Bildirim
TOPLADIĞIM BİLGİSAYAR OLMUŞMU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hard oyuncuysanız hdd çıkar, ssd tak. birde sırf 30 tl den kar amaçlı 500gb lık hdd takmak fazla cimrilik olmuş.
Asus dc ii top r9 280x alacağınıza daha yeni nesil olan gtx960 daha iyi bir seçenek. Ama amd alacaksınız sapphşre tri-x oc r9 280x alsanız daha iyi olur.
Kusura baknayın ama hard oyunculuktan kastınız galiba herşeyi full ayarda hiç durmadan oynamak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aga 500gb yetiyor bana şimdiki pcmde 500gb 100 ünü bile kullanmıyorum bitek bf oynuyorum -
ssd al o zaman -
düşündüm mantıklı geldi 240 gb ssd koyucam hdd yerine -
gtx960 ı düşünebilirim teşekkürler -
Boşboşuna psu ya yük olmaz hem daha verimli bir kart. zaten green peace üyesiyseniz nVidia alacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum bu sistemi oyun için topluyorsan 500 gb yetmeyecektir inan bana. Günümüz oyunarı 50 60 gb çıkar oldu. Ekonomin yetmiyorsa HDD de kal eyer ekonomim el verio 250 tl daha veririm diyorsan. 1TB HDD + 120 GB SAMSUNG 840 EVO SSD al derim. Oyun oynayacaksan öncelğiğin hdd den yana olmalı. Yani kapasite. -
-
-
teşekkürler aydınlattınız beni -
amd işlemci ye kıl oluyorum amd almam o yüzdena asla -
bilmiyorsanız yazmayın kardeşim milletin aklını karıştırmayın.sistem iğrenç anakart işlemci uyumsuz -
r9 285 ler r9 280x den dahamı iyi baktım daha ucuzda ? -
Bu sistemde işlemci ile anakart uyumsuz. Fx serisi am3+ anakart ise fm2 ?? -
olmuş
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X