir ve %90 budur o teleferik eski şirketeydi diye hatırlıyorum ben belki sen karıştırıyorsundur eski logo ile yensini

olabilir valla,yazıyı görünce logoya fazla bakmadım en iyisi akşam avcılara bir gideyim,tam meydanda koca bir yazanesi vardı bakayım duruyormu?

• sanırım sen bu aracı gördün dostum

TOPKAPI OTOGARI...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.